Sista natten i storstan


Nu är jag inne på sista natten i storstaden, och den spenderar jag i Mattas säng. Dock inte med Matta, eftersom hon inte är hemma. Min egen säng är redan uppraddad för att det bara ska bäras ned och lastas in. Funderade lite medan jag packade idag även. Vem tusan ska bära allt? Mamma har problem med reumatism, och jag kan inte påstå att jag själv har överdrivet med krut i armarna nu för tiden. Då var det bara Tony kvar, men ska han bära allt själv? Sängarna går väl an, men sänggaveln är alltid ett problem. Den väger näst intill ett ton och är helt omöjlig att ha att göra med. Det här kommer bli en syn för gudarna, det kan jag säga er.

Dagen har spenderats enbart till packning. Förskräckelse när jag insåg hur mycket säckar och skit det blev. Det kommer bli tight, mycket tight. Men jaja, jag får väl sitta med en säck över mig. Blir mys det. Annars har det inte hänt mycket annat idag. Tvättat lite och suttit framför tvn. Kollade åter igen på Kenny Starfighter. Vilken jävla kille! Längtar som en tok efter nya filmen. Tydligen skulle Björn Gustavsson vara Kennys lillebror.
Ja, hur kan det inte bli bra? : )

Imorgon måste jag kliva upp drygt tidigt och duscha, för det finns det ingen tid för senare på dagen. Iväg och jobba 3 töntiga timmar som tydligen var dödsviktigt att jag gjorde. Sen ska jag spotta på donken för alltid. Slutar 1 och senast halv 2 är de här och då börjar slitet. Får se hur det hela kommer gå som sagt. Är det någon som är i Gävle imorgon och har lust att ge en hjälpande hand, så tveka inte att höra av er.

            
Jag kommer sakna mina mest otroliga miffon....

Varken tid eller ork


      

Nej, jag orkar inte och har knappt tid heller för den delen att skriva. Jo, just nu såklart, men inte innan i veckan. Har enbart varit jobb & sova.. Jag är helt slut i kropp och skalle. Ikväll gick jag ut från McDonalds med en rätt så nöjd min, för förhoppningsvis behöver jag aldrig sätta min fot där igen. Har 3 timmar på fredag egentligen, men det kan inte vara så svårt att ta bort.

Ja, vad ska man säga? Det har verkligen inte hänt ett dugg nu de här dagarna efter helgen.
Imorgon blir det dock en Massa som ska göras. Allt ska ner i påsar & kartonger, för dagen efter (fredag) kommer släpet och kör mig till Gävle. Jag ser fram emot det hela. Kanske inte just hela grejjen med Gävle, eftersom jag inte har jobb än.. men att få komma HEM! Jag saknar allt som har med hemma att göra.

Imorgon kanske jag ska hooka upp med Gunneirsson ( jag är då aldrig säker på hur det stavas, det där bökiga efternamnet ), som är i Estockoholmo redan ikväll och kollar på Gasoline Queen. Lite småbutter att jag jobbade och inte kunde följa med. Eller ja, det finns inte pengar för den delen. Flytten på fredag ruinerade mig åter igen. Jag kan säga till er alla som planerar på att flytta.. Det finna INGA släpvagnar med tak att låna. Inte någonstan what so ever. Så nu fick vi hyra ett på ett sånt där drygt ställe som tar hutlöst med betalt. Ajaj, det svider. Det svider med mycket mer saker också, men det orkar jag inte gå in på..

Magsår..Hey, Ho, lets go!Natt-inlägg


Jag sitter här inatt igen, lika yr i bollen som igår. Är egentligen heeelt slut, men det går ändå inte att sova. Är troligen på grund av allt jag tänker på just nu. Flytten, pengar, tid, träning och allt annat som snurrar runt där inne. Det finns så många "borde" men som verkar bara skitjobbiga att ta tag i. Vet att jag inte är ensammen  om den saken i alla fall. Undrar hur många som ligger sömnlösa bara här i Husby? En hel del skulle jag tro.


Idag har det verkligen inte hänt ett dugg. Trodde på riktigt att jag skulle hoppa från balkongen när klockan ringde imorse. hade verkligen behövt sova vidare, men det vara bara att hanka sig upp. Jag har gått/går som en robot nu, och bara tänker att snart är det slut på detta skitjobb. Fredag blir det sista dagen, och förhoppningsvis kommer lasset och hämtar upp mig + saker och far vidare till Gävle. Hej då Stockholm, hej då Husby & hej då donken.
Efter jobbet var det lik i soffan, och det har fortsatt tills nu. Matta slog nog sitt världsbästa i att vara vaken sent på en jobbvecka. Tror det höll till strax efter 23 till och med. Själv skulle jag vara helnöjd av att lyckas somna vid den tiden. Fast idag ska det dock inte bli till 4, som igårnatt. Jag ska faktiskt göra ett tappert försök redan nu.

Rest in Sleaze


Efter två dagar av bara en massa tok så är jag nu sliten som en lite för gammal rockstjärna. Helgen gick otroligt fort och man vet inte riktigt vad som hände på vilken dag. Jag säger det igen.. jag pallar inte tvådagars. Kanske jag ska berätta lite om helgen också?

Fredag
Jag och Matta vill absolut dricka lite vin och vi bestämmer oss för att det INTE ska bli något slags härj eftersom båda hade storslagna planer inför morgondagen. Vi hamnade i Påjjes nya lägenhet, med honom och Mathias tillslut i alla fall. Delade på vinet vi hade med oss och av någon anledning blev jag bra dragen av det lilla. Konstigt med tanke på hur mycket jag brukar behöva. Hur som helst så slutade det med att vi åkte in till stan i alla fall. Jag kom ifrån de andra och hamnade i en kö någonstans. Blev skitförbannad på vakten och det slutade med att han blev vrång och vägrade släppa in mig när de andra gick in. Typiskt Stockholm faktiskt. Jag tröttnade och hamnade tillslut på ett annat ställe som jag heller inte minns vad det hette. Där var det mysigt som tusan och jag hittade en massa sköna människor. Ja, hela kvällen var som en dimma egentligen. Somnade sött runt 5 någon gång. Ställde klockan, men sjukt ovetande om det hemska uppvaknandet jag strax skulle få...

Lördag
RIIIING.....RIIING.... Jag fattar ingenting alls!
"Hallå, är du vaken? Nu är jag på Centralen". Det var Pöscha, som jag lovat komma och möta där på morgonen. Tittade på klockan och upptäckte att jag endast sovit kanske 2 timmar, och var fortfarande gränslöst alkoholpåverkad. Med kläder som verkade så varma kvällen innan, traskar jag i spöregnet bort till stationen för att möta. Tillslut hamnade vi hemma igen och båda somnade som stockar, dock av olika anledningar.

Efter någon timme var det dags att vakna igen och sätta fart. Nu snackar vi sliten ggr 10.000. In till Gallerian för att inköpa lite saker till kvällen. Blev väl lite piggare lagomt tills vi åter igen kom hem och det började kännas som att det skulle bli en bra kväll ändå. Drog igång drickadet igen runt 5, och det tog emot. Det var meningen att vi skulle till Nalen (Rest In Sleaze) mellan 5-7, men det slutade med att vi åkte härifrån till halv 10 tror jag den var. Tvåmanna-förfest som jag och Pöscha är bäst på. Väl inne fick vi leta ett tag, men när vi kom dit var det lätt värt det. Sjukt mycket snygga människor som hade jätteroligt. Kom lagomt till vårat band skulle börja spela, och det blev allt annat än lugna puckar kan jag säga. Det är roligt att få härja lite ibland.

Efter spelningen och allt så blev det lite knas och tjaffs, så jag åkte hem förvånadsvärt tidigt egentligen. Men som det var värt det när jag la mig i sängen och det var helt knäpptyst. Vaknade inte alls när Sandra, eller de andra, ringde på natten. Hur som helst så var hela dagen och större delan av kvällen/natten var faktiskt skitroligt, och jag kommer antagligen åka dit igen nästa år om det blir. Synd att vi inte hade kamera bara, hade varit jättekul med bilder.Söndag
Åter igen blev det till att vakna på morgonkvisten. Denna gång skulle hon dock hem igen och jag sällskapade henne till centralen. Måste ha varit en syn för gudarna att se oss där. Sjukligt äckliga och med de flesta hjärncellerna borta efter den hårda helgen. Väl hemma Igen så åt jag chips och bara glodde på dumburken. Chips och jag hör ihop som snö på fjället. Träffade senare på Matta och vi åt mat på gallen igen. Just för tillfället kan jag knappt hålla upp ögonen och ska strax ta en snabbdusch och efter det sluta de små blå och sova. Ser inte fram emot morgonen när jag måste kliva upp tidigt IGEN för jobb. Kommer även se ut som ett pucko eftersom jag tagit hål i näsan igen och måste täcka över den med tejp om jag ska jobba. Men jaja, det är ju som sagt ingen som känner mig här. Sen jobbar jag förhoppningsvis bara i 4 dagar till nu. YES!

Aja, dusch nu, sen sova..

Åter igen, svart
Och så var jag helt svarthårig igen. Det blir mycket mer som passar och sen
är det aldrig krångligt att färga. Jag tycker nog jag ser lite mer ut som mig
själv såhär. Eller vad tycker ni?

Det första jag ska göra när jag slutar på mongodonken är i alla fall att fixa
tillbaka hålet i näsan. Det här får vara den sista gången jag tar ur pga jobb.

Det kommer bli en...


Det kommer bli en... HÖJDARHELG!

Ja, det kommer bli en riktigt bra sista helg här nere. Vet inte riktigt vad som kommer hända på fredag (imorgon) men det slutar säkert i något slags kul, eller helt enkelt med mys. Både jag o Matto vill ändå vara skapligt pigga och glada på lördagen då båda har storslagna planer, dock på olika håll.

Jag är väldigt laddad!
Nu ska vi titta lite på 3an film. Töntfilm som jag gillar =)

Big Citi Bank


Big Citi Bank - Jag är skitpank!                (Orginalet "Big City Life, Me try fi get by")

Den som alltid är lika rolig att sjunga på efter Emmas lilla snilleblixt där i skolan.
De här månaderna som varit så har det stämt rätt så bra också. Har bott i Stockholm, men ändå inte gjort något som jag ville göra. Typ som att gå på mycket bio (hände i själva verket 1 gång), gå på museér, visningar & annat skoj som finns. Det enda jag kommer att hinna är väl det här som kommer nu till helgen. Jaja, bättre det än inget. Som jag sagt innan.. ska man bo här nere så måste man ha pengar. Hemma i Söderhamn finns det inget val. Där kan man bara lägga pengar på mat, eller att helt enkelt ta sig från staden. Där blir man tjockis.

Och på tal om tjockis, så har jag inte tagit det så lugnt med godsakerna jag heller nu på senaste tiden. Skrev runt jul/nyår att jag fick någon slags bakterie/virus i magen och kunde knappt få i mig något alls. Det var inte kul på en fläck, eftersom mat är näst intill det bästa jag vet. Efter ett tag försvann det i alla fall, som jag förutspådde. ( Eller njaae, det var mer att jag Vägrade gå och få spruta och hoppades att det skulle försvinna av sig själv). Efter att aptiten kom tillbaka så kom den tillbaka med ett Brak kan man kalla det. Allt som fanns att äta, blev uppätet. Det har varit som om jag försökt äta ifatt allt jag missade innan. Och det har ju satt sina spår tyvärr. Jag som var lycklig av att kunna ha mina gamla kläder, gråter nu krokodilisar när jag åter lägger dem längst bak i garderoben igen. Nu får det fanimej vara bra med godis och chips för ett tag här framöver. Varför kan man inte bara vara som min käre lille vän Matta?

Jobbade 19.00-23.30 idag. Var nästan lite roligt eftersom det var bra människor idag igen. Jo, det är nog kvällarna som är bäst ändå. Inte lika mycket gäster heller för den delen.
Skrev idag på uppsägningpappret, och den absolut sista dagen blir den 4e. Får se nu i veckan om det kommer upp något schema. Kanske rent av blir så att jag kan dra tidigare. Nu är bara frågan om vilken dag och vilket släp man ska flytta ner... (ÅH, säger alltid fel) UPP alla saker. Denna gång får dock allt plats på ett släp+bil istället för som sist. Då var det inte bara heller. Ett helt kompani för en flytt. Har nog aldrig sett en flyttbil så full någon gång. Fast jag har väl inte sett många sådana i mitt liv heller, men bra full var den.

Imorgon är jag ledig & ska börja dagen med att kika på film med Ökis. Hon sticker till jobbet halv3, och efter det brukar jag kolla på olika klassiska tvprogram innan Vamos alá Mattos kommer hem rutn halv 6 någon gång. Blir väl då säkert mat, och senare bara soffan igen. En heldag i soffan för min del då helt enkelt. Skönt är det, men hade nog hellre jobbat nu när jag snart ska flytta. Kan behövas pengar tills nästa månad nämligen. Det sköna är väl nu att jag inte behöver betala mycket alls i hyra, så det finns plats att ge tillbaka lite av det man lånat.
Det går segt fram, men fram går det i alla fall.

Nu börjar klockan till och med bli lite för sent för Mig, och ögonlocken börjar svajja lite.
Väntar bara på att Emma kommer in och hoppar på mig runt 9 imorgon.. Jag kommer vara död.
Ringa hit och ringa dit


Ja, så känns det just nu. Sitter och gruvar mig för att åka ner igen. Sen har jag kanske en miljon saker att ta tag i nu, som ska vara avklarat innan 2 veckor framåt här. Det då är det inte lite som ska fixas heller om man säger så. Ringa hit och dit, fram och tillbaka. Ja, en sak som jag har lärt mig på det senaste året är att absolut Aldrig skjuta upp saker. Det är lika bra att ta pinan på en gång och ha det borta sen. Jäkla pengar. Pengar förstör så sjukt mycket. Ge mig ett riktigt bra jobb nu så man kan slappna av.

Tåget går från stationen 13.25 och fram tills dess ska jag inte göra mycket. Ringa en massa som sagt, men alla har ju lunch så jag får sitta och vänta. Passar på att skriva lite här så länge. Umgås lite med moder också innan. Skapligt less att behöva lämna henne också. Det är nog det värsta. Det kanske inte är så dåligt, men möjligheten finns där. Och den möjligheten gör att man skaffat sig en liten bättre syn på saker och ting. Nu håller vi bara tummarna fram tills slutet av denna vecka. Hur som helst så kommer det gå bra. Vaknade faktiskt med ett litet leénde på läpparna imorse av någon konstig anledning. Det är bara januari, men det känns ändå som om våren är på väg, och allt det underbara vaknar till liv. Alla är så glada och fulla av bus, som gör att näst intill allt blir roligt. Sommaren 09, ska bli den bästa någonsin.

Det enda tråkiga med sommaren och våren är att jag inte kommer fräffa på Matta o Emma så mycket, då dom är kvar i Stockholm. Och som min situation är/var, så kan inte heller de åka hem ofta. Men jag hoppas att de kommer ner på Cityfesten i alla fall. Haha, jag pallar inte med att jag redan planerar inför sommaren, när det fortfarande bara är Januari. Men jag har ju som sagt lovat mig själv att jag ska börja tänka lite längre fram, och jag kan väl lika gärna börja med det =)

Fick nyss ett mess av carro att hon ska ha en liten luva på hennes 19års-dag. Jag älskar nog andras födelsedagar mer än min egen. Glädjen av att fylla år försvinner nog mer och mer för varje år som går tror jag. Förra året var väl okej med tanke på att man fyllde Systemet, men här framöver är det bara ett tecken på att bli äldre. Skulle vara fint att stanna runt 25.
Nej, nu börjar luncherna ta slut och jag ska fortsätta ringa.
Och tillbaka i Söderhamn


Ja då var jag hemkommen från Gävle och det gick väl bra. Var en tokfin lägenhet med allt som behövs. Fräsch och med bra ytor. Tyvärr hade det varit en kille där före och redan sagt att han ville ha den, men det fanns en chans att jag kunde få den i alla fall. Så nu håller jag tummarna på det. Om det inte skulle gå vägen så har jag allt en reservplan som sagt. Min väldigt snälla vän Alexandra Eriksson har erbjudit sig att dela med sig av sin nya lägenhet för ett tag, medan jag letar eget. Det är otroligt snällt tycker jag i alla fall. Får väl se nu hur veckan ter sig, och vart jag hamnar tillslut. Men jag är inte så pryd av mig, så en plats bakom en soffa hade inte gjort mig så mycket heller för ett tag. Snusk-Alex? =)

Tog inga bilder i alla fall, men det kan vänta.
Just nu ska jag bara sitta här och spana runt på allt och alla som vanligt innan det är sovdags. Har världens fetaste ångest över att vara tvungen att åka tillbaka imorgon också som vanligt. Ska jobba fram till fredagen och sen på lördagen smäller det jävlaranamma! På lördag eftermiddag kommer nämligen det galna, alltid saknade, yrvädret Pöscha med flyg från grannlandet och parkerar röven hos mig i Stockholmo. Senare på kvällen drar vi på oss en liter hårspray och åker till "Rest in sleaze" . Det ska blir så jäkla kul att få göra något. var ett tag sen om man säger så.


Nu får det vara nog för dagen.
Det skulle hur som helst vara roligt att se vilka som läser min blogg.
Blev väldigt förvånad här en dag när jag fick reda på att mammas
kompis varit in och kikat. Skriv en liten kråka nedanför så jag får se vetja! =)            

Gävlefärd i snöstormJa, idag har det inte hänt någonting alls egentligen. Mamma väckte mig innan 10, och vi åkte ner på staden för en sallad. Efter det blev det en liten sväng på stan. Kollade det nyöppnade Cayenne (stava?), vilket är det största som hänt Söderhamn i stort sätt sen det flyttade förra gången. Åkte ut på Dollar och kikade i brist på annat. Dollar är en väldigt underskattad affär enligt mig. Finns jättemycket fina köksradskap och porslin. Hittade även en ljuslykta som jag blev kär i, som jag bara råkade nämna att jag ville ha i inflyttningpresent. Sedan vidare till E-center och handlade mat. Älskar att följa med och handla då man alltid får välja dagens mat. Idag bestämde jag mig för kroketter, köttgryta med pepparsås. Topp 10 i mammas mat.

Senade idag åker vi ner till Gävle för ett snabbkik på lägenheten som jag kanske pratat om? En 1a nära centralen., för inte alls så mycket pengar för att ligga så bra till. Hoppas att den är fin, för det skulle underlätta en hel del i min planering. Tar med mig mamma och Tony för deras åsikt. Fast nu för tiden har jag ändå blivit lite av en hajjare på att kika fel i lägenheter. Träning ger färdighet. Vet inte hur många gånger jag har flyttat nu på de senaste 3-4 åren. Usch, nu vill jag hitta någonstans där jag kan kalla för riktigt hem. Så idag trotsar vi snöstormen och åker ner. Kanske lämnar in lite CV och så innan med, aldrig fel. Hamnar väl på donken där med, pga min enorma bekvämlighet att inte orka söka annat.

Skriver väl imorgon, eller senare ikväll, hur det gick och hur den såg ut. Kanske rent ut sagt knäpper lite kort och lägger ut också. Det får bli dagens överraskning i så fall. Nu ska jag hjälpa till lite med dukning, sen blir det nog till att lösa barn-korsorden i nya Allers.
Är man inte kärring så säg?Hela världen rasade..


Hela världen rasade samman.. I Bollnäs av alla ställen.
Min mamma, min bästaste och underbaraste mamma, fick reda på en väldigt tråkig sak idag på sjukhuset. Det är tråkigt för henne, förödande för mig. Jag vet inte alls hur jag ska ta det här. Känns overkligt att det kanske skulle kunna gå dåligt det hela, går knappt att tänka sig. Just nu vet jag inte ens vad jag ska säga, mest bara svart. Mår illa.

Kom hem till Söderhamn i torsdags och har hunnit med en hel del. Fast att jag skrev sist att jag skulle ta det lugnt i förra inlägget, så var jag ut i lördags i alla fall. Vännerna lockade, och när det är lokalfest på gång kliar det i fingrarna. Det var roligt både före och på festen. Otroligt skönt att slippa krogen om inte annat. Blev en massa knas också, som vanligt när jag är ut. Men men..
-
Idag åkte jag och Matilda och hämtade grabbsen på dagis, för att sedan åka ut till Hällmyra för lite pulka och bus. Efter att ha sprungit upp och ner i backen ett par gånger, så sitter jag nu i sängen och är helt slut. Inte bra kondition nu för tiden om man säger så. Det måste göras något åt snart faktiskt. Resten av dagen händer det väl inget speciellt alls. Ska bara kura ner mig i soffan med mamma och hålla tummarna.

NEJ NEJ NEJ, jag får panik!


Stockholm eller Gävle?


Ja, frågan återstår.
Vad jag vill vet jag redan, men när och hur vet jag inte alls. Det är drygt att behöva passa
in en massa med varandra, men det hör väl till med att bli vuxen.
"Att ingen blir lyckligare av pengar"
måste vara den största osanningen någonsin. Självklart blir man lyckligare av pengar.


 

Idag är jag hemma i Söderhamn, och har fått i mig en stor portion av mammas supergoda levergryta, som jag längtat efter. Blir lite enformigt i Stockholm, eftersom alla jobbar olika och jag inte har ork eller lust att ge mig in på något mer svårigheter än nudlar och pasta i olika former. Utan köttbullar hade nog jag svält ihjäl vid det här laget. Åter ett sätt att bli vuxen på, men som jag inte heller kan. Patetiskt kanske.

Åter till Cold-Söderhamn


  


Just nu sitter jag färdigpackad och väntar på att Mackan ska komma och hämta upp mig. Visste att jag var dum som beställde tågbiljett tidigare i veckan. Så nu sitter jag med en biljett som jag inte ens ska använda. Och inte går det att få pengarna tillbaka heller. Rätt drygt med tanke på att det inte finns ett överflöd av pengar i mitt liv just nu. Men jaja, skönare att åka bil, och så kommer jag hem tidigare. Så aja, ska väl inte klaga kanske.

Skulle vara så fint med lite peningar, för jag skulle verkligen vilja köpa ett par byxor som jag sett. Åh, undrar när min ekonomi ska bli normal? Kanske inte var så smart att flytta ner till Stockholm utan pengar? Nej, men planera ar aldrig varit min starka sida. Impuls är både roligare och går snabbare. Ingen idé att tro att det kommer bli bättre heller, för det tror jag knappast det kommer bli. Hopplöst fall =)

Idag vet jag inte om jag stannar i Gävle eller om jag tar tåget hem på en gång. Längtar så hemskt att få komma hem nämligen. Men det återstår som sagt att se hur det blir med den saken. Skulle vara fint att få träffa Lina lite också, för att se hur de bor och så. Flyttar jag ihop med Alex så kommer vi tydligen bo bara en gata ifrån varandra, vilket skulle vara Perfekt! Jag saknar sommaren och allt tok vi hade för oss. Saknar friheten som erbjöds.Ja, såhär tråkigt har jag i väntan. Den bjuder jag på =)

Bilder från juldagen


Den här dagen var som alla andra UG-fester, helt perfekt. Mycket roliga &
fula kort som jag måste dela med mig av. Ni får ursäkta att de är så sena,
men det skyller vi på Säris. Här får ni några i alla fall.


     
     
     

Idag är det onsdag och imorgon åker jag hem. Ska bli så otroligt underbart!
Har på allvar börjat kolla efter lägen i Gävle nu, det känns mer och mer som
att det är där jag hör hemma. Så det står väl inte på innan jag är där. Lite mer
planerande är bara det som fattas nu. Senare idag jobbar jag 17-00, vilket
jag absolut inte ser fram emot, eftersom jag vaknade med magverk och som
inte har planer på att försvinna heller. Men tänker man på helgen så kanske
det går lättare med allt.

Satt igår och tittade runt på allt och inget då reklamen för Rockweekend i
Kilafors dök upp. Och Självklart åker vi i år igen. Sjukaste och mest bisarra
festivalen någonsin måste jag nog påstå. Fast det här året ska det bli lite
ändring som kommer göra det hela mycket roligare. Till ett exempel ska jag
Inte glömma skitpillren, som förra året. Magen är inte på topp efter enbart öl
i 3 dagar. Så det måste jag komma ihåg. Ja, för de som var intresserade av
mina bajsvanor så fik ni ett litet försmak.

Två dagar till avfärd


Ja, nu är det bara två dagar kvar tills jag åker hem. SLÄPP IN

Igår var jag ledig och det vara underbart. Låg hemma i soffan och bara luktade illa i stort sett. Orkade knappt svälja mitt eget saliv, så det fick rinna. Nej, men nästa i alla fall. Ville bara få er att förstå hur lite jag gjorde. Tittade ett par avsnitt av sarah Conner Cronicles tills Emma kom hem. Hon gjorde spagetti & köttfärssås och vi åt när Matta kommit hem. Gillar dessa veckor när vi får ett tag tillsammans där vid middagstid. Efter la vi oss som slakt i soffan och Emma kastade in handduken och la sig halv 8 ( !!! ). Jag har fortfarande mycket svårt att förstå hur det är möjligt. Jag och Matta halvsov till Putte P kom med film.

Vi såg The Curious Case of Benjamin Button med Brad Pitt. Handlar om en pojke som föds som en liten gubbe och som senare bara blir yngre och yngre för varje år därefter. Tillslut är han hunkig som aldrig förr och jag och Matta satt med en liten klump i magen och smådregglade. En helt okej film med fint budskap, men tyvärr var den typ3 timmar lång och jag var tvungen att ta lite käk mitt i för att den var så lång. Hade väl inte gjort något om det vore mitt på dagen, men vi var trötta allihop och det blev kämpigt där i slutet.

Idag blev det jobb, fast bara 1,5 timme, så det var okej. Fast jag måste nog erkänna att det är roligare att jobba eftermiddag/kväll. Roligare folk då faktiskt. Sitter nu och småkollar på Simpsons, men har redan sett programmet så väntar på nästa. Nu började det andra.. och det har jag också sett. Typiskt, men jag kollar ändå. Har laddat upp med en varm choklad, så nu ska jag mysa =) Hoppas på att få mysa vidare senare ikväll. Man blir lätt bortskämd.

Nu kom Emma hem, så jag ska väl tala lite med henne. Orkar inte skriva något mer i alla fall.


För jag äääääär...


....Ledig imorgon! Ja, för det ääär jag. Märks att jag är glad?

Idag till och med vaknade jag sur och grinig. Inte av någon speciell anledning egentligen, mest bara trött och & allmänt less på jobbet. Satt med läppen i bordet ända tills det blev dags för arbete 4. Väl där gick faktiskt allt lika bra som igår, och fick ikväll till och med gå 23.05. Underbart! Så nu har jag varit hemma ett bra tag. I vanliga fall vore jag hemma ungefär precis nu. Och ja, en halvtimme gör faktiskt jäkligt mycket. Just för tillfället ligger jag bara och jäser på att det är måndag imorgon och jag enbart ska ligga på soffan och svulla mig. Helt ensammen med några avsnitt Sarah Conner. Roligt när man ser fram emot att tjocka sig. Mitt bästa =)

På kvällningen kommer också ett kärt sällskap hit, som jag längtat efter nu i hundra år känns det som. Vill egentligen bara spola fram tiden, så det blir kväll igen. Orkar egentligen inte skriva nu, vet inte varför jag började heller. Kommer säkert få tråkigt imorgon efter allt fettande och skriva ett lite mer intressant inlägg.

Men tills dess, see ya amigos!Alla är balla, utom Bralla


Alla barnen var fulla och balla.. ja, alla utom Bralla.
Nej, för hon har jobb och måste ha sin vila. Fy satan vad tråkigt.
Har inget direkt sug efter alkohol och så, men att sitta och umgås skulle inte vara fel. Idag när jag kom hem satt Matta, Wiman + respektive i soffan och snicksnackade med vinare efter att ha ätit middag och myst. Roligt för dem, tråkigt för mig. Hann vara med och hänga lite coolt i soffan, innan de drog vidare till Saras syster. Så ikväll blir jag dubbel-orolig.

Emmsa är på någon jobb-middag och hade, som det låter i alla fall, skitroligt. Roligt för henne, tråkigt för mig. Jag kan i alla fall njuta på att jag fick sluta 45 min tidigare idag. Och vet ni varför? Jo för att jag är så jävla grym på mitt jobb och gör allt i rekordfart. Världsbäst på donken, vilken merit. Och BAM, ironi rakt i ditt ansikte!

Hur som helst gillar jag inte att de är ute. Ute och ha skoj är klart de ska ha, men det är själva resan hem som oroar mig något enormt. Ensammen sådär sent på natten i tunneln. Nej, jag kommer inte sova en blund förrän hon är hemma igen. När jag åker hem vid 12, då är det då ingen som håller koll på mig inte, haha =) De vet att jag har mukkler som en jävla gladiator.

Just ikväll orkar jag inte skriva om något speciellt. Vill bara mysa ner mig i soffan och kolla på mina sena 6an-programm, som jag älskar. Scrubs & Chears, vilka godingar.Efter den nya året kommit fick jag en snilleblixt att vi skulle springa nakna
runt huset ett varv. Efter lite övervägande fick det bli med underkläder pga
det ändå fanns några grabbar i huset samtidigt. Jag hamnade på efterkälken
så Sara var den enda som blev med på kort. Efter att ha hittat denna på Kickis
fejja så kunde jag inte låta bli att lägga ut. Sara kommer hata mig som pesten,
men den här får du fan bjuda på babe =) Så sjukt roligt!Knäppaste jobbet någonsin


Ja, jag måste ha det knäppaste jobbet någonsin faktiskt.
Annars brukar det oftast ringa någon på mina lediga dagar och fråga om jag kan jobba eftersom det fattas folk. Idag ska jag jobba 17-00, och då ringer de och fråga om jag vill vara ledig istället. Haha, ganska upp och ner-jobb alltså. Duktig som jag är så sa jag nej, och jobbar ändå. Ska jag ändå slita så kan jag lika gärna skaffa in lite pengar denna helg för att få en till dag hemma nästa vecka.

Beställde förresten biljett idag. Åker nästa torsdag, direkt efter jobbet. Stannar dock i Gävle första natten och åker dagen efter vidare till Söderhamn. Var först så dum att jag kollade biljetter mellan Stockholm-Sundsvall, och tänkte inte alls på att man kunde titta bara till Gävle. Så nu fick jag tag i en 1a klass-biljett för 195 kronor. Helt godkänt faktiskt. Just nu sitter jag bara och längtar att det ska blir nästa vecka.
Blev bara en liten uppdatering denna gång,
ska dra mig ur soffan nu och försöka fixa till
ruffset och kanske sminka till sig lite. Börjar
bli så van att se ut som ett stjärthål här nere.
Är ju ändå ingen som känner igen en =)

Ha en bra kväll allihop!
Och tack för att ni skriver någon rad till
inläggen, så jag har något att fnissa åt.
Finns så många fina människor i mitt liv.
Också en extra speciell som förgyller mitt
hjärta lite mer för varje dag. Börjar gå in
på 5 år nu tror jag. Mycket knas, men så
mycket mer av det bra.

Ett lite senare inlägg


Kom hemfrån jobbet för kanske 60 minuter sedan och har efter det tvättat av mig den sexiga hamburgar-lukten och borstat gaddarna. Har även hunnit kolla runt allt som är intressant här på nätet. Vilket tog ungefär... 5 minuter. Kollar några bloggar, aftonbladet en snabbis och kanske även facebook om jag känner för att snoka runt lite.
Är väl ändå inte Facebook bra överskattat, så säg?

Just nu sitter jag faktiskt och letar (hör och häpna) efter ett JOBB. Jobbsökandet och Alex brukar inte gå hand i hand om man uttrycker det så. Kan vara den sämsta på att komma igång, men väl foten inne så brukar det lösa sig rätt snabbt. Sen att jag oftast nöjer mig med skit, det är en helt annan sak. Hör inte hit =) Nej, men just nu håller jag faktiskt på att kika efter jobb på en annan ort.. snarare en annan stad till och med. Har efter 2 månader ( ja, jag vet att det inte är någon lång tid egentligen ) märkt att mitt hjärta inte klarar av att vara så långt bort från min mamma och familj. Saknar dem något så fruktansvärt så fort jag sätter mig i bussen/tåget ner, och klumpen i magen stannar oftast kvar tills jag kommer hem igen. Känner inte som att det är så friskt att hålla på så. Eller vad tycker ni? Är det bara jag som tänker såhär?

I Söderhamn finns det ju knappast någon möjlighet till jobb, så det har jag bara lagt ned nu på en gång. Håller för tillfället på att söka lite i Gävle. Finns olika möjligheter för mig att kunna ta ett jobb där, och det funderas starkt på det nu. Gävle är en fin stad, som jag också tidigare sagt. Lagom stort, och lagomt långt ( läs kort ) hem. Ja vi får se hur det blir med den saken, och när. Först och främst ska det lösa upp sig här hemma med allt. Fast jag måste erkänna.. får lite klumpar i magen av att tänka på att lämna tjejerna här nere också = / Dem älskar jag, det är avståndet som krånglar bara.

Och Sara, sluta FJOMPA dig nu!
Haha, jag tror jag avider!

Ibland är jag så rolig att jag vet inte vart jag ska
ta vägen. Nu är ett sådant tillfälle. När man kommer
på något så klockrent och kan repetera det några
hundra ggr och tycka att det är lika roligt varje gång.

Älskar att lägga ut extremt fula bilder på mina nära
& kära så de suckar och så. Det gör min vardag så
mycket bättre måste jag säga. Tror inte de bryr sig
så mycket egentligen det heller om jag ska vara ärlig.
Inte efter att ha gått i Kusk i alla fall. Oändligt många
fula bilder på oss alla så det finns inget stopp. Sen är
det inte så överdrivet mycket folk som läser heller för
den delen =)

Nej, nu ska jag allt ta och slå huvudet på kudden för
lite sömn. Garanterat att Emma kommer och tycker
jag ska kliva upp strax efter 9 imorgon med. Vilken
bitterfitta jag är rent ut sagt. En väldigt morgontrött
bitterfitta i alla fall.

Allt i min omgivning börjar se ljust och glatt ut.
Det märks kanske i inlägget. Jag vet precis varför.
Vet du? =)


Mycket strul för ingenting


Får otrevliga överraskningar lite hit och dit just nu. Mycket missförstånd, och något som verkar som någon slags tävling. Många som verkar ha satt mig i ett fack som en mycket otrevlig människa. För full ibland kanske, men inte otrevlig med flit i alla fall. Som om det hoppat ur någon groda ut munnen någon gång, så ber jag om ursäkt för det.

Fortsättninsvis håller det här på att spåra ut i något som inte var menat. Jag skriver om mitt liv och hur jag ser på det, utan en Enda tanke på att någon annan ska ta det till personangrepp. Är det känsligt, så läs inte. Denna blogg är till för mina närmsta vänner som tycker om mig och vill veta vad som händer i mitt liv. Aja, strunt samma.

Idag blev jag väckt av Emma strax efter 9, vilket är det tidigaste jag vaknat på evigheter känns det som. Hon tog fram lite frukost och jag började dagen med det för en gångs skull. Frukost måste vara det godaste på hela dagen ändå. Rostad macka med leverpastej måste vara bäst. Flingor och mjök är inte helt fel det heller.

Efter frukosten kollade vi (dock med pisskvalité) på Twilight igen. Vilken passionerad film alltså. Den har dom gjort bra måste jag säga. Vampyrfilmer brukar annars vara helt värdelösa enligt min mening. Ja, den kommer jag nog se ett X antal ggr till skulle jag tro. Längtar till tvåan också. Vi får hoppas att det hela inte bär iväg och blir sämre och sämre, som de flesta uppföljare tyvärr brukar. Såg även på tv-reklam igår att andra säsongen av The Sarah Conners Cronicles (stava?) kommit ut, så det laddas för fulla muggar just nu. Jag och Emma hade maraton med Terminatorfilmerna och första säsongen på ett dygn så det här är efterlängtat. 
 
   
Emma är så gräsligt cool som Terminator. Vad tycker ni, till nästa film kanske?

Resten av dagen blir inget roligare än igår. Börjar jobba 17 och kommer hem runt halv 1 någon gång om jag har otur. Det var helt okej igår som tur var. Nu är det bara 4 dagar kvar av tortyr, sen förhoppningsvis någon dag av enbart slappande. Kör det andra maratonet då kanske. Eller så blir det Söderhamn igen. Jag längtar så otroligt hem. Känner sig som en 5åring som står och gråter efter mamma. Kommer nog aldrig sluta med det.Sova, jobba, äta, sova


Sova, jobba, äta & sova igen...
Det egentligen enda som händer i mitt liv här nere. Så är det väl överallt egentligen, men här nere är det inte samma sak. Hemma finns det i alla fall en möjlighet att göra annat, men icke här. Och om man bestämmer sig för att ta sig ur lägenheten så kostar det en hel drös med pengar, vilket ingen har råd med. Så det blir tvn alla lediga stunder och nu kan man alla programtider i stort sätt. Pinsamt.

Hemlängtan jag hade igår har inte gått ner ett dugg tills idag. Snarare tvärtom.
Vill ligga hemma hos mamma och bara slöa. Det måste vara mitt bästa. Åka och handla, fika och hämta ungar på dagis. Det är ett liv som jag skulle trivas med. Också pinsamt kanske?

Saknar även andra gamla saker/personer. Beter mig som en liten fjant för tillfället, men det gör nog ingenting. Lät inte som så i alla fall =) Hoppas på att få besök denna vecka, eftersom jag inte kan ta mig hem. Lite annat sällskap skulle muntra upp denna tråkiga vecka något enormt. Så det hoppas vi på!
Nu ska jag ligga och gruva mig inför jobbet. 15.30- 00.00 idag =/
Vilken ååångest!


Saybia - The Day After TomorrowHelgen som varit


Ja, jag skrev senast att det nya året skulle bli lugnt som bara den, men det lyckades ändå bli en tvådagars med mer tok än på länge. Vet inte alls vad som lyckades bli fel, men fel blev det i alla fall. Kommer nog ångra mycket, väldigt lång tid framöver. Men nu så får det vara nog alltså. Jag vill egentligen bara en enda sak, men det kan jag ju bara glömma nu känns det som. Smartskalle som man är.

Åkte hem i söndagskväll och både jag och Emma hade världens ångest. Inte bara för att allt sket sig dagen innan, men också för att veta att jag var tvungen att åka hem efter en lång tid hos mammas trygga hem. Jag älskar att ha friheten här nere men det är så skönt att känna till allt hemma i Söderhamn. Det är skönt att vara anonym, men också att vara igenkänd som i S, med en massa gamla vänner att umgås med. Nej, just nu saknar jag hem som en tok, men det går ju inte att flytta tillbaka. Finns helt enkelt inte några jobb. Gävle är en stad jag funderar på just nu faktiskt. Lagomt stort, eller litet kanske man ska säga. Det finns det mesta, och ligger bara en timme hemifrån. Jag hade väl kanske kunnat få som jag ville just nu, men lyckades ju som sagt sumpa det.
Eller ja, vem vet... Jag har hört att kärleken övervinner allt?

Just idag är jag ledig, men onsdag-måndag jobbar jag till 00 varje dag. Lätt ångest över detta, men det behövs efter att ha varit ledig över jul och nyår. Hoppas på en okej lön nu i slutet av månaden. Skulle vara skönt att få lite att leva på i alla fall. Kommer på grund av pengabrist inte heller ha råd att åka hem något på ett himla tag, som också svider lite. Men ja, nästa månad får jag hoppas på lite bättre tider.

Det här inlägget blev hemskt gnälligt, men det är en sån tid just nu.

Silverchair - Miss You Love
Har nog aldrig hoppas så mycket.2009


2009 kommer blir ett lugnt år för mig.

Det gångna året har varit uppe,nere, hit & dit. Det ska det bli ändring på. Efter att ha haft problem ekonomiskt och annat så har det äntligen börjat se lite ljusare ut. Att flytta från Söderhamn ett tag var nog det smartaste jag gjort förra året. Jag kommer nog aldrig sluta vara tacksam för mina två rumkompisar som ställt upp på både ett och annat.
Året som kommer ska jag som sagt ta allt i ett annat tempo. Lugnare med allt som har med fest att göra och lägga tiden på lite nyttigare saker. Har liksom tröttnat på det hela om man säger så. Är det normalt att känna så innan 21 fyllda? Inte vet jag, men så ligger det till i alla fall. Jag hoppas, och tror, att det här kommer bli bra.
-
Nyårsaftonen (igår) spenderades som sagt ute i Vansätter hos Emma (Kicki & Anders) med henne, Sara, Carran, Jonas & Påjje. Började kvällen med lite pulka och grillning, som var en riktig höjdare. Måste påstå att det var det bästa sätt jag kunnat tänka mig spendera nyår på. När kylan blev för påtaglig gick vi hem och hoppade in i bastun, vilket också var mys efter all kyla. Dracks lite öl, och lagomt till middagen (bestående av skaldjurstoast, fläskfilé & sparris-bacon-rullar) var min mage totalt cp redan. Rätt less över det hela, hunger!

Om man ska summera hela kvällen så var den underbar. Ett lugnt slut på det framtid lugna året som komma skall.
-
Idag, den första Januari, gör jag ingenting alls. Kollar film och bara njuter av mitt eget sällskap. En bra dag att fundera över saker också. Hur man vill att året här ska fortsätta, och hur man ska välja för att det ska bli så bra som möjligt. Har tillsammans med en nära bestämt att försöka på vissa saker igen. Det kommer förhoppningsvis blir hur bra som helst. Det har varit lite tok fram och tillbaka förr, men den här gången känns det bra. Det kommer bli bra.

Nu blir det film på tv.
Och till er jag inte redan sagt det till, så får ni ha ett underbart nytt år =)

Bilder från nyår finns på
http://saraleriksson.bilddagboken.se
eller http://emmaoqvist.bilddagboken.seRSS 2.0