Skönväder!

Sanna skickade och frågade om jag ville gå Forsbacka runt. Ja, det ville jag.
Nu är jag hemma efter en skön och långsam tur, och känner mig bra mycket piggare.
Underbara väder!

Gick och pratade mycket om alla olika saker vi skulle vilja göra. Tex luffa i utlandet.
Fatta vilken grejj? Livet i en ryggsäck och jobba ihop lite käk då och då. Jag har
lite annurlunda drömmar än alla andra, det vet jag redan. Hur som helst så ska vi
ta oss en tripp till AF och höra vad de har att säga. Just nu känns det i alla fall som
att jag skulle kunna dra vart som helst. Riktigt less på olika saker här hemma..
Grattis Emma


Idag fyller vår egna plugghäst Mickelsson år, och det är tråkigt att inte kunna fira henne eftersom hon befinner sig ett X antal mil härifrån. Det är så tråkigt att människor man har nära flyttar så långt bort från en, men man är fortfarande glad för deras skull. Men ibland önskar jag att det gick att zippa hit dem. Som idag till ett exempel. Kom hem snart tokfia!Vaknade pinsamt nog för inte alls så länge sedan med att mamma kom in i rummet och sa att de skulle gå. Jag fattade ingenting först eftersom jag även inatt har drömt en massa sjuka saker, och det känns som jag sovit högst en timme. Så nu sitter jag här med en huvudverk som heter duga och med en trötthet som kan mätas med trötter-dvärgen. Men men, what to do? Dagen kommer i alla fall blir lika lugn som igår, så det här baciellen helt och hållet försvinner innan jag ska fixa en massa.

Har suttit och kikar runt på olika utlandstjänster, och jag hittar ingenting. Blir frustrerad! Har nämligen hört talas om något som tydligen skulle betala resa/boende/mat om man kom och jobbade, men något sådant hittar då inte jag i alla fall. Är det någon som vet vad det är? Skulle hur som helst sitta utmärkt att göra något sådant nu eftersom jag inte är bunden till någonting för tillfället. Är rätt tragiskt, men också befriande på samma gång. Kunna bestämma exakt vart som helst att åka. Problemet är bara att det inte finns överdrivet på pengar på mitt konto, så det där jag pratade om vore perfekt. Sätt mig på ett plan, så kör vi bara!
Inget fika idag heller


Och ingen fika blev det idag heller. Magen är fortfarande retard och jag drömmer så mycket om nätterna så jag blir helt yr på morgonen. Det är roligt att få fantisera lite, men på morgonen känns det inte som om man har sovit ett endaste dugg. Så idag är jag trött och bajsar som en leopard. Ringde för den delen inte Lammet igår och frågade heller, så ingen blev lidande i alla fall : )

Så det finns inga som helst planer för dagen. Mamma tycker att jag ska äta enbart blåbärssoppa, men det tycker jag verkar som en tråkig idé. Mat är mitt bästa.

Drömde förresten om festival inatt Igen. Längtar som en tok till sommaren och alla dess härligheter. Sköna människor, varm sol & lika varma öl på en enorm gräsmatta. Det är vad jag kallar höjden av nöje. Sandra kommer hem nu till den 11e och det ser jag fram emot som en tok. Nu ska jag bara försöka snåååla ihop till en biljett till Rockweekend. Får jag inte åka så ska jag gå i ide.Jäkla PatrickJa, efter att ha varit i Thailand i över 2 veckor och bara glassat så kommer han hem och smittar Alla med baciller.

Så nu sitter vi här allihopa med ett illamående som inte vill släppa, och ett varsitt rövhål som inte vill hålla ihop mer än någon timme i sträck. Jaja, man ska inte vara bitter. Lite bara : )

I helgen har det varit lugnt. Fredagen stannade jag hemma med familjen och mådde inte helt okej. Låg död sedan onsdagen, och var allt annat än pigg. Var nog "magsjukan" som spökade,. annars har jag nog tagit något slags rekord i den längsta bakfyllan någonsing eftersom det fortfarande sitter i.

Gårdagen spenderades med en fin grabb, och det blev väl inget annat än bara tv och ostbollar. Söndag, idag, åkte vi till Böllnäs för att kolla på en soffa åt puckot. Stannade även på ett matställe som jag aldrig hade hittat om de inte var för dem. Käkade oxfilé på spätt med sånna där tjocka pommes + kanske väldens godaste bea. Jag trodde helt på allvar att min mage skulle sprängas på hemvägen, och tur vad väl att jag hade mysbyxor på mig. Dit ska jag absolut åka igen.

Ikväll blir det film antar jag. Har laddat upp med både chips och dipp så det ska bli finfint.
Kollade lite snabbt i tidningen förr och såg att det gick någon slags fjantfilm på tv4+, men jag ska kolla igen för att se om det finns några andra möjligheter också. Kanske till och med blir en utbräns film också för del delen, orkar inte med reklamerna som går minst 3-4 ggr per film. Tacka vet jag 1 & 2an.

Imorgon är det en helt vanlig måndag och grabbarna åker på dagis, så det blir lugnt hela morgonen och dagen här. Underbart! Vet inte alls vad som händer under dagen. kanske någon som vill gå och ta en sallas på förmiddagen. Jag ska nog ringa och fråga Lammet, hon brukar vara villig. Nu ska jag lägga mig tillrätta i mammas säng och glöma på dumburken.Hur länge?


Hur länge har det gått sedan jag skrev sist? Ingen aning faktiskt.


I alla fall så vet jag inte var jag ska börja. Har gått runt i Gävle som alla andra arbetslösa människor och gjort små inhopp på arbetsförnedringen, som bara kan styrka att det faktiskt knappt finns några jobb förrän i sommar. Veckorna är tråkiga och avlöses med helgerna då jag på något konstigt sätt lyckats gå ut i alla fall en av dagarna, utan att ha några som helst pengar för det. På något vis lyckas jag i alla fall, men om det är en bra eller dålig sak vet jag inte. Efter lite hårda ord från mamma kanske det börjar bli dags att styra upp det hela.

Så ja, det är det jag håller på med om dagarna.
Har varit med om många roliga stunder nu sedan jag skrev sist, men orkar inte riktigt ta upp alla nu.


Förrvirring på olika sätt har dykt upp, i alla dess former och det gör en kanske lite sur och disträ. Inte meningen i så fall. Arbetslöshet kan göra tråkiga saker med en. Första lösningen till nystanet är såklart att skaffa sig ett jobb. Efter det löser sig de andra i turordning. Jag fortsätter leta. Tills dess har jag bra vänner som delar med sig av lite allt möjligt, och det känns ju bra. Tacka vet jag för vännerna. Låter som en 14åring på Lunarstorm som bara "ääääääälzkar sina vÄnNeR", men det är så sant. Det märks vilka som är värda att sättas på pedislaen när det kniper. Oerhört tacksam.

Blev mycket klagande just nu, men så kan det vara.
Tills nästa gång jag skrever ska det stå lite mer positiva saker.
Kan dock bli om ett bra tag eftersom jag, som sagt, inte äger en dator.
Friskis=EJ Svettis=ALEXBörjade mitt nya, duktiga liv i måndags. Har efter det i stort sett bara hängt nere på gymmet tycker jag. Gick och köpte mitt ett kort på Friskis & Svettis nämligen. Hade först tänkt mig på ett annat gym, där det inte hänger så himla mycket småglin, och som spelar bättre musik än Rix Fm, som de andra gör. Men efter att ha varit in på F&S så ångrade jag mig.


För några år sedan så var det mycket olika gympapass som jag gick på, och träningen har aldrig varit bättre. Nu fick jag reda på att det fanns samma saker även här. Olika gympa+spinning-pass som man kan gå på när man vill. Finns minst 5-6 passa man kan välja på per dag. Själv går jag på gympa, aerobic, spinning & tränar vanligt gym. Det är sjukt bra! Och med tanke på att jag gillar den sorten, så blir det något man nästan ser fram emot om kvällarna. Blir så mycket lättare på så sätt : ) Ja, jag tycker att jag är mycket duktig nu. Får se om det håller i sig när Puttrick kommer hem också. Har ju en vana av att hamna på soffan då.

Idag har jag varit nere och kört lite ben, och senare ikväll blir det aerocis för fulla muggar. Gick väll sådär förra gången, eftersom man inte är helt hajj på alla rörelser, men idag ska det gå bättre. Ja, jag gör väl inte mycket annat än så om dagarna, så jag kan tyvärr inte berätta så mycket mer heller då. Vardagarna går på som bara den, och helgen närmar sig med stormfart. Själv vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Alla jag känner här hemma i Gävle ska ut, och det har jag absolut inte lust med. Dels pga snålhet och att festlusten gått helt ur mig.

Just nu vill jag bara att puckot ska komma hem så jag får något att sysselsätta mig med om dagarna. Han får sin nya lägenhet, och jag ska självklart lägga mig i och bestämma. Styra upp det hela så det inte kommer se ut som en ungkarlslya men typ en soffa, en sång, en lampa, en tv och ja... inget mer i stort sett. Fulaste jag vet : ) Så där har jag storslagna planer. Vad han vill eller inte vill, det har mindre med saken att göra, haha. Det är jag som är Bossen.

Nu ska jag slöa ett tag innan mördar-kärringarna sätter igång.
(och ja, man känner sig liiite förslappad när de där krut-tanterna klarar hur mycket som helst) 
Pinsamt läge om inte annat.

Tjoflöjt!Liten kluring


Är det verkligen du själv som styr dina tankar?
Ett exempel:
Föreställ dig ett fågelsträck.     
Hura många fåglar ser du?
Elva, nitton, fem?
Du har en aning, men du känner inte till det exekta antalet.
Så varifrån kom din tanke? Någon placerade den där.
Någon som vet precis hur många fåglar, blommor eller vad
det nu är du föreställer dig.


Det här är den 4e av Paulo Coelhos böcker
jag läser, och blir inte besviken denna gång
heller. En av bästsäljarna är den jag läser nu.
"Häxan från Portobello". Jag är glad att jag för
ca 3 år sen kom över en av dessa böcker i
skolan och fastnade. Villni ha någonting som
är värt att spendera tiden är de ett bra val.  För övrigt är jag väldigt uttråkad idag. Fast 
jag har egentligen bara mig själv att skylla
eftersom jag inte tar mig tid att tänka ut
något att göra. Sitter mest och längtar bort
från slasket. Vill åka iväg till värmen och
havet. Avundsjuk på Patrick som precis
befinner sig i Thailand hos sin far. Nu ska
jag sätta mig ner tillsammans med mami
+ ostbollar och kika på "Så ska det låta".
Om jag inte har helt fel så surar nog Ökan
av att hon ikväll missar det pga jobbet. Right? : )

Ladda ladda ladda..


...För Tranan?
Jaja, jag laddar så mycket som det går inför staden som gud glömde. Bollnäs, vilket ställe.
Men det ska bli otroligt kul att få se lite ansikten och umgås. Det är roligt att Sara följer med,
för vi brukar oftast ha en massa knas för oss. Satt igår och tittade på gamla bilder sen tex
Cityfesten i sommras. Ojoj, vilket massa tok. Alltid roligt att titta på gamla bilder.

Pulkåkningen blev rolig, dock inte för min rygg. jag är helt enkelt en gammelnucka. Med skador lite överallt, ska jag nu släpa mig in i duschen och göra mig iordning inför kvällen. Vill bli klar tidigt, så man hinner umgås så länge som möjligt. Sen har jag inget större behov avatt behöva vara speciellt snygg inför kvällen heller. Kör ba!

Jaja, hoppas att det blir lite skojj ikväll i alla fall. Ska försöka komma ihåg att ta med kamera så man kan dela med sig av kvällen till er senare. Glömde den tyvärr igår när vi åkte, men knäppte två fina väl hemma. Jag visar skadorna av min stjärt, och om man tittar noga kan man även se hur jag landat. Sara visar på sina täckbyxor vart hon råkade sparka sig själv i ett lite misslyckat åk.

Ja, jag säger då det. Man blir då inte yngre.

    

Tjat & pulka


Idag vaknade jag på tok för sent och hade ont i huvudet igen. Jäkla drömmar som förstör.
Sara ville åka på donken och såp blev det. Gick sedan ner på staden och köpte lite alkohol & strumpbyxor till morgondagen. Efter har jag mest bara suttit framför tvn och väntar nu på käk. Underbart att få det serverat ;P
Håller även på att tjata hål i huvudet på Sara nu så hon också följer med imorgon. Hihi

Ikväll blir det nog pulka. Kommer att bryta något känner jag på mig.
Helgens aktiviteter


I helgen. Ja, vad har jag gjort då?
Det har varit lika lugnt som förra helgen. Nyktert och bra.
På fredagen åkte vi hem till Söderhamn. Var tvungen att fixa lite papper och annat, och sen är det alltid lika mysigt att hänga ute i Bergvik. Tyvärr så blev det liite för mycket gotta, men ingen är väl perfekt?
Klev upp tidigt på lördagen för P skulle klippa sig i staden och jag skulle köpa ut, den snälla vännen som jag är : ) Efter bar det iväg till Bollnäs & skidbackarna där, som jag inte kommer ihåg vad de heter. Lilltrollet Pontus jäste på sin snowracer och vi jäste lika mycket på det underbara vädret. Blev en hel del sugen på att åka skidor faktiskt. Närsta gång mamma åker till fjällen ska jag allt ta och följa med.

Söndagen blev tråkig eftersom det var sista gången vi såg varandra på 22 dagar nu. För VISSA töntar ska ju åka till Thailand i nästan 3 veckor. Jag är just inge avis alls.
Senare på kvällen mötte jag upp Sanna och vi pkte till den klassiska donken för lite kvällsmat. Usch, fy och blä på samma gång. Men ibland får man faktiskt.

Idag är det måndag och jag har inte gjort ett dugg. Drömde en massa konstigt i natt så idag har jag varit både seg och trött. Senare ska jag gå ned till Sanna och kika om hon har några kläder jag kan låna till på onsdag. Var meningen att jag skulle åka tillbaka till Gävle idag, men igårkväll kom vi på att vi ville åka till Tranan på onsdag. Och eftersom det är måndag nu så kändes det lite onödigt att bara åka fram och tillbaka. Dock tog jag knappt med något annat än mjukiskläder över helgen så jag måste nu låna : ) Får se om det bölir nå skojj att åka dit nu, brukar kunna vara helt okej.


RSS 2.0