Alkohol

Ja, alkohol hit och dit.. Börjar blir lite småless på den nu!
Alltid ska man blir dryg och inte riktigt förstå att man är det. Saker som man kommer på dagen efter att
man kanske skulle ha låtit bli att sagt. Eller visat, som det gäller den här gången.
Saker man känner när alkoholen satt sig fast på hjärnan, som man egentligen har släppt för länge sedan.
Nej, det händer knappast någonting bra när man blir full. Skulle vara att man blir lite mer social, men utöver
det kan jag inte komma på en enda bra sak. Fan, man borde rycka upp sig själv! Har blivit för mycket nu på
senaste tiden, dags att bli lite vuxen. Ett tag iaf.
-
Minns inte riktigt vad jag skrev i förra inlägget, men sen det har det väl inte hänt så mycket. Dagarna flyter

som sagt in i varandra nu när man inte gör något. Veckan har varit seg och jag har mest sett fram emot

helgen, fråga mig inte varför. I torsdags kom Ökan hem och jag skjutsade hem henne från tåget. Slutade

med att jag stannade där över natten, som vanligt. Gjorde inte mycket alls, också som vanligt.

Fredagen fick vi för oss att åka och hälsa på Sara i Gävle. Kom iväg senare än planerat och efter vi satte

oss i bilen så hände bara en massa tok. Jag, Emma o´ch Sofie tröttnade fter halva vägen eftersom det

var en olycka som hindrade E4an, vilket betydde att vi fick åka 70 på gamla. Det kändes inte så aktuellt,

så vi vände efter ett tag. Trodde vi skulle åka och titta på Trollstugan, men vi hamnade i fel stuga om man

säger så. Tog en sväng till Vansätter på fika också innan det var klart. Ja, en tokeftermiddag blev det bara.

Igår blev det fest, som jag egentligen skulle varit utan. Ja, som sagt.. Dags att lägga alkoholen på hyllan.
Nu blev det raskt iväg här. Ner på stora staden för lite fika.
Skriver kanske senare ikväll.


Flytt och helg


Ja, då var det klart! Så nu för tiden bor jag på Nortullsgatan 37 istället för Nortullsgatan 50. Flyttade otroligt långt!
Känns bra att slippa lägenheten och all den stressen som den skapade.
Mjukstartar hemmaboendet ensammen i lägenheten då mamma är i utlandet. Skönt att vara där, men också helt okej att få vara ensam där man trivs. Börjar dock få för mig att det spökar här hemma, vilket jag i stort sätt skiter på mig av, men det får jag väl ta. Bara skönt med tystnaden innan de små tokstollarna kommer hem och skriker sig harmynta.
-
Veckan som varit har jag inte gjort mycket alls. Har mest tänkt på flytten och allt därtill.
Legat i lägenheten och sett på tvn, ibland en hel dag utan att kliva upp. Och ja, man får göra så när man är arbetslös. Jag tänker njuta av det tills den dagen kommer då jag måste kliva upp vid 7, som alla andra dödliga. Den dagen, den sorgen. Latare människa är det svårt att få tag i.
-
Helgen har varit fullspäckad med en massa tok bara. Började i torsdags av att mina galnaste vänner Anton o Björn ville ha lite skjuts. Slutade på krogen med det starkaste i alkoholväg i handen. Efter denna är lite småsvart vad som riktigt hände men jag, nea och lina hade lite äventyr där på natten. Tjyvstartade strömmingsleken där.
Dagen efter var det som ett ludd i min skalle. Eller mer som ett elakt troll som byggde koja där inne. Bakfylla är något som jag inte är helt van med så denna fredagmorgon trodde jag att det var slut med mina dagar på denna jord. Efter mycket om och men vaknade jag till liv och tog mig ut till det kända Näset. Där får man som vanligt allt i matväg, vilket ligger mycket högt upp på min lista. Favoritstället till förfest och bakisdagar.
Väl där blev det förtäring igen, och rätt som det var så är huset fullproppat med smågrabbar som gör en lite nostalgisk.Men det gillar vi! Runt 11 bar det av in till staden, där det var förvånadsvärt lite folk.
Det var även lite svart där igen.

Lördagsmorgon och förmiddag tillbringades i Näset igen, i tystnad. Eller ja, efter att Lp kört alla sjuka kommentarer som fanns i hela världen ungfär. Mycket underhållande grabb det där!
Senare på dagen tog jag mig till Vägbro, som jag också trivs mycket i. Där hade Ökan en liten fest, med mycket folk som man inte sett på länge. Gick otroligt segt att komma igång eftersom det nu var inne på dag 3 i slithet. Men kvällen slutade som vanligt med mycket skratt och tokande. Vet inte riktigt när det bar av till leken, men det var säkert runt 11 snåret där också. Denna kväll gick jag in på tältet till och med. Kvällen innan hann jag inte ens med det.
Där kan jag inte påstå att det var kul, så jag och Emma drog iväg för lite nattmat rätt tidigt. Ketchup med strips som jag alltid gillar!

Så nu har jag berättat en massa om vad som har hänt, i minsta detalj, som Sickan skulle ha sagt.
Kan inte riktigt säga vilken av dagarna som bäst, allt var bra på olika sätt. Hann med att vara med alla mina olika vänner och det är ett stort plus. Ja, det var en helg som man sent kommer att glömma med andra ord.
Trivs också med saker som hänt, hemliga saker.
-
Imorgon då? Ja, då blir det nog ingenting roligt alls. Måste ligga och vila upp mig ett par dagar nu innan helgens slitdjur försvunnit. Så om ni vill ha tag i mig så finns jag förmodligen i soffan framflr en film. Lite småtråkig nu för tiden, men ingen annan är så mycket roligare med jobb hit och dit, så det gör inget.
Just nu skulle det bara sitta fint att dra utomlands och leva. Det är något jag ser fram emot Adam!

Nej, nu har jag skrivit så det räcker för en kväll.


OS-kaos

Satt och kikade på sändningar från OS. Ibland blir man verkligen rädd för folk alltså. Okej, det är roligt att hela världen samlas och delar intressen, eftersom sporten snart är det enda som finns kvar mellan oss. Men nej, det behöver faktiskt inte bli kaos. Tvkanalerna slåss om att vara först och ha bäst scoop, men det slutar bara i att man sitter och stör sig på den saken istället för att lyssna vad som egentligen hänt. Som ikväll har vi exempel. Den där svenska gymnastiktjejen som inte fick vara med i tävlingen. Okej, det var inte kul att hon inte fick vara med, men behövs det bli en hel kvart om att det är fel? Med föräldrar som är besvikna och halva kvarten om den andre tjejen som fick vara med istället. Henne skulle vi allt kasta skit på. Men hjälp! Precis som Melodifestivalen. När en låt har vunnit här i sverige så är det låten den bästa som någonsin har skrivits på denna jord, men när det går dåligt i den stora finalen, då borde artisten skämmas och få höra att det var ett totalt fiasko. Det enda som var fiasko var väl i så fall sveriges befolkning som röstade fram låten. Men det ska ju vara rättvist hörni. Ironi.
-

Anyway.. helgen.
Den spenderades i Gävle, på cityfesten i alla fall. Och tji fick jag för allt klagande. Hade hur kul som helst nämligen. Så otroligt skönt att få komma bort från Söderhamn och se lite nya ansikten. Och det har jag verkligen gjort, var bara folk som jag aldrig pratat med, förrutom Sara då. Har träffat en massa folk, som har varit väldigt olik mig själv, men som har visat sig vara rätt lika innerst inne. Brukar väl oftast vara så. I alla fall så var det en helg med mycket tok, brukar oftast bli det när jag och Sara inte träffats på ett tag. Så tack för det =)
-

Och idag då? Åkte hem från Gävle vid 17. Tåget hade fått "tekniska problem"  ungefär när vi var i Ljusne, vilket jag Verkligen inte gillade. Tåg är lite småläskiga tycker jag nämligen. Men som tur kom vi fram välbehållna efter några stopp och många oroliga tankar. Slevade i mig lite mat hos mamma innan jag sprang hem till lägenheten och tokstädade. För som jag skrev sist i bloggen så var det en familj hit idag och tittade på den. Familj var väl att ta i, eftersom jag bor i en mini- 1a. Det var ett par föräldrar som ville titta åt sin dotter som ska börja skolan här nu. ( och nej, jag har ingen aning varför man åker HIT och ska gå i skola ). Hur som helst så var de kanske här inne i 5 min innan de sa rakt på att de skulle ha den. Aldrig blivit så lycklig i mitt liv ungefär. Fick välja när jag ville flytta, och vi kom fram till att det blev lämpligast nu den sista. Så snart blir det flyttdags! Äntligen
Men vart nu då? Blev orligt sugen på Gävle nu efter att jag varit där. Det är en mysig stad med inte allt för mycket folk i. Lagom start i alla fall, måste kunna komma hem och äta ofta också, haha.
-

Ikväll.. då sitter jag hemma och bara jäser. Funderar lite vad jag ska göra imorgon. Jag älskar att inte ha något som helst planerat. Har arbetsförmedlingen på onsdag, annars inget mer i veckan. I love it! Funderar kanske på att göra något tokigt fram tills dess, men vet inte om jag orkar heller. Skulle vara rätt skönt att försvinna ett par dagar nu. Täcket över huvudet och bara vara för sig själv. Undrar om det bara är jag som tycker att det kan vara det skönaste som finns ett par dagar, eller veckor? Får se vad det är för väder imorgon först och främst, sen kan man kanske planera något. Eller bara göra..
-

Jag har för övrigt också kommit in i någon konstig period av sammanträffanden. Som jag förklarade till Sara.. om jag åker till Stockholm och säger att det är en enda person jag Inte vill träffa, så träffar jag på just denne senast 2 timmar efter. Så har det varit i helgen med. Inte just med att jag inte har velat sett någon, utan allt. Tänker jag på en låt så kommer den på radion, tänker jag på en bild så ser jag den. Sånna saker händer hela hela tiden. Lite småläskigt.
Får se vad för tok som kommer hända nu i veckan.

Nej nu orkar jag faktiskt inte skriva något mer.. Har inte sovit mycket alls i helgen, och det börjar ta ut sin rätt på kroppen och knoppen. Vill snart inte ens se på skärmen, så ljus. Ska bli underbart att få ligga i min egen säng inatt. Lite drygt att behöva ligga och småkika och vara rädd innan, men imorgon kommer det bli underbart med tystnaden.
Så nu blir det tystnad en stund.
-
Du är fin

Säng/soffdag

Ja, vad ska man säga om FRA-lagen? Jag kan inte ens komma med ett bra argument, men en sak vet jag.. Jag är inte med på det här.
http://sv.wikipedia.org/wiki/FRA#FRA-lagen
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3050883.ab

Det finns gränser.
-
Min dag har spenderats i sängen/soffan, med feber och snuva. Ingen höjdare direkt. Ikväll mår jag därimot lite bättre, och hoppas på att det ska vara okej imorgon med. För även om jag har gnällt över Gävle så vill jag dit ändå. Inte för att dricka en massa, utan för att få åka iväg en stund bara. Inte ofta man gör någonting nu för tiden. Alla dagar börjar se likadana ut.
-
Försöker förgäves att fixa till bloggen med lite nya färger m.m, men det går inte bra alls som ni kanske ser. Ska få hjälp med det här imorgon tror jag. Om jag orkar dvs. Tills dess får det se ut såhär. Det är insidan som räknas, right?
-
Inatt var det segt med saker att tala om. Kan lätt bli så när man bara har legat hemma hela dagen och glott på dumburken. Kan kanske berätta vad jag såg på tvn då. Först blev det filmen Hancook med Will Smith, den var inte alls vad jag hade väntat mig, fast ändå värd att se. Gillar när det är lite humor med i filmer. Den andre vad 3:10, med Russel Crowe och Cristian Bale, vilket var en westernfilm. Var helt okej, men eftersom det inte är min slags val av film, så hade jag lika gärna kunnat vara utan den. Ja, det har hänt mig idag. Konstigt nog vill jag sova nu, fast att jag sovit den största delen av dagen. Det är väl ändå lika bra eftersom grabbarna inte ska till dagis imorgon. Med andra ord är det full rulle vid 7-8 på morgonen. Då ska det ätas fukost klockan 9, annars har jag två monster som hoppar i min säng och gormar för fulla muggar. Men det gör mig egentligen ingenting, kan vara fint att kliva upp i tid någon dag också.
-
Så ja, nu säger jag godnatt!

Men innan kommer min absoluta favorit..
Lisa Ekdahl - Vem vet
"Du är en saga, för god för att vara sann"


Hej, jag heter Alexandra.. sen då?


Och så sitter man här igen. Vid min egen dator, fast fortfarande hos mamma.
Ringde en person som var intresserad av att komma och se lägenheten. De kommer på söndag. Det betyder att det finns en chans att jag får flytta nu när som helst. Äntligen! Får hoppas på det här nu bara.
20 år
och vågar knappt vara ensammen själv. Älskar att sova här där man kan ligga med ansiktet innåt väggen, utan att vara rädd ut i fingertopparna att någon smyger sig på en. Ja, fantasin är det inget fel på.
-
Ikväll har jag suttit och försökt berätta om mig själv. Hur lätt är det då egentligen?
Hej, jag heter Alexandra Lundgren, bor i Söderhamn och på fritiden ( som jag enbart har ) så gör jag inte ett jota. Jahapp.. sen då? Bra gjort
Den där ska jag allt ta och fundera över. Så länge så tjyvade jag ett sådant där test som fanns på internet, vilket kanske ger folk en slags uppfattning. Vilket jag egentligen inte bryr mig mycket i. De jag känner vet hur jag är, det räcker väl gott och väl.
-
Hela dagen har varit mycket seg. Vaknade med en shock av att klockan var 14. Den skurken till mamma jag har hade glömt att ringa och väcka mig. För själv är man så pass smart att ett alarm på en telefon inte går att fungera som det ska. Jag börjar bli gammal! Har fått låna en telefon, eftersom min pajjade för ett tag sen. Den här "nya" telefonen och jag är inte världens bästa vänner kan jag erkänna. Han vill inte förklara hur man knäpper på alarm, kan aldrig fixa fram nollor och heller inte smilegubbar. Så nu ser mina sms oftast ut som när man får av mamma. "OKHEJDÅ". Observera de stora bokstäverna och inga mellanrum what so ever. Så nej mina vänner, jag är inte otrevlig, bara mycket oteknisk.
-
Förkyldningen sitter fortfarande kvar. Vad ska jag ta mig till med detta? Är det någon som har en idé hur det snabbast går att få bort det så var inte omöjliga att skriva. Alla förslag är välkommna. Men seriöst, det här kanske var 5e gången jag inte kommit på hur ord stavas. Välkommna eller välkomna?
Nu använder jag det jobbigaste ordet i början av en mening : LÄGE att börja plugga på.
Det är illa när det börjas tappa stavning och allra helst engelskan. Utan engelska kunskaper kan det blir mycket bekymmersamt i framtiden. Det behövs var och varannat ställe nu för tiden faktiskt. Har hört att det finns snabbkurser i engelska. Kanske vore något att spåna vidare i ?
-
Klockan är snart 2 nu igen. Faktiskt dags att lägga sig innan klockan 4 någon dag den här veckan. Mycket vila måste väl ändå vara den bästa kuren mot förkyldning? Tror det, så det är precis vad som kommer hända imorgon. Tv, sova lite, tv, sova lite till, äta, tv, sova ännu mer. Låter som en bra plan.


Och här under har vi som sagt lite frågor, för de som orkar och vill.
____________________________________________________
1. Hur lång är du? - ca 161
2. Vad vill du bli när du bli stor? - Vad som helst, bara det är bra betalt
3. Vad pluggar du?  - Man borde väl
4. Har du långt hår? - Mellan
5. Vilken hårfärg har du? - Svart som natten
6. Sminkar du dig? - Man måste nästan
7. Har du haft sex senaste månaden? - Ja
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? - Vita
10. Har du kysst någon idag? - Nej

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? - Inte sedan 5 års ålder
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? - Mamma
3. Hur många syskon har du? - Halv och plast, en drös
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? - Jag vill ha klippning 
5. Vilken mat lagade din mamma senast? - Lever och ris
6. Hur många ställen har du bott på? - Hjälp, hur många som helst
7. Vem i din familj stör du dig mest på? - Fat Toni? haha
8. Vilken familjemedlem är snällast? - Dom som är tyst
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Blåsa såpbubblor med grabbsen

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Åt mat med Emma idag
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - Hos Ök i lördags
3. Har du kysst nån kompis? - Garanterat full
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - Yepp
5. Vem har du varit kompis med längst? - Ojoj, svårt
6. Vem känner dig bäst? - Mamma
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? - Nja, var ett tag, men nu är det bra igen
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - Absolut!
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? - Sjukt i så fall


KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? - Tights och en tröja
2. Har du bytt om idag? - Japp, från jeans till tightsen
3. Favorittröja? - En stor luvtröja
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? - Pyamasbyxor
5. Har du gett bort kläder nån gång? - Ja, till yngre i familjen
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - Miljontals ggr
7. Har du handlat kläder genom internet? - Tradera-nörd
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - Nopes
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? - Piké  
10. Vad använder du för skor? - Alla sorter

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? - Ja, men inte i onödan
2. Klä dig annorlunda? - Vad är annorlunda?
3. Vara dig själv? - Alltid
4. Visa dig i bikini/badbyxor? - Ångest
5. Ge dig på utmaningar? - Huh?
6. Ha sex på offentlig plats? - Oj, beror helt på
7. Vara omogen? - Alltid
8. Äta småkryp? - "Är dom små, får man ta två"

RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? - Nopes, men det blir google nu
2. När tuggade du tuggummi senast? - Igårkväll 
3. När var du på semester senast? - Kommer knappt ihåg
4. Vilken färg är det på din tandborste? - Vit
5. Är ditt hår tråkigt? - Beror på dagen
6. Vad har du för påslakan just nu? - Vit, grå röda
7. Vem såg dig naken senast? - Lämnar obesvarat
8. Hur ofta duschar du? - Lortloppa
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? - Va?
10. När ska du gå och lägga dig? - Efter att det här publicerats
-
Och till dem som tycker att de inte har någon låt att lyssna på fast att de har några hundra på listan:
Melissa Horn och Lars Winnerbäck - Så som jag hade dig förut


Hur mycket kostar lycka?

Ja, hur mycket kostar det egentligen?

För kanske några hundra år sedan var det annurlunda. Då hade man inte lyxen att ens vilja åka mer än några mil utanför sitt hem. Nu vill man så mycket mer.

Och nu menar jag inte att sitta på en sten i skogen och vara lycklig över vädret. Nej, jag menar lyckan av att se saker och uppleva. Men allt det här kostar nu för tiden. Tiden kostar till och med.

Så tills jag har pengar till att vara riktigt tillsfredställd så får jag sitta på en sten, med mossa i stjärten, och vara glad för det jag har. Låter som en plan, right?

-

Dagen har spenderats i Gävle med Nea. Åkte med 10 tåget dit och hem med 14 turen. Vi fick 3 timmar på oss i stan. På de tre timmarna hann vi med en hel massa saker. Inhandlade nya jeans, skor och en massa annat smått. Idag köpte jag faktiskt nödvändiga saker, som jag behöver. Eller så brukar det oftast låta efter, men den här gången är det sant. Lurar mig själv för att inte få ångest över mitt slösande.

-

Detsamma gäller helgen. Vet inte riktigt vad jag vill. Kommer väl sluta med ett svart hål den här gången också, vilket jag inte ser fram emot ett dugg. Hm, förstår inte hur det kan bli så. Men som vanligt så är jag för snäll för att säga nej, så Gävle blir det helt enkelt. Känns i alla fall lite bättre nu när vi ska sova hos Sara, för det finns inget värre än nattåg.
-
Ikväll blir det samma veva. kanske ska umgås lite med Marwa och Nea. Titta när hon gör lasange igen. Tycker det är mycket lämpligt att hon flyttat intill mammas port, eftersom jag spenderar största delen av mina dagar här. Kommer inte ens ihåg sist jag var in i min egen lägenhet. Så tråkigt tycker jag att det är att bo själv. Tacka vet jag mammas mat, mammas tjat och framför allt mammas tvättmaskin. Halleluja för den!

Har nyss vaknat från en tupplur, helt sliten efter att ha sovit ca 4 timmar inatt. Men det var det värt, när man har fint pratsällskap : )
Somnade till min trogne vän Disneychannel, som inte är något annat än genialiskt. Helt underbart att bara ligga där och se på något så iq-befriande så man somnar, och också önska att man inte blev en dag äldre än vad man är. Jag ska aldrig bli vuxen. Varför ska man bli det?


Rusk


Oj, vad hände?
Brukar oftast vara det första jag tänker när jag vaknar upp efter helgens bravader. Fick en kommentar, eller snarare ett par stycken, av en vän jag håller väldigt nära just angående detta. Att jag inte vet vad jag säger när jag är ut.
Först ville jag väl inte riktigt lyssna på kommentarena, men nu börjar jag verkligen fundera. Det kanske är så..
Hade träffat folk i lördags, som jag inte har ett enda minne av nu i efterhand. Så var jag aldrig förr. Vet inte vad som har hänt riktigt, men vad det än är, så blir man inte så där jättesugen på att gå ut igen. För hur kul är det att man inte minns vad man sagt till andra? Inte ett dugg faktiskt..
Stukade även foten på lördagsnatten där. Åh, bra gjort!
-
Idag är det måndag och regnrusk. Då trivs jag faktiskt. I alla fall nu när det varit fint så länge. Var meningen att jag skulle iväg och träna idag, men hur ska det gå med foten? Happ, fick strunta i det idag igen då. Alla säger att "det syns inte", när jag säger att jag gått upp i vikt. Men det har jag, ungefär 10 kilo, vilket Jag märker. Väger fortfarande som en helt "vanlig"  person, men det är fortfarande inte som jag brukar se ut. Det är ju inte kul att inte trivas med sig själv, hur man ser ut.
Det finns ju sätt att fixa det, men inget jag orkar med. Så var jag förr, och det är ingen höjdare heller direkt.
-
Nej nu var det mycket klagande idag. Men det hör väl till en regnig dag kanske? Alla går runt och är lite sådär småputt över livets dåliga sidor. Men det måste man få ibland också tycker jag.
Och på tal om klagande, så kommer mammas kompis hit snart. (kanske ska tillägga att jag sovit hos mamma inatt också), och då blir det liv i luckan. Jag har aldrig hört någon pratat så högt, och så mycket på samma gång. Det är näst intill beundransvärt. Men oftast efter kanske 30 min, då har mina öron fått nog, och jag brukar stänga in mig i ett annat rum.
Så i med örpluggarna, för nu blir det frukost!

Flyga

Tänk dig att kunna flyga.. Jag vill vara på alla platser samtidigt, hur ska man kunna välja?
Vill bo i Stockholm, i Gävle, utomlands också. Så vad blir det? Jag älskar att jag kan välja vad jag vill!
-
Idag är det 1a augusti. Personligen tycker jag att det kan vara sista Juli hela året. Värme året om, åka båt, sitta och jäsa med en bok ute utan att frysa.. Det skulle väl vara grejjer det!
Fast ändå ska det bli lite småskönt att få lite höst. Kan vara mysigt att bara sitta inne med film och titta ut på rusket med. Undrar bara vart jag är i höst? Tyvärr har man inte samma möjligheter när det börjar bli kallt. 
 
Idag är det också fredag. Jag ska inte göra ett dugg. Hade kunnat göra en massa saker, men orken sviker mig totalt idag. Sov nog för länge imorse. Brukar lätt bli så att man blir helt seg hela dagen då. Ska allt ställa klockan tills imorgon så det inte blir lika.
Nu ska jag titta på Patrioten, en gammal film, men som aldrig kan tjatas ut. Namnet har jag tänkt på också. Ordet "patriot" har inte samma betydelse idag som det hade. Förr sa man detta ord med stolthet, nu vettefan alltså. Känns jobbigt att man måste stå över sin nationalitet för att inte bli missuppfattad för något man inte alls är. Synd att det finns folk som måste ta ord och symboler för att sedan vända dem till något helt annat än vad de egentligen står för. Vi har tex hakkorset (svastikan), vem var det som bestämmde att den symbolen kunde tas från en kultur för att framträda nationalsocialisterna? Samma börjar hända med den svenska flaggan.

Låt bara saker vara som de är, brukar bli bäst så.


Och som vanligt så har jag så sjukt många åsikter om saker. Man kanske skulle gå vidare i skolan och bli lite mer lärd ändå. Synd bara att jag har världens sämsta tålamod, klarar inte av att plugga. Eller ja, det kanske inte är samma sak när man vet att pluggningen leder till något som man själv vill. Det är så jag har fått höra av mina vänner som pluggar i alla fall. Man kanske skulle göra det ändå. Men inte detta år dock. Nästa kanske. Som sagt, möjligheterna är oändliga!

-

Har också släppt en annan epok i mitt liv. Var sjukt betydelsefull, men inte så mycket så jag kan ta att bli dömd.

Stoltheten, den sämsta och den bästa saken man har i livet. Den fungerar perfekt för mig!


RSS 2.0