Flyga

Tänk dig att kunna flyga.. Jag vill vara på alla platser samtidigt, hur ska man kunna välja?
Vill bo i Stockholm, i Gävle, utomlands också. Så vad blir det? Jag älskar att jag kan välja vad jag vill!
-
Idag är det 1a augusti. Personligen tycker jag att det kan vara sista Juli hela året. Värme året om, åka båt, sitta och jäsa med en bok ute utan att frysa.. Det skulle väl vara grejjer det!
Fast ändå ska det bli lite småskönt att få lite höst. Kan vara mysigt att bara sitta inne med film och titta ut på rusket med. Undrar bara vart jag är i höst? Tyvärr har man inte samma möjligheter när det börjar bli kallt. 
 
Idag är det också fredag. Jag ska inte göra ett dugg. Hade kunnat göra en massa saker, men orken sviker mig totalt idag. Sov nog för länge imorse. Brukar lätt bli så att man blir helt seg hela dagen då. Ska allt ställa klockan tills imorgon så det inte blir lika.
Nu ska jag titta på Patrioten, en gammal film, men som aldrig kan tjatas ut. Namnet har jag tänkt på också. Ordet "patriot" har inte samma betydelse idag som det hade. Förr sa man detta ord med stolthet, nu vettefan alltså. Känns jobbigt att man måste stå över sin nationalitet för att inte bli missuppfattad för något man inte alls är. Synd att det finns folk som måste ta ord och symboler för att sedan vända dem till något helt annat än vad de egentligen står för. Vi har tex hakkorset (svastikan), vem var det som bestämmde att den symbolen kunde tas från en kultur för att framträda nationalsocialisterna? Samma börjar hända med den svenska flaggan.

Låt bara saker vara som de är, brukar bli bäst så.


Och som vanligt så har jag så sjukt många åsikter om saker. Man kanske skulle gå vidare i skolan och bli lite mer lärd ändå. Synd bara att jag har världens sämsta tålamod, klarar inte av att plugga. Eller ja, det kanske inte är samma sak när man vet att pluggningen leder till något som man själv vill. Det är så jag har fått höra av mina vänner som pluggar i alla fall. Man kanske skulle göra det ändå. Men inte detta år dock. Nästa kanske. Som sagt, möjligheterna är oändliga!

-

Har också släppt en annan epok i mitt liv. Var sjukt betydelsefull, men inte så mycket så jag kan ta att bli dömd.

Stoltheten, den sämsta och den bästa saken man har i livet. Den fungerar perfekt för mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0