Skänk mig en kamera



Det är så tråkigt. Jag knäpper med Freddes kamera på telefonen, men då har han ingen sladd så jag kan föra över dem istället. Skulle så himla gärna ha en riktig systemkamera, eftersom att knäppa kort är i stort sett det enda jag har som intresse, och tycker är riktigt roligt.

Ska leta upp mig någon som vill köpa minidatorn min, så jag kan köpa mig en skaplig kamera. Synd att de är så himla dyra bara, men det kan det vara värt. Hade inte tänkt mig köpa en värsting heller för den delen. hur som helst så blir det lite klur på den saken.
Är det någon som vill köpa en LG 10" så är det bara att höjta till.



En sådan, dock svart

Ja, vad händer annars då?
Helgen var lugn, skönt som bara tusan var det. Ut på havet och solade i fredags, och sen fick vi vara inne nästa dag pga bränd hud. Nu minns jag inte riktigt vilken dag vi gjorde vad, men det har väl blivit lite fiska, slappa och sola i allafall. Hade som sagt en massa bilder sen helgen, men nu kan jag inte föra över dem. Ni får helt enkelt fantisera fram en dag på Marmen. Igår var jag, Fredrik och Danne uppe och spelade lite tennis på kvällningen. Jag suger fortfarande, men dock liite mindre denna gång. Det går framåt i alla fall.

Idag är det tråk-tisdag, den tjatigaste dagen på veckorna. Fredrik jobbar, men kanske skulle sluta lite tidigare så vi kunde ta oss en tripp till Bollnäs för att kolla in lite affärer. Jag skulle vilja ha lite ljuslyktor ut, men det får jag nog tjata om ett tag. Han är ju trots allt min lilla Sugardaddy, som Emma så fint la fram det : )  Tänkte göra lite fint på bakgården, nu när framsidan ser skaplig ut. Var in i veckan och köpte utemöbler, så nu fattas det bara lite krimskrams så känns det nog ganska hemtrevligt där bak. Invigde med käk där i helgen, och det fungerade finfint. Nu väntar jag bara på att det ska komma lite främmande som kan sitta och mysa.

Nej, nu ska jag sätta mig i solen och lösa lite korsord.
Förresten, gå in och kika på Anton Östlunds nya blogg.
http://beastlund.blogg.se   Mycket roande.




Moonwalks i flickrummet




En musiklegend har dött, och jag antar att det pratas lika mycket nu som när Elvis dog. Själv gillar jag inte alls att människor ska sitta och spekulera i hans privata liv. Det är skamligt hur pressen håller på. i Amerika är de galna och saknar respekt, men tycker man inte att Sverige kunde hålla lite status? Ta Aftonbladet idag till ett exempel? "Barnen-ett mysterium " Han älskade dem, men var Michael deras far?"

Hur kan man sitta och prata om det här i tidnigar en DAG efter att han dött? Är det ingen som tänker på familj och vänner? Nej, jag kan bli så arg över hur folk agerar i dylika situationer. Fattiga människor. Vad hände egentligen med att respektera de döda?

Själv kan jag bara säga att det är tråkigt att han är död. Det hände trots allt lite som skakade upp Hollywood, när han var i gång. En skön kontrast till alla religionsgalna adoptera-hela-världen-kändisar som annars pryder tidningarna.

Jackson var legend innan han ens var död, och för mig representerar han de yngre åren då hans skiva var bandat på min gamla sprängare och man stod och sjöng för fulla halsar, samtidigt som man försökte sig på några snygga moonwalks i flickrummet.



  



Över till annat. Jag ser ut som en kräfta kanske jag kan berätta.
Var som sagt på Ljusnebadet igår med familjen och nu har det satt sina spår. Huden är tokröd överallt och det svider sådär lite småmysigt. Hade frossa i natt och frös som en halvtinad ärtpåse. Var först tänkt att jag skulle följa med Malin & Tomas på Mohedsbadet, men jag tror jag ska hålla mig i skuggan idag faktiskt. Testade sitta i solen lite imorse, men jag fick snabbt reda på hur det känns att vara vampyr.

Helgen ser i alla fall ljus ut, och nog ska man hitta på något skoj. Fredrik stannar hemma från.. dit han skulle åka (minns inte), så det blir väl antagligen lite fiske i helgen. Kanske också träna lite på tennis igen. Gjorde det igår på kvällen, och jag måste erkänna att jag verkligen var usel på det. Har nog aldrig varit så usel på något i mitt liv. Men jaja, övning ger färdighet.




En dag på Ljusnebadet



Idag blev man väckt vid 8 först, men mamma fick sig en känga i vänstra hjärnhalva för det, och tillslut klevs det upp runt halv 10. En snabb frukost, och sedan bar det iväg till Ljusne. Jag, mamma, Ted & Liam mötte upp mammas vän + barn och sedan var det bara att börja steka.

Blev till och med för Mycket steka, så nu är jag rödare än en kräfta och har lite småont. Hur som helst var det riktigt skönt att få en heldag vid vattnet, trots att det bara var pooler denna gång. 30 kroner är det klart värt. Senare ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Kanske en sväng till Moheds tutbingo igen, men det återstår att se. Som det känns nu så skulle jag kunna lägga mig och knoppa resten av dagen. Det som egentligen fattas nu är en skön hängmatta i skuggan med en bra bok. Höjden av jäs.




  


Imorgon börjar helgledigheten för alla jobbande, och det gillas också. Får se vad som blir planerat inför helgen. Absolut inte fest, det är en sak som är säker. Kanske ska sitta och sura läpp på alla som är på Peace & Love, framförallt töntot Mattafuck. Nu är det verkligen Mattafuck också.




Inte helt okej



Efter ett stort misstag har jag åter igen färgat tillbaka till brun. Fast denna gång blev det ljusbrunt. Det där med blondering är inget som jag ska prova på. Eller vad tycker ni? ; ) Jaja, här får ni därimot en HELT OKEJ bild att ha som bakgrundsbild till datorn. Fri för kopiering.
Iiiii´´m to sexy for your love.









Midsommar-kaos


Satt igår på morgonen och kände inte alls för att festa. Var på vippen att jag blev nykter, men partyfingret ville lite ändå, så jag for ut till Mickelssons stuga. Där lurade de jäklarna i mig absint och annat trevligt, så det snurrade till. Någon timme senare var jag i mitt absolut sämsta skick, och var tvungen att sitta själv och glo på vattnet i en timme. Observera Själv.




Det hela slutade i att jag fick lite hemlängtan och försökte ta mig till stan, vilket inte var det lättaste på midsommar kan jag säga. Tillslut kom jag i alla fall in till stan, men tyvärr ungefär 30 min Efter att sista nattbussen gått hem. Så jag tog mitt pick och pack & gick upp till mamma. Där fanns det mat i alla dess former, och jag åt av glatta livet. Jordgubbar & mjölk, finfint när man kommer hem från fest.

Vaknade idag av grabbarna som sprang i panik överallt och ingenstans. Ågrenhjärna har jag över alkoholen, men det kanske var bra också. Nu kommer jag inte vilja festa på länge i alla fall. Fick även ut en massa saker som jag hållt inne på ett Bra tag, så det känns också skönt. Trots att det inte spelar någon roll egentligen.

Hur som helst så hade jag det trevligt, tills skallen yrade till det hela. Fast det var väl inte så oväntat heller kanske, det var ändå Mickelsson-stugan vi talar om. Brukar oftast sluta på detta vis. Känns skönt att jag inte var värst i alla fall. (Matta) Haha : )

Just nu sitter jag hemma igen, och har laddat upp med en massa chips till ikväll. Tydligen går det en helt vanlig fjant-film på 3an senare också vilket gör situationen ännu bättre. Imorgon är det söndag, och då ska jag inte göra någonting alls.




Hej hej igen



Nu var det väldigt länge sedan jag skrev. Har inte riktigt haft tid (konstigt nog. Vad kan en arbetslös ha för sig hela tiden kanske ni tänker?) Men så är det i alla fall. Har rännt hit & dit + varit sjuk. Helgen som var blev det lugnt. För mig i alla fall, men resten av familjen var det lite värre för. Min mamma + Tony, Fredriks mamma+ pappa, & Matilda + Putte, var här och röjde lite tvspel och det slank i en hel del alkohol för dem. Efter det har vi varit sjukliga här hemma. Uppe på benen idag i alla fall och kan skriva lite.

Sedan måndagen då jag, Sandra, Dan & Pika
åkte ned till skäret och tjärade en båt och
drack lite vin. Spontanfest är alltid bäst.



Idag är det redan onsdag och snart kommer midsommar. Själv har jag ingen aning om vad som händer ännu. Alla pratar om en massa, men roligt nog blir man inte riktigt inbjuden till något av dem. Vet inte vad det är riktigt. Har jag blivid dömd till "stor-toffeln" redan kanske? Dont know.

Hur som helst börjar jag må riktigt dåligt över att inte få se mina kära vänner så mycket som jag vill. Pengarna kommer inte in förrän i slutet av månaden, och tills dess kan det inte blir så mycket till påhitt. Tjatigt det där. Börjar drömma om allihop, och det brukar vara tecken på att jag saknar dem. Hoppas att de har olika semestrar nu i sommar, så man hinner träffa alla riktigt ordentligt. Längtar framförallt till Matta har sin, och vi kan åka ut till hennes stuga som förra året. Det var underbart!

Idag ska jag allt ta mig ut ur lägenheten och få lite luft. Kanske åker in till mamma och hälsar på lite. Fast åka buss är inte en favorit måste jag säga. Vi får se, vi får se.



Helgens bravader



Var först bestämt att det skulle vara nyktert hela helgen, men så blev inte fallet, som vanligt. På fredagen satt vi bara hemma och glodde, när jag lyckades tvinga Fredrik att börja dricka rent vid 11 på kvällen. Vi brummade ut till Vågbro där han träffade lite vänner. Efter mycket om och men så fick jag åka hem och sova i alla fall.

Lördagen började drygt eftersom jag då insåg att systemet var stängt. Och åter igen, efter mycket om och men, så räddade Tola mig. Sandra, jag och Malin åkte ut till Anton och där blev det slag för min del. Hej hej Grogg-hagga ! Vidare in på muskan där jag, för första gången i mitt liv, tofflade hela kvällen. Lite för mycket alkohol i min hjärna för att fungera ordentligt tror jag. Fredde blev dock Ännu mer full och lyckades inte ens ta sig i och ur bilen, så som tur var så fick jag hjälp att Mittias. Eftersom vi ändå skulle käka hos mamma på söndagen så släppte de av oss där istället för att åka ut till Marma. Mamma fick sig en överraskning när två fulla ungdomar kommer mitt i natten.

Söndagen bestod av slapp + käk. Mot kvällningen fick vi skjuts ut till mysiga Marma igen, där det blev film och jäs bara. Det är ganska härligt med söndagar ändå, om man tar bort det lilla illamåendet man har i alla fall.

Så såg min helg ut i alla fall. Bilderna är Sandra seg på att lägga ut som vanligt, så de får komma imorgon.





En sen fisketur


Nu på kvällen tog vi med oss Anton på en sen fisketur i Marmen. Trots att fiskarna inte ville nappa och kylan på sjön, så var det ändå en givande åktur. Bra med frisk luft. Just nu har det nyss hoppats ut ur duschen och satts på mjukistightsen. Skönt att värma upp sig efter kylan ute. Darlingen min funderar på att åka till Vågbro och dricka bärs med vännerna, och jag ska nog inte göra någonting alls. Hoppas kanske på att få köra bilen om jag har riktigt med tur. Emma och Sandra kanske kommer och gör mig sällskap också.

nya fiskedansen

snyggast.se


Anton + macka var med
 


Har även fixat runt om lägenheten. Jag och Långkuk gick ned till skäret och hämtade stena, sedan målade jag dem vita och satte dem runt land och infart. Smart som vanligt med andra ord. Trappen är det finaste jag sett, och fick bara därför vara med på bild.




 




Dagisfest



Idag hämtade mamma och Matilda upp mig och vi åkte till pojkarnas dagis. Det var som en liten avslutningfest och alla sjöng. Efter blev det tårta och saft, klassiker med andra ord. Nu har det inte hunnit med så mycket mer. Kanske får skjuts ut igen om en halvtimme, och då blir det bara atill att vänta på att pöjka ska sluta jobbet. Kanske vi trycker en pizza ikväll eller något annat gott. Fest blir det i alla fall inte. Får se helt hur jag själv gör imorgon. Fredde ska på fest och sedan på krogen skulle jag tro, men jag känner inte direkt någon lust. kan bli så att jag sitter hemma som sist och hämtar på natten. Då får jag köra den roliga bilen i alla fall : )

Här får ni i alla fall lite bilder sedan dagen.
Nu blir det boken i soffan tills annat händer.




   
  




Ny familjemedlem



En 10 veckors ny familjemedlem har kommit till oss. Razz heten den lille token och är en engelsk bulldog. Alla smälte som smör i solsken & är nu den nya gullegrisen.








Idag är det en tråkig torsdag. Mamma, Matilda + Razz kom ut till Marma imorse, och sedan följde jag med in till stan. Här har det inte hänt så mycket mer än att sova i soffan med doggen på magen och väntan på maten. Efter käket beger jag mig ut till Marma igen för att invänta Fredde & direkt efter jobbet blir det tutbingo igen. Varje torsdag i sommar, då är vi upptagna från 19-22 : )



Nuså nuså


Skapligt less nu ! Gnäller som en tönt varje dag om hur mycket man går upp i vikt m.m. Men vad tusan, det är väl NU man borde kunna göra något åt det? Arbetslös och jäklig som man är borde det väl gå att styra upp sig själv? Det konstiga är att det finns med angagemang när man har arbete. Blir väl förslappad av att sitta hemma hela dagarna. Nej, nu skäms jag snart över mig själv här. Över 10 kilo efter studenten. Är det möjligt? Tydligen.






Bilder sedan Lördag


En riktig lyckad kväll som sagt. Underbart att få träffa sina gamla & nya
vänner på en och samma gång. Hoppas att sommaren kommer att
erbjuda oss mycket fint väder, så det blir många fler gånger.
Tack för
en riktigt bra dag/kväll mina kära.




 













Det är alltid lika roligt att träffa mina mongon till vänner.
Dagarna med KUSK sitter fortfarande strax innanför
näthinnan. Kommer nog alltid sakna de tiderna.





Tisdag med höns & Coop



Idag är det en rätt vanlig dag. Vaknade av klockan tidigt eftersom jag hade ärenden i stan, men efter det första doppet i Florsjön igår är inte min kropp på topp. Jag ringde och beställde ny tid och somnade om. Vaknade mycket senare av att Sandra ville komma ut. Hon bjöd på varma mackor, som var väldigt mumsigt. Känns som det kommer bli en vanlig sak här i hushållet efter.

Tog oss in till staden där hon var tvungen att byta bil. Medan Sandra var inne hos moder sin så stannde jag ute och knäppte lite kort på de äckliga snuskmonstren till hönor dom har på gården. jag stod där helt inne i knäppandet när jag ser i ögonvrån något som rör sig bakom mig. Vänder mig om och upptäcker att två av dem är UTANFÖR buren. ( ! ) Sansade mig efter ett skutt i motsatt riktning från hönorna och fortsatte att knäppa litre på hunden deras.


1.

2. 3.
4. 5.

1. Monstertuppen som lika gärna kunde vara en staty
2. Kolla in den vita !!
3. Sandras hund (som därimot inte är äcklig)
4. Kolla in klon på detta djur
5. De som smög sig på mig utanför buren


Efter det skräckmomentet väntade bara nästa, som bestod av en av de äckligaste spindlarna jag sett i mitt liv. Rakt ovanför Sandras huvud i bilen. Som det otroligt snälla vän jag är så behärskade jag mig från att döskrika så att vi kunde stanna med liven i behåll och ta bort det lilla äcklet. Vidare ut till E-center där vi handlade en sväng. Sandra köpte mat och jag chips (oväntat).

1.

2. 3. 4.
5. 6.
7.

1. Vi träffade på jobbande Anna.
2. Träffade även Matias + syster som skulle färga hår.
3. Snygga automaten.
4. Mitt hål i röven.
5. Sandras pizzakit
6. Bacon skulle också handlas.
7. Jag har lika roligt överallt.


 Ikväll blir det bara lugnt här hemma själv. Pyret jobbar sent idag igen, och jag ska försöka att inte vara rädd. Älskar att det börjat bli ljus dygnen runt nu. Kanske ska tjata lite på Sandra att hon måste komma hit i alla fall, inte överdrivet roligt att sitta själv. Imorgon vet jag inte alls vad som händer. Hoppas i alla fall på finväder.



Sedan onsdagen


I onsdags var det en helt vanlig onsdag och vi åkte till Anton för lite fotboll. Jag är inte intresserad mer än att det brukar finnas chips på dyliga evengemang, men det gick för sig. Spelade lite tvspel, och dålig förlorare som man är surade jag enormt mycket. Det roliga var att jag vann, men surade ändå eftersom drygSandra och drygAnton skulle spela högre musik än själva tvspelet, så det var näst intill omöjligt.

Sen helt plötsligt var det full fart på dem. Jag som är snäll och erbjuder mig själv att vara nykter, eftersom dom bara skulle "ta någon öl" fick sitta och lyssna på deras stojj i några timmar. Brukar annars inte bry mig så speciellt att vara själv nykter, men igår var det icke en höjdare. Om man är trött som en gnu så är det inte lätt. De hade i alla fall roligt och det är väl huvudsaken.

Anledningen till att de Egentligen bara skulle dricka någon öl igår var för att vi skulle till Gävle dagen efter. Självklart sov både jag och Sandra över så vi fick köra mellan 160-80 hela vägen till Gävle. Först hämtade vi upp en, lite slitnare än alla andra, Tomas i Sandarne. På vägen gnällde och gnisslade de två som två påsar nötter, och värre blev det väl inne i stan. Jag tror vi gick i 3 affärer innan vi brassade hem igen. Jag hann i alla fall hitta ett par byxor och en tröja på den tiden. Tröjan blev jag kär i, och skulle ha köpt en i varje färg, om jag hade haft pengar dvs.

-Men Haallon, hur fan äre mä re kaar?
-Lugna puckar.... hockeyklubba.

Kollade igår igen, och det är lika roligt varje gång.

Anledningen till att jag la upp det som hände i onsdag var helt enkelt för att jag glömt lägga upp texten då. Efter har det hänt en jäkla massa, men inget jag orkar skriva upp nu. Vad som är värt att nämnas är dock lördagen & Kristet. Det var en riktig höjdardag/kväll med de absolut bästa personerna i mitt liv minus Matta : )

Bilder kommer senare, men om ni är sugna att se egentligen HUR roligt vi hade så titta i dagens Kuriren. Som tur var lyckades jag titta bort precis, men Sara & Ökan syns bra. Har jag hört i alla fall, har inte hunnit se själv heller.







RSS 2.0