30 December 2008


Idag är det den näst sista dagen på året. En tisdag.
Hade väl inte tänkt mig göra något speciellt idag, men det bar iväg till Glada Hudik med Sanna, Sara och Julia. Tänkte väl kolla något att ha på mig nu till nyår, men jag lägger ner på en gång. Orkar varken klä på mig eller bry mig speciellt, så det får bli mjukis för min del. Pulka, bastu och käk ute i Vansätter är det bestämt nu i alla fall. Allt blir roligt förrutom maten då kanske. Har som sagt fått nå krux i magen och kan inte äta ordentligt. Men jag kan i alla fall sitta med på middagen =) Vilken tönt!

Ikväll blir det tydligen Bingolotto..
(Frågan är om man ska lägga ut så mycket pengar på en lott?)
Blir även lite av en humor-kväll med Björn, som man har sett några gånger nu.
Jag ger den 4 toast...




Jul, juldag och nyår





Oj, nu var det länge sedan jag skrev. Kan bero på att jag inte har med mig datorn hem eftersom mitt internet är utvecklingsstört & att mammas dator står i deras sovrum. Men nu har hela packet dragit till fjälls för skidor och annat roligt. Jag kan tyvärr inte följa med eftersom jag troligen åker hem till storstan efter direkt efter nyår.

Ja, vad har hänt då?
Kom som sagt hem väldigt sent dagen före jul, men hann trots allt med lite mys framför tvn med familjen. Julaftonen blev precis som väntat. Gos på dagen, och närmare kvällen blir det kaos med alla mat, klappar och ungar som springer runt i cirklar för de inte vet vad de ska ta sig till med allt. Det är så det ska vara också tycker jag. Så ja, jag hade en riktigt finfin julafton i år med.



På juldagen hamnade vi hemma hos Matta iställket för Sara, eftersom det blev så mycket folk bjudna till slut. Hos Mattas UG-fester har man Aldrig tråkigt, och denna gång blev inget undantag. En massa blandat folk, och såklart alla (nästan) underbara Kuskar. Det knäpptes en massa tok-kort som kommer upp senare. RIKTIGT roligt att se er tjejer igen! <3
Statt, som jag har pratat så mycket om tidigare, blev väl som jag hade förutspått. Inte tråkigt, men ändå inte så roligt. Men aja, man kan inte få allt här i världen.

Oj, nu får jag sitta och tänka igenom dagarna här. Det blev så mycket fest och tok så jag knappt håller reda på vad som hände på vilken dag. Fredagen blev lugn hemma med tv och film, vilket var skönt efter två dagar på krogen. Jag är för gammal för det här känner jag. Lördagen bjöd vi in sällskap till tacos här hemma, vilket var mys. (och ja, jag vet att jag använder ordet "mys" till överdrift) Efter maten hade sjunkit in gick sällskapet hem och jag ringde hit annat sällskap som jag senare gick på muskan med. Men som alla andra lördagar så är det absolut inte lika roligt som annars.

Igårkväll och hela dagen idag har jag bara legat i soffan, då jag åkt på en dunderförkyldning. Ganska drygt, eftersom jag hade planer inför kvällen. Men aja, en annan gång.
Hur som haver har jag haft en bra jul. Mycket nöjd =) Nu hoppas jag bara att nyår blir lika bra också. Både jag och Ökan är lika otaggade på nyår, så vi bestämde oss för att krapa ihop något ute i Vansätter hos Kicki och Anders, vilket jag tycker ska bli Mycket nice. Speler egentligen ingen som helst roll om det bara blir tvkväll eller lite fest. Lät i alla fall som det vankas bastu, som aldrig är fel. Så ja, nyår nästa nu då.
-
Utöver allt med julmat, klappar och fest så höll världens jobbigaste sak på att hända mig på lördagsnatten/morgonen. Fick ett konstigt mess av Patrick runt 8 på morgonen, som jag struntade i just då med en baksmälla som hette duga. Fick senare veta att det puckot hade varit nära att stryka med IGEN. Huset de var på efterfest i tog eld och en person blev allvarligt skadad. Efter historen berättats för mig fick jag smått panik över det hela. Det finns absolut inget värre än bränder, och jag vet inte ens vad jag skulle göra om det hände mig eller någon i min närhet. Nej fy, jag pallar inte det här alltså. Inlåsning är vad som gäller! Mina tankar går verkligen ut till er som blev mer utsatta i det hela..
http://larm-soderhamn.se
-
Ikväll ska jag umgås med Sannapanna som det låter just nu. Fram tills dess ska jag möta farmodern för att fålite böcker. Aldrig helt fel.
Det här inlägget blev för långt för att ens orka läsa igenom.


Dagen före


Innan dopparedagen, och jag vill enbart hem nu.
Nu sitter jag och Matta här i soffan och väntar på att få åka. Emma slutar 23, vilket suger ganska skitmycket. Hade tänkt åka vid 9 först, och då hade jag hunnit hem till myset, men nu blev det kört. Hoppas veerkligen att det inte är så överdrivet med trafik bara.. Grin i mitt öga just nu.

Imorgon är det äntligen jul, och jag ska bara njuta av ledigheten. Underbart!!
I övermorgon är det juldagen och med det statt. Mamma hade köpt den 6e sista förköpet, och Mattas mamma den absolut sista. Tycker så synd om de som inte har en. Den kön vill nog ingen vara med om. Kommer blir jättekul hos Sara, men är fortfarande väldigt skeptisk mot statt som sagt. Hoppas på det bästa.

Nej, nu orkar jag inte skriva ett ord till.

Sömnlösa nätter


Det går helt enkelt inte. Ligger i flera timmar i mörkret utan att det händer någonting alls. Jag blir till och med trött på tankarna, som hinner tänkas om hundra gånger innan lampan ännu en gång åker på. Tänder i hopp om att det ska göra mig lite tröttare, eftersom mörkret tydligen inte hjälper. Men icke.. Någon gång efter 5 brukar hjärnan lägga av i ren utmattning, och dagen efter blir som ett stor töcken tills nästa jobbiga natt kommer. Det kanske är tid för att kolla upp några slags sömntabletter? Är grymt emot huvudverkstabletter och annat tjaffs i vanliga fall, eftersom det omöjligt kan vara bra för kroppen att ta, men nu finns det nog inget annat val känns det som.

Vet att jag bara gnäller på den här bloggen, sry för det.









Jaha.. då var klockan snart 4...

Idag då..


Ja, vad har hänt idag då?
Igår var jag i alla fall och hämtade Matta på Arlanda. Brun och jävlig var hon också. Borde ha lämnat henne där, hihi =) Jag vat totalt död efter att ha somnat 5 och hon ringde 8. Väl hemma igen la vi oss och råkade sova ända till 1. Sedan gjorde vi väl ingenting alls egentligen. Låg på soffan och kände hur skönt det var att vara nykter, men ju mer klockan blev dessto mer sur blev vi över att inte vara hemma. Inte blev det hela bättre av att tjejerna skrev och berättade hur roligt de hade heller. Sara hade en tidig födelsedagsfest. GRATTIS igen på dig gumman!
Gick och la oss ganska sent, men det gjorde inget eftersom ingen skulle upp idag.

Vaknade på tok för sent idag Igen, men tog en promenad som piggade upp i alla fall. Var väldigt kyligt så förhoppningsvis blir det lite snö nu till jul. Det kan man ju hoppas på, men så fort julen är över så kan den försvinna lika snabbt för min del. Sen är det väl kanske inte så kul att åka i snöstorm heller kanske. Hoppas att det kommer att gå bra nu på tisdag. Det ska det nog. Fårväl ligga i 60 hela vägen =)

Annars har det inte hänt något speciellt idag. Jobbade 4 timmar, men det kändes som 8 eftersom min rygg börjar pajja igen pga kylan. Imorgon blir det jobb 11.00-15.30. Helt okej tid. Intressant hur många som stress-äter för att panikhandla de sista klapparna =)
-
Just nu ligger jag faktiskt i Emmas säng, eftersom hon inte har kommit hem ännu. Matta vill sova och jag vill titta på tv, så detta blev en bra lösning. Min bok tog även slut igår, så tvn blev sista alternativet. Inte jätteroligt att titta in i väggen till J.Blund äntligen kommer direkt. Så nu ska jag kolla igenom vad det finns för nå skoj att se.

  
   
Några bilder från tjejernas tripp till Thailand.
Man blir just inte något avis.
Klicka för att förstora.

Livet ska..


"Livet ska vara som en fjäril en sommardag" 



Såg nyss filmen "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö"  på 1an. Fick en otrolig skön känsla och ett sånt där pirr i magen som man kan få ibland. Sommar, vänskap och lojalitet som man sällan ser. Ja, en höjdarfilm!

Fick också en sjuk längtan till sommaren igen. Det är den asbolut bästa årstiden enligt mig. Aldrig kallare än att man behöver ha en lite tjockare tröja, och en vibb som gör alla lite extra glada och äventyrsfulla. Bada naken och bara vara allmänt fri. Jag undrar om det någonsin kommer bli en sån där sommar som för några år sedan? Inga bekymmer what so ever. Antar att det inte kommer hända igen. Jag vill ha ett aldrig-bli-gammal-piller.
-

Idag vakade jag på TOK för sent. Så sent att jag inte ens tänker berätta när. Men sen somnade jag efter 4 i natt också, så det finns skäl till det hela i alla fall. Till min besvikelse tokregnade det ute, så det blev ingen promenad heller. Åkte istället in till gallerian och kikade lite kläder & köpte hårfärg. Fixade det hela själv, och resultatet blev helt godkänt. Drog i en mörkbrun, vilket passade bra ihop med det svarta. Aja, ni får väl se till jul.

Längtar tills dess också såklart, och nu är det inte ens en vecka kvar. Den här månaden har gått otroligt fort faktiskt. Skönt det! Hoppas att resten av vintermånaderna går lika fort, så vi kan bli fjärilar åter igen =)


   
                                                                                                                                                                              
Såhär blev det. Tycks?


Supertönten Bralla






Japp, det är jag!

Nu när Emma har åkt hem, och jag sitter här hemma, finns det inget läskigare i stort sätt.
Ensam här för första gången, och jag gillar det inte Alls. Har blivit bortskämd med att alltid ha någon i det andra rummet nu ett tag, så ikväll är det extra läskigt. Mörkrädd som en hare, och kommer bara på nya monster och andra saker hela tiden. Som ett litet barn så tittar jag fortfarande under sängen innan läggdags, och fantiserar allt möjligt ur gömda vrår. Nej fy, nu kommer jag säkert vara vaken hela natten.
Vågar inte knäppa av tvn.
  




Solig dag i Husby


Ställde klockan på 10 idag, för att jag hade tänkt gå upp i skaplig tid. Men som vanligt somnade jag inte förrän efter 3 i natt igen, så översovningen var inte direkt oväntad. Vaknade i alla fall vid halv tolv av att Emma för andra gången tjatade om blodpuddingen. Haha, snacka om att hon kan mig utan och innan. Översovarn nr 1 i alla fall.
(Fick även en nominering över det på studenten, haha) Omöjlig.
Hur som helst så var denna dag en sådan dag man får sova över, eftersom jag inte har något att göra förrän 5, då jag börjar jobba. Väl vaken tog jag i alla fall på mig mjukiskläderna för en timmes promenad. Solen sken och humöret var på topp. Längtar som en tok efter sommaren när jag går min min väg runt Akalla / Husby. Det finns så himla mycket fina ställen, med stora fält man kan ligga och steka på. Känner på mig att vi kommer hänga där var och varannan dag i sommar, om vi bor kvar här dvs. Här får ni lite bilder från min promenadväg.

Står ofta och tittar på den där stenen. Ganska skithäftigt är det!



    






Come and play




Ahhhh-Ahhh, the night is calling
And it whispers to me softly,
"come and play"
But I, I am falling
And if I let myself go,
I'm the only one to blame

I'm safe up high,
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?


Man eller mus?


Man eller mus?
"Jag är en man som gillar muuuus!". Haha, kan vara det sämsta jag hört.



Alex innan jobb

Kom hem från jobbet för kanske 1 timme sedan nu. Började tidigt och fick under dagen veta att de bytt så vi slutar 12 istället för halv. Ganska skitdrygt att jobba 9 timmar på donken alltså. Det är ju inte direkt som att sitta vid ett skrivbord om man säger så. Ni vet sådär som det kan dunka i fötterna efter att ha tränat? Så blir det efter en långdag. Snyggt jobb man har.. Undrar om jag skulle bli uttråkad vid ett kontors? 

     
Mitt grymt tråkiga ställe som jag måste ligga och vänta på varje kväll med sent
jobb. Observera att killarna på bilden efter kom och tvingade mig att sitta upp
då dom också ville sitta på den enda ( !!! ) bänken som finns. Less blev alex.

Just nu hade det inte varit fel med lite skedning och mys. Kanske ska kasta mig ned i Emmas säng? Njae, då blir hon nog lack att jag väcker henne. Vågar inte =) Kan vara lite farlig såhär på nattskvisten. Men på lördagsmorgonen kommer Mattis hem och då blir det tvångsgos för hennes del. Vad tusan, lillpluttan som har varit borta i 2 långa veckor.

Nej, idag ska jag försöka sova innan 3.



Måste komma igång


Måste verkligen komma igång med träningen snart. Har haft så grymt dåligt med pengar ett tag, men nu efter jul får det faktiskt styras upp. Vi har trots allt bad och gym bara gångväg härifrån. Får se hur det kommer att gå med simningen bara, med tanke på att jag Alltid blir sjuk efter att ha varit på badhuset. Måste vara något med klor. ( stava?) Men ska man vara fin, får man lida pin. "Ska man vara fin, får man ligga på soffan", skulle passa mig bättre =)


-Smal en gång i tiden-

Jobbar 15.00-23.30 idag, vilket är en helt okej tid. Kom hem igår och hann träffa Emma i någon timme innan hon la sig. Gick upp för mig att jag inte kommer träffa henne något mer innan måndag igen. Vi bor tre stycken i samma lägenhet, men ändå ses vi inte alls ofta. Lite roligt när alla jobbar helt olika tider. Fast det är väl kanske tur också, annars hade vi väl gått varandra på nerverna rätt rejält. Emma skulle nog få spunk på mig i alla fall, hihi =)
 
Nej, nu ska jag dra mig från soffan och se till att ordna till ruffset lite.
Man kan ju inte se ut hur som helst när man jobbar på McDonaaaaalds liksom bah, haaallåå! =)

Stör mig något sjukt


Nu är jag åter igen hemma i Husby, och börjar med att störa mig.
Har inte suttit vid datorn på ett tag, och därför inte sett mycket. Men nu, efter att ha läst lite bloggar, så kokar jag av ilska igen. Jag hatar verkligen när någon ljuger för mig! Vet inte vad jag ska säga egentligen.. Bara så sjukt drygt att så fort jag verkligen ger mig in för något, så blir det bara skit av det hela. Ska nog fortsätta på min vanliga stig, där ingen blir sårad. I alla fall inte jag..






Hemma i Söderhamn


Skrev sist att jag ville hem till Söderhamn, men hade inte råd. Satt inne på msn på fredagseftermiddagen och bara glodde. Tänkte höra med Påjje vad de skulle hitta på väl hemma i Söderhamn, eftersom jag visste att de skulle dit. Jimmy svarade att de inte hade åkt och och att de skulle åka BIL! Kastade ned kläder och grejjer i väskan och sprang ned till tunnelbanan. Högst en halvtimme efter var jag på väg på e4an hem. Underbart!

Väl i bilen blev jag sugen på fest eftersom grabbarna satt och drack öl. Föll tiillslut för trycket efter att ha hört att nästan hela söderhamn skulle ut, och tog mig också någon öl. Åkte direkt till Alex, där alla redan hade börjat för länge sen. Snabbfixning och sedan till Folkan. Var mycket folk, och RÄTT folk för en gångs skull. Glad att jag gick ut på fredagen i alla fall, var mycket trevligt.

Lördagen blev slapp med Harry Potter hos Sanna. Har nog aldrig ätit så mycket onyttigt på en o0ch samma dag, det kan jag nästan lova. Hur som helst så kom kanske världens drygaste kille dit.. Sannas kompis, kompis, eller hur man nu ska säga. Kan vara det absolut drygaste människa jag någonsin träffat. Han var 29 år och kunde inte sluta prata om sex, och allt annat som ledde till det. Jag höll på att sätta popcorn i halsen ett antal ggr. Vilka idioter det finns.

Söndagen spenderades hemma med lek i snön och pepparkaksbak med grabbarna. Senare på dagen blev det lite film och bara slappa igen. Idag, måndag, blir det i stort sett bara samma sak skulle jag tro. Har lyxen av att vara ledig ända tills ondags denna vecka, så jag passar på att slöa extra mycket nu. Nästa gång jag kommer hem så är det julafton.
Längtar otroligt till jul, men inte ALLS till juldagen. Den dagen får mig alltid att gruva minst en vecka före. Alldeles för mycket folk på ett och samma ställe, och man träffar alltid på folk som man inte vill träffa på. Och när man väl står där med dessa, så blir det alltid en konstig stämmning. "Men heej, hur är det med dig? Vad gör du om dagarna?". Ärligt talat så bryr jag mig inte ett enda dugg vad andra gör. De jag bryr mig om, vet jag redan vad de gör. Man träffar såklart också de som man saknat också, men det jobbiga med hela kvällen förstör det roliga tyvärr.

Aja, hejs

Ja, gör inte du..?


Nu sitter jag här efter jobber och är för pigg för mitt eget bästa, vilket är mycket drygt. Ska nog gå in och läsa lite i min bok som jag håller på med just nu. "De oskuldsfulla" heter den nog. "Not without my sister" heter den på engelska i alla fall. Svenskarna är lika bra på att översätta boktitlar som filmer med andra ord.


Ni kanske har läst om "Familjen" ?
Det är i alla fall en sekt (eller religion om man vill kalla den det) som
startades 1968 av en idiot vid namn David Berg som ville kallas
"Grandpa Mo" av människorna i rörelsen. Han hade tankar om att
jorden skulle förstöras och lurade därför människor att leva efter
hans sjuka tankar, för att sedan få rätt att komma till himmlen. Han
var pervers och bara helt dum i huvudet, medan han skrev i olika
brev hur hans folk skulle leva. I början var det väl helt okej, men som tiden gick så blev han bara mer & mer galen, och tillslut blev till och med barn sexuellt utnyttjade. Barnen själva visste inte ens att det var fel, då de inte varit med om annat. I boken får vi följa 3 systrar som berättar hur deras uppväxt och hur de på fullaste allvar trodde att "systemet" (vanliga samhället & människorna i det) var styrda av djävulen. Jag blir så jäkla arg och samtidigt förundrad över det hela. Religion och olika syner på saker intresserar mig mycket.

Pratade en kväll med en vän här i Stockholm till ett exempel. Eftersom hans föräldrar är muslimer så frågade jag självklart om han trodde på Gud. Med en mycket förvånad min frågade han mig ; Ja, gör inte du..?
Fortsatte att prata lite om saken och jag förundras så mycket över det hela. Även fast att han inte alls har samma strikta regler som sina föräldrar så tror han fortfarande starkt på att man kommer till himmlen eller helvetet efter döden. Ärligt talat så önskar jag att jag också trodde på honom.. Skulle varit en stor tröst att veta att det inte är helt svart efter livet, som jag själv gör. Det här kanske inte intresserar er ett dugg att läsa om, men det är vad jag ofta tänker på, så självklart borde det stå med i bloggen. Kanske skriver mer om dessa tankar en annan gång, för nu har jag inte riktigt ork.


"The creation of Adam"
Michelangelo Buonarroti
Runt år 1511

Denna målning illustrerar Guds skapande av Adam, den första människan.
Det tog runt 4 år att bli klar med denne, då han i stort sätt var tvungen att måla
liggandes eftersom den finns i taket på det Sixtiniska kapellet.

Den röda "manteln" Gud har runt om sig har senare blivit förknippad med
en människas hjärna, då den är formad extakt som den. Också sägs det att
det gröna under skulle kunna vara en navelsträng. Kvinnan brevid antas även
vara Eva, som väntar på att bli skapad.

Önskar oändligt att få se detta på riktigt någon gång i framtiden.








Magsjuka på gång


Imorse gick Emma upp och mådde dåligt, och nu ligger hon i sänger helt yr med kräkningar. Känns sugigt, för det hela betyder att antagligen jag också kommer blir smittat, eftersom vi är upp i varandra hela dagarna. Nu klockan 5 ska jag fly till jobbet och försöka hålla andan när jag kommer hem =) Får försöka ta hand om lillen så mycket som möjligt i alla fall, så hon blir frisk lagomt till jag blir sjuk. Var idag bort och handlade barnmat till stackarn. Och fy fan vad dyrt det var då.. Runt 15 kronor för EN burk barnmat.. Det var det värsta jag varit med om. Ska aldrig skaffa barn! Eller jo, fast inte än på ett tag. Problemet ligger väl mest i att hitta en pojk man vill ha det med. Och bra grabbar är inget jag tycks dras till.

Nu ska jag väl dra mig in till duschen, innan kylan tar fast mig här hemma.
Det är så sjuuukt kallt!!

Så jävla förbannad


Läste nyss en sak som gjorde mig så arg,
att jag inte riktigt vet vad jag ska säga.
Eller jo, det vet jag:        
                                       Du är så jävla dum i huvudet!

Alltså, vad är det för fel? Bra gjort... Idiot!
-

Somnade igår runt 00, vilket var bra motför de tidigare nätterna. Tyvärr trodde jag även imorse att jag skulle avlida av trötthet. Känns underbart att veta att jag inte börjar förrän 17 imorgon. Jag funderar på att sova till runt 1.
Dagen har i övrigt gått mycket bra, och jag har varit på ett strålande humör ( tills nu då iaf).
Tyvärr kommer inte Emma hem förrän 23, så jag kommer ha rätt tråkigt. Drar nog en film och bara myser i min ensamhet skulle jag tro. Funderar faktiskt på att dra mig bort till Ica för att köpa lite gotta. Ja, nu börjar jag bli fet igen, men det är ingen som ska titta på mig ändå så. Emma då kanske, men hon får vara tyst =)

Börjar få mycket hemlängtan igen, men med brist på pengar får jag stanna kvar här..
Men jaja.. vi ska nog hitta på något annat roligt att göra. Pratades om att kanske gå på Cosmonova. Shit, där har jag inte varit sen vi åkte dit med klassen i 6an (kanske det var?) Minns att det var en rolig upplevelse i alla fall. Och eftersom både vi två är intresserade av kultur och annat så får vi nog fullt upp ändå. Och som jag sa förra veckan, så är det bara att komma ner och hälsa på om det intresserar =) Vi har nu för tillfället även en egen säng att erbjuda, haha.
-
Tillbaka till tvn.

Drygaste jobbdagen


Somnade kanske 4 i natt igen och såklart trodde jag att döden vad framme när klockan ringde imorse. Hatar verkligen att kliva upp när jag inte vill. Det kan vara det värsta som finns, faktiskt. Trött och grinig kom jag till jobbet där det redan var full fart. Var någon speciell dag så det var en miljon människor. Typ arabernas dag eller något liknande. Så med andra ord fick jag kanske 500 fiskburgare beställt och många missförstånd, då det är väldigt svårt att förstå varandra. Så dagen har enbart varit jäktig och frustrerande. Hoppas på en lugnare dag imorgon.

Gårdagen spenderades med Emma och Mathias, med chips + pepparkakor + choklad + julmust. Kollade på Titanic och enbart bakisfettade oss.
Nej, Titanic kan inte bli tråkig. Och nej, Leo kan aldrig bli ful =)
Just nu håller jag på at ladda hem "Step Up". Där har vi ju dreamyboy i alla fall.

Nu måste "vila" i soffan. Kommer antagligen somna..
Och jag har fortfarande fjärilar i magen, helt sjukt!

Pepparkakor i Husby





Igårkväll blev det fest här nere. Började med lite brända pommes med Mathias och senare fick vi besök av Bergman och Norma som ville se hur vi bodde innan de skulle iväg på bio. Hade trevligt med prat och lite glögg. Fast jag skippade glöggen eftersom jag tycker det är enormt skitäckligt. Höll mig till vin och tillslut var hela mirakulöst slut. Fick senare besök av några Söderhamn/Stockholms-grabbar, som vi senare följde in till stan med. Inte direkt en hit med staden, men det var ju ingen förvånad över dock.

Somnade på tok för sent, så idag är det smått slitet. Men väl hemma var det no mercy, då Emma ville baka pepparkakor nästan på en gång. Sliten och ful som ett troll satte vi igång bakandet. Eftersom vi åt upp halva degan igårkväll blev det inte alls mycket kakor, men gott och väl i alla fall. Sådär lagomt brända, som vi båda gillar =)
Här får ni även lite bilder från baket.

Just nu ska jag försöka tvinga med Emma bort till Ica, fast att hon verkligen inte vill.
Jag har fått förklarat för mig att en anledning är för att igår var hon tvungen att.....
GÅ (hajen-intro.. Du du dudu..) upp för hela tunnelbantrappan. Eftersom hon hade varit först till trappan efter tåget, så trodde hon att trappan var trasig då den inte startades. Efter några steg, lagomt till de andra hade kommit fram, insåg vad problemet låg i. Hon var i fel trapp. Så pinsamt nog fick hon låtsas vara hurtig och kämpa sig upp för hela trappen med vilopauser medan de andra åkte förbi brevid. Haha, varför såg jag inte detta?




Fredagskväll


Vaknade alldeles för sent idag igen fast att folk ringde och väckte mig. Tog i alla fall en dusch väl vaken och tog sedan pebbles ut mor Barkaby för att hämta upp Emma på jobbet. Strosade senare runt på outlet för att leta en jacka. Hittade tyvärr ingen, så det bra iväg till Ikea och Media Market där jag hittade min drömpryl. En massage-stol som jag fastnade i medan emma sprang runt och tittade på alla miljoner saker. Men ge mig en sån!

Just ni sitter vi och kikar på Nightmare before christmas och bara pyser. Kommer väl antagligen bli så resten av kvällen också.Trött som en tok trots att jag klev upp så sent. Kan ju ha något att göra med det också såklart.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla filmen här.
Ring om ni vill komma förbi!




Sämsta dagen ever


Ja, det här var den absolut sämsta dagen på jag vet inte hur länge. Orkar inte ens förklara varför heller, bara så sjukt dryga och irriterande saker som jag inte borde vara less över. Eller jo, egentligen så.. Äh, vettefan!!

Dagen har jag väl spenderat med att skura, damma, dammsuga och torka hela lägenheten innan Emma kom hem. Då tog vi oss en prommis till Ica för att inhandla lite käk. Dagens mat bestod av bandpasta och kasslersås. Med mästerkocken Emma blev det möe gott och jag fick till och med en lunchlåda till imorgon. Lyx att bo med de här tjejerna. Annica kom även och hälsade på, och jag fick sällskap framför tvn efter 22, som Aldrig annars händer här.

Sitter faktiskt även nu i vardagsrummet och klockan är över 12.
Och hur kan det komma sig undrar ni kanske?
Jo, det beror på att våran lilla Matta har åkte iväg i 2 veckor till Thailand ikväll. Ojoj, jag och Emma höll på att dö när hon skulle gå sådär huxflux med fetväskan. Det kommer kännas heltokigt att inte hon kommer hem från jobbet som i vanlig ordning. Men vi ska nog klara oss här hemma. Ska även försöka trycka oss in i solarium så man får lite färg innan cpt kommer hem så man slipper vara vitaste i världen brevid henne =)

Imorgon är det fredag och jag ska ligga inne och titta på film tills Emmsa kommer hem i alla fall. Sen vet jag inte alls vad som händer faktiskt. Prat om pepparkaksbakning i alla fall. Vill hemskt gärna att folk ska komma hit och umgås med oss. Blir liksom lite enformigt att enbart ungås med två personer hela veckorna. Synd att man inte känner fler här nere. Så om ni har tråkigt, och har lust att komma ner över helgen, så är det bara att höra av sig.

Nu ska jag lägga mig och läsa.
Och den här dagen kan titta sig upp i mumindalen!

En helt vanlig onsdag


Sitter nu i min extremt stora morgonrock och myser i soffan. Tog min ett långt bad med ljus och mös bara, vilket jag passar på med när ingen annan är hemma. Det är då man kan sjunga som högst =)
 
Hade det varit en onsdag i Söderhamn så hade det nog varit i vanlig ordning att börja göra sig klar för en utekväll med vinkvis vin och snuskigt dryg, kanske till och med på tranan om pengarna fanns på ens sida. I Stockholm händer det absolut inget alls faktiskt. Känner själv hur levern faktiskt mår bättre här nere. Helgen kommer antagligen inte bjuda på någon alkohol heller skulle jag tro. Matta åker till Thailand på fredag och det blir bara jag o Emma här. Är nog planerat med någon slags juligt med Mathias och Påjje tror jag. Får se vad det blir mer. Tar dagen som den kommer.

Nej, nu ska jag gå och blåsa håret och göra mig klar för jobbet. Får se hur första stängningen går.
Over and out

Dödsfall och krockar


Ja, de här dagarna har fått en börja fundera ordentligt faktiskt.
Förra veckan dog Emmas farmor och idag krockade Patrick på E4an. Jag har bara haft mormor som dött, som varit mig nära. Annars ingen. Men vad tusan ska man ta sig till om någon nära dör? Som om Patrick hade dött idag då till ett exempel. Vad gör man då? Vilken ångest.. Som tur är har jag som sagt aldrig varit med om det, och vill inte det för den delen. Idag var det nära, och man får något att tänka på. Fick skaplig panik, och imorgon får han allt pallra sig hit.

Och för er som undrar så blev varken Patrick eller någon annan i bilen allvarligt skadade konstigt nog. Blir påkörd av en bil bakifrån i 80 km/h, är inte att leka med direkt. Inget mer än onda nackar och ryggar, så det ska man väl vara glad för. Tacka gud för det!
-
Denna dag har väl inte erbjudit så mycket heller egentligen. Började jobba 16 och det blev en 4timmars. Dock var jag sjukt hängig och det kändes som minst 6 timmar. Inte kul alls när det blir på det viset. Men imorgon blir det en lång-dag vilket brukar gå mycket bättre. Lite drygt att sluta 23.15, men ändå okej. Eller nja, det vet jag ju inte nu direkt eftersom jag aldrig gjort det innan. Ska tills 4 imorgon bara ligga och slöa i soffan som idag.

Kollade även på "Smala Sussie" innan jobbet. Trodde jag hade sett den, men hade nog blandat ihop namnet med en annan. Så sjukt jäkla bra var den faktiskt. En film som jag kommer att se flera gånger. Kan faktiskt inte låta bli att jämföra det hela med Söderhamn. Om ni inte sett den, så gör det =)

Sitter just för tillfället och kolla "American Dreamz", vilket ni Inte behöver se. Grymt dålig!


Helgens bravader


Torsdag.

Ja, nu var det ett bra tag sen jag skrev. Vet inte när det var sist riktigt?
Hur som helst så har jag varit hemma i Söderhamn i helgen. Kom som sagt iväg mycket senare än planerat, så jag kanske var hemma runt halv 7 någon gång. Åkte direkt till pappa som hade gjort korvstroganoff. Fick även Special-julmust, som satt alldeles perfekt! Blir så gräsligt missnöjd över att de inte har den här nere.. Och nej, jag är inte ensammen om det heller, haha =) Efter blev det lite spel med mamma och Tony. De hade köpt spelet "Antikrundan" som var tokroligt faktiskt. Det ska jag nog ta och skaffa mig hit också så det finns någonting att göra annat än tv på kvällarna.

Fredag.
Fredagen blev det fest i alla fall. Var väl inte så jättetaggad egentligen, men det slutade med en helt okej förfest med en massa olika folk. Roligt att få träffa på lite människor ändå. Blev hemskans full, vilket jag har en delångest över fortfarande. Sådär pinsamt full, som inte passar sig. Att få reda på saker man sagt dagen innan är aldrig kul. I alla fall inte när jag blir så hemskt nöjd när jag är dyng.

Lördag
Vaknade på lördagen med en sjudundrandes yrsel och kräkanfall, men som vanligt så är det helt omöjligt att kräkas. Trodde jag skulle dö i bilen när mamma absolut skulle ha med mig för att handla mat på donken. Bättre blev det inte att det var världshistoriens längst kö där heller. Det posetiva var väl dock att vi fick en hel meny på köpet + lite annat också. Då blev Fatso glad också.
Fick i mig en liten hamburgare och kanske 5 pommes innan de satt upe i halsen igen och spökade. Hade god lust att gå ut även på lördagen men när jag fick syn på mig själv i spegeln så övervägde jag soffan. Lördagskvällen blev lugn med film och chips i mammas säng. Klassiker med andra ord. Kollade på "Ps. I love you", som var något så sjukt bra faktiskt. Den rekommenderar jag till alla brudar som vill se lite fjantig kärlek + en heting från Irland.
Var jätteskönt att få vila upp sig lite och bara slappa med familjen. Helt godkänd lördag också då, trots bakisanfallen lite titt som tätt.


Söndag
Till min förskräckelse vaknade jag på söndagsmorgonen och fortfarande kände mig full. Ett bra tecken på ålder när bakfyla sitter i 2 dagar efter. Låg väl och slappade till klockan var runt 2, då vi gick över till morbror + kusiner samt respektive. De hade köpt en ny valpisamstaff, som var något så söt att man fick tårar i ögonen. Tårarna kan också ha berott på att jag var där och kramades trots att jag är pälsdjursallergiker. Men hur ska man kunna motstå en sådan sötgöte?

Traskade efter ned på staden för att kolla på tomtarna med grabbarna. Till vår besvikelse fick vi bara se en. Tydligen hade den andra gått hem eftersom det var för kallt. Men kan man inte hålla sig för barnens skull tänkte jag då? Skamligt att stan inte kan ställa upp på en tomte ens en gång. Var är det, två gånger/år...?
Var som väntat ingenting att se, och vi gick efter bara 20 minuter kanske. Räckte dock med de minuterna för att bli utblängd några antal ggr av lokalbefolkningen. Men vem kan skylla på dem, när man är så jäkla häftig det vill säga? Eller så kan man vara den mest ointressanta människan ever.
Fick mig ett skrovmål på Tacobaren av Patrick i alla fall, som satt alldeles utmärkt. Det ska han allt punga ut då fjanten har gått och vunnit en massa pengar. Ja, man vet inte riktigt vad man ska säga? Klart det är kul när folk i ens omgivning får det bra, men visst finns det lite hatkärlek i det hela? Haha =)

Åkte hem till Stockholm vid 6, då Matta Sara och Emma kom med glatt humör och hämtade mig. Jag själv var Enbart trött och enormt sliten fortfarande, så jag kan inte varit mycket att hejja för i bilen. Men surig får vi alla vara ibland. Väl hemma låg jag vaken ganska länge och funderade på en hel hög massa saker. Var skönt att få vara här hemma igen där ingen känner igen en och man kan strosa runt och göra precis som man vill. Nja, nu tog jag nog i, men en hel del mer än i S i alla fall. Älskar helt enkelt att kunna åka någonstans utan att ha ögon i nacken och att det ska tisslas. Inte för att det hände så ofta att folk pratade hemma om mig egentligen (?), men här vet man att chansen är ytterst minimal.

Måndag
Dagen har inte bjudit på mycket. Jobbade 10-19 som är en helt okej tid. Fick även gå en haltimme tidigare, vilket gjorde att humöret gick upp i topp. Väl hemma fick jag fisk och potatis som Emma redan hade gjort klart. Det finns inget mer uderbart än att få mat direkt innanför dörren. Göttan var det och efter maten damp jag ner i soffan och bara umgicks. Nu har jag snikit åt mig E dator, och funderar faktiskt på att dra en film. Underbart när jag inte börjar förrän 16 imorgon.
-
Nej, nu var det bra mycket på en och samma gång.
Godnatt

RSS 2.0