.


Levande igen

Ja.. hur ska jag säga? Det är skönt att det är över, men var värre än vad jag trott. Har legat som en levande död i ett dygn ungefär och bara spytt. Ni vet när man är sjuk och varken kan ligga still eller röra sig utan att må illa. Så har det varit. Systrarna säger att det är av all medicin. Jag som annars inte ens tar en alvedon i vanliga fall.

Men idag vaknade jag och mådde bättre. Till och med fått i mig lite frukost och hoppas att jag får spara den :) Nu har dock det västa av illamåendet försvunnit men nu gör det ont i kroppen istället. Men det är kanske inte konstigt med tanke på att de blåste upp magen på operationen så att alla organ blev cp. Haha, vilka grejer de kommer på :)

Lät som jag skulle få åka hem vid lunch i alla fall. Ligger och hoppas på att mamma & Tony kan komma då för på sjukhus är det inte direkt superskoj. Nu blir det en lugn fredag och förhoppningsvis orkar man åka till ikea på lördag eller söndag för jag skulle verkligen behöva köpa det viktigaste nu denna helg.

Näe, nu blir det väl lite tv igen.


Såhär såg jag väl ut när de visade vad som hade varit
i min kropp. Äckligt stora. Inte konstigt att det gjort ont

.


Heeej då gallan!


Har nyss duschat med ett sånt där desinfektionsmedel som köptes idag på Apoteket. Tycker nästan att det är lite löjligt att man fick lägga 160:- för medlet.. Borde inte landstinget kunna stå för det? Aja, nu ska jag inte säga för mycket så de inte lämnar en liten suprise i kroppen och syr ihop imorgon :)

Så som sagt så ryker gallblåsan imorgon. Har under en lång tid haft problem med den, men har inte vetat vad det varit förrän bara någon månad sen. Nu hade jag en sån tur att de kunde trycka in en tid till mig för att få det gjort, annars brukar det ta månader. Ska iaf bli riktigt skönt att kunna äta vad som helst utan att vara orolig för anfall.

Har kollat genom väskan ett antal ggr. Mjuka kläder, underkläder, tidningar, laddare, lepsyl, plånbok. När jag är klar med datorn för kvällen så åker även den ned i väskan. Men har jag glömt något? För det finns verkligen inget mer trist än att ligga på sjukhus. Jag hatar det verkligen. Minuter känns som timmar...

Nu blir det nog en film och sen sussa tidigt. Klockan ringer 05.45.
Skicka gärna lite sms på fredag så jag har något att göra :)


Den här fisungen kommer saknas
Mammas skalleper :)
.


Hur är läget?

Nja, eftersom ryktena går 3 varv runt stan så vet väl alla redan att jag ska flytta till eget här inom en månad. Gemensamt beslut som inte kan skyllas på någon av oss egentligen. Ibland växer man bara från varandra. Klart det är trist.. men det blir bäst. Så nu gör vi det som behövs, och en av sakerna är att inte hålla på att snacka. Ville väl mest bara få det där sagt.

Om jag kan verka otrevlig eller bara konstig så är det för att det finns så mycket att tänka på och fixa med. Lite lätt stressad av det mesta. Men det blir nog bättre snart :)


.


Hudik förra helgen

Bättre sent än aldrig.
Upptäckte att det var löjligt många bilder på mig själv.
Inte ofta det händer, så jag får väl bjuda till :)


Den bästa bilden sist. Kan inte ens förklara
hur rolig jag tyckte denna var. Underbara vänner.


Sprutor  


Snart ska jag upp på dagis och hämta Mollie. Sen kommer mamma och åker med oss till Linden för att träffa Mollies barnmorska. Hon ska kolla tänder, utveckling & sen få sprutor. Det låter ju lite nördigt, men det gör faktsikt ont i hjärtat när det gör ont på henne. Råkade klämma fingret på henne igår med. Då var det mormor som gällde.. en annan låg inte på topp.

Ikväll blir det bara lugnt. Fredde ska på träning, och jag vet inte om jag vågar gå ut i garaget och motionera ifall hon vaknar. Har en babymonitor men det är ovärt att gå om man får stanna titt som tätt. Vi får se hur det blir. Gick i alla fall en timme denna morgon så det kanske räcker så.

Imorgon är det fredag och då ska Mollie vara hemma hos sin farmor&farfar. Vad jag ska göra vet jag inte ännu. Skulle väl egentligen vilja gå och se Engmans på Olles men orkar liksom inte kasta bort veckans nyttiga på en kväll med gifter. Beslutsångest kallas det. Aja, blir det utgång imorgon så är det sista gången på väldigt länge.


Häng på verandan
.Hårfix

Idag var Linnéa supersnäll och fixade barret på mig.
Och som alltid blir jag toknöjd när hon klipper. Tack igen :)

Annars har det inte hänt ett dugg idag. Traskade en timme ikväll igen.
Lyckades öka på min sträcka med nästan en km vilket jag är nöjd över.
Dock drygt att kroppen bara sprutar ut massa smuts&gifter nu när jag skärpt
till kosten. Men när det väl kommit ut så räknar jag med en frächare hud.

Så tills dess får ni se mitt rödprickiga ansikte & känna min goda andedräkt :)


Dålig bild, dock glad tjej


.En vanlig dag 


En mysdag med mamma & familj. 

Minigolf och lek stod på schemat. 
 


Underbart stor klocka någon satt upp

SnurrplattaEn mössa fattigare,
ett yrt huvud rikare
.


Lennys namngivning

Nu var det ett tag sedan och inte blev det mycket bilder
heller, men här kommer de i alla fall.
Trevlig tillställning. Framförallt GOD tillställning med
en massa gofika & tårtor. Tack igen :)


Linus skriver några kloka ord i gästbokenFin bild på fint par.


Kärlek för trä

Varför har inte jag utbildat mig till snickare?
För vad kan vara bättre än att behandla gamla möbler och
få dem fina? Kanske något att tänka på inför framtiden..

Aja, jag har fått arga blickar när det inte skrivs något på
bloggen så nu får jag väl göra det ändå.


Mycket vitt, men det
fungerar till alltKöksmöbler som jag köpte billigtSoffdetalj 1Och 2

RSS 2.0