.


2011-11-04

Den här kvällen började så jäkla bra, men slutade i det
värsta jag varit med om tror jag. Blev en total kaos i skallen
och minns i stort sätt ingenting. Läskigt..

De flesta bilderna var suddiga, så ni får väl se
som inte var det då..


.Bättre sent än aldrig

Halloween


Ja, kära vänner, det har tagit väldigt lång tid men nu ska bilderna upp. Och nej, jag orkar faktiskt inte lägga upp precis varenda så ni får nöja er med dessa. Vet inte om jag skrivit något om kvällen men kan säga att den var en av de roligaste jag haft på riktigt länge! Nu blir det lugnt ett bra tag & hoppas att nästa gång på Statt (juldagen) blir lika skoj som nu på Halloween.


Öppnar med en bild på två fina brudarGänget innan, hemma hos migMadde var en glad djävul :)Men hallå, är inte tjejen till vänster
lik Sandra så säg?Emil var.. Grottmänniska?Astrid + pojkvänPirran PattalieHade skoj medan jag var på toaHaha, jag vill också vara en pruttkuddeNiklas borde nog känna sig hotadSnygg tjej #1Snygg tjej #2Jag blev livrädd för masken till vänsterElina såg läskig utGrabbgäng & ÖkKusin var INTE snygg :)Sköningar!Hittade ett sött lejonva?Djävulen/PrällenÖkan & JosefineHaha, skrattar fortfarande ihjäl migInnan jag förstod vilka dessa grabbar varMer pojkarHatar hästar!3a kom smurftjejenOch vår egna 2aLite halvnöjd :)1a kom stormtroopernJa, det får räcka med bilder ;)
Om någon tar illa av att vara med, så dra iväg ett mail
så tar jag bort bilden.
.DesignTorget


För några veckor sedan nu så var jag och mamma på ett prylparty, och eftersom jag då gillade hela upplägget så fixade vi idag ett lika hemma hos mig. Dels så man fick köpa lite julklappar men också för att bjuda in för dem som varit nyfikna hur vi bor :) Var i alla fall en mysig kväll, med gofika och med ett lite större hål i plånboken :) Om ni vill se lite prylar som vi såg på så har ni hemsidan här : DesignTorget
.Hej igen!


Ja då har det tagit någon vecka här på bloggen igen. Vet inte vad det beror på denna gång faktiskt. Just nu sitter jag med ca 200 bilder som ska redigeras innan de läggs ut och det känns väl inte så intressant att spendera sin lediga tid med. Så det tar jag tag i en annan dag här i veckan.

Ikväll ska jag ha ett litet prylparty här hemma med en massa kvinnofolk.
Beställa julklappar, fika och på samma gång visa hur jag bor. Slog in allt
på samma gång, vilket var smidigt tänkt av mig måste jag erkänna :)
Och som sagt, hör av er om ni vill komma. Kl 18.00.


Igår var jag & Mollan ut och plockade lite
granris & pinnar. Tyckte det blev fint här ute.
Hoppas ingen kommer och stjäl det bara :)RSS 2.0