.



Grattis Eyvind !

Som fyller 70 idag.


När farmor kom hit och fick se vårat nylagda golv så blev hon sugen på lika. Det slutade i att hon köpte våra paket som blev över & idag for vi upp till ByggMax för att handla de 2 paker som saknades henne. På hemvägen stannde vi även och käkade på Aspendos.



I vissa familjer drömmer man om resor..
I min drömmer man om trädgårdssten






Farmor kontrollerar en sista gång så
vi inte kommer hem med fel golv






Medan vi var där så var Mollie hos mamma i stan. Kan tänka mig hur mycket kramar den lilla stackaren fick medan vi var borta. Fick nog uppmärksamhet så det räckte för hela nästa vecka :)

Väl där så traskade vi ned på Strömmingen och kikade. Skulle baaara köpa en munk, men det blev en massa annat. 2 stycken t-shirts till Mollie, foppatofflor & näsplupp till mig. Gick sen upp igen och diskuterade löner. Varför kanske ni undrar nu? Jo.. för det är nämligen så att jag efter mycker om och men har fått ett jobb. Har sökt på deltids, men nu är det en 9 veckors utbildning(=heltid) så det såg mörkt ut. Men nu har vi i alla fall löst så att mamma blir dag-mormor under denna tid. Och sen när halvtiden börjar också såklart. Känns skönt att få börja röra sig bland folk igen & framför allt kunna tjäna sina egna slantar. Kommer också blir grymt jobbigt i början, men det är väl bara att hålla ut. Är det inte så med nästan alla jobb så säg?


Ikväll tar vi det lugnt och myser ned i soffan. Börjar närma sig målet att allt är klart här och för varje dag som går så är det snäppet finare. Fredrik har idag klippt gräset för första gången. Klipparen höll på att storkna pga det enormt höga gräset. En åk-klippare var det på tal om hörde jag :)


Fredde tyckte tydligen att denna tröja
skulle passa honom. Undrar vad han menar
med det? :)





Tony hittade också en tröja



Mollie hamstrar inför vintern










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0