.



Ensam hemma


Imorse åkte Fredrik mot Tyskland.
 Där ska han vara i över en vecka, och det är väl lite blandade känslor angående det kan man väl säga. Visst är det skönt att få vara lite själv ibland, men över en vecka är att ta i. I alla fall när det är 08-17 som gäller nu för tiden. Kommer vara skapligt trött till nästa helg kan tänkas :)

Tidigare idag var jag och Mollie in till stan. Mamma kom ner och roade lillan medan jag testade jeans. Är i akut behov av det eftersom jag inte kan ha ett enda par sedan Mollie kom till. Surt, men det är väl smällar man får ta. I alla fall blev det ett par vanliga.. Det är sådant jag behöver.. vardagskläder.

Hände mycket nere på stan, och såklart glömmer jag kameran då. Hittade också mycket fina blomarrangemanger, men det ska jag spara lite på tror jag. Har inte fått någon orning alls på utsidan så det får vänta till julen när alla fina saker ska upp. Men nog blev jag allt bra sugen på att bränna mitt presentkort på blomsteraffären :)

Senare idag lutar det år att jag följer med pappa, Ida, farmor & Eyvind ner på Pantern och tar en pizza. Var där igår och då LA Mollie en pizza. Satte en bit pommes i halsen och kräktes upp 3 liter välling såg det ut som. Ingen repris idag får vi hoppas. Senare mot kvällen får jag se hur trött jag är. Kanske att hela gänget kommer och ser film här, eller så blir det sängen väldigt tidigt för min del. Imorgon kommer Sandra, så då blir det väl film ändå antar jag.



Var över till pappa en sväng.
Han hade målat en hel del sedan
jag var där sist.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0