.



Besök


Idag vid 1 kom vår nya barnmorska och gjorde ett hembesök här. Vi fyllde i papper, pratade lite och vägde lillan. Hon har nu gått upp 200 gram sedan vi lämnade BB för 4 dagar sen. Om det fortsätter i den takten så kanske hon slutar som ett litet sumo :) Det är underbart att veta att det går åt rätt håll. Barnmorskan var supertrevlig och henne kommer det bli roligt att ha kontakt med.

Efter vår sol-stund och promenad under dagen så kom sen farmor + Ida och hälsade på. Pyret vårat bjöd på många skratt då hon var vaken nästan hela tiden och bara gjorde en massa söta miner. Idag är hon Mycket bättre i magen, och det märks så väl. Hon är vaken längre tider och är oftast nöjd under den tiden. Ligger och bara spanar på oss :) Det blev några kort under dagen. Gäller att passa på när hon är vaken och glad. Här får ni några smakprov.



Det är mysigt att ligga på pappa



Idag kikade jag runt med stora ögon



Efter ett tag blev det jobbigt.
La av en ordentlig gäsp :)




Sen somnar jag skönt




Just nu sitter vi och kikar tvn. Det är svårt att hålla reda på dagarna nu för tiden, men det märks på tvn att det är helg då det finns lite att se på :) Efter inlägget slänger vi dock på en film. Bröllopsfotografen blir det. Ska också äta lite ostkrokar var det tänkt. För gotta blir det bara på helgerna här framöver. Fredagsmys helt enkelt.

Imorgon kommer också Tant-Emma hem från stora staden för att umgås med mig och Mollie. Fredrik tycker att Melodifestivalen är pest, så han ska få smita iväg för att få lite egentid. Det ska bli mys att få umgås med någon annan ett tag också. Vi har inte tröttnat på varandra ännu, men det är skönt att få prata med någon utomstående ibland :)



Kommentarer
Postat av: Ökan

Jag älskar er!!! :) Till och med Fredrik! :P Tsss!

2010-03-13 @ 11:02:11
Postat av: pappa

sicken SÖÖÖTIS hon är..hi hi

2010-03-13 @ 18:21:26
Postat av: Anki

GRATTIS!!! Men såå otroligt vacker hon är. Och vad duktig du vart, visst är den en härlig känsla? Nu längtar vi så efter våran Mollsan som verkar tycka det är jättemysigt inne i mamma Pernillas mage :-)

Kram Anki

2010-03-13 @ 23:18:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0