.


Varierad helg

 

Ja, den här helgen har gott och väl varit varierad. Aktion, crossåkande, fiske & ormtjusning. Ormtjusning? Nja.. inte riktigt, men ormar var det i alla fall.

 

-


På lördagen visste vi inte riktigt vad som skulle ske. Åkte ut tidigt och tänkte pröva att även fiska när Mollie var med. Det fungerade precis som vi hade önskat och vi fick kasta ostört i kanske en timme. Först fick jag den minsta gäddan som världen skådat och strax efter fick Fredrik en på närmare 3 kilo. Var lite roligt att se kampen, eftersom vi bara använde ett sånt där litet spö.

( minns inte vad det heter )


Väl hemma igen så fick vi trevligt sällskap av Fors som kommit hem en sväng från Norge. Med honom åkte vi och handlade lite och sen grillade. Efter åkte vi och lämnade av Mollis med mamma eftersom vi då fått en inbjudan att komma ut till Sunnanå och umgås med Nathalie & Niklas. Där blev vi jäkla paff av alla ormar som fanns där. Äckligt, men ändå häftigt. Precis som att åka snabbt med bilen.


Där satt vi i alla fall ett par timmar innan vi for tillbaka till stan för upplockning av unge. Trevlig kväll och en bra lördag även nu. Framför allt var det skönt att vara bernledig och kunna sitta still för en gångs skull.

 


Nathalie & Niklas hade köpt

en ny båt. Fin färg tyckte jag

 

 


Modiga Fredde. Jag själv vågade bara

peta lite lätt. Den enda som inte var dödsgiftig


 

 

Maten deras
Idag blev det lugnt här på förmiddagen. Höll på i trädgården lite och passade på att få lite sol på kroppen. Mollan tog sitt rekord att sova på dagen, vilket passade mycket bra med tanke på vädret.

Fredrik och Niklas bestämde igår att de skulle ut och fiska gös idag, så de drog väl efter maten någon gång. Jag själv tog vagnen och åkte till Nathalie. Det var meningen att vi skulle gå en långpromenad, men båda hade helt omöjliga ungar, så det blev inget av. Men vi lyckades i alla fall se vilken väg som var bra att gå, tills nästa gång.

Vi har nämligen bestämt oss för att gå varje dag här på morgonen. Varannan dag här & varannan i Söderala. Jag har faktiskt varit duktig och promenerat drygt en mil varje dag här, och hade väl tänkt fortsätta på det spåret. Och då är det ju alltid trevligt med lite sällskap också. Vi hemmafruar kan väl passa på att bli hälsosamma när vi ändå bara är hemma? :)


I brist på tvättpåse får man ta det närmaste.
Vagnen fick det bli :)


 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0