.

 

Kolåsen 2010



Resan upp, som vi trodde skulle bli ett helvete, gick otroligt bra. Vi stannade bara två gånger, och då var det mest för att alla andra också ville ta pause. Mollie var väl inte supernöjd mellan varven, men det gick smärtfritt ändå.

Veckan började med dåligt väder, så det blev inte så överdrivet mycket fiska. Går inte att dra med Mollie ut på sjön då. Blir förkyld tänkte vi.. men förgäves. Bara efter någon dag så började hon bli gnällig och sen var det kört. Lilla hjärtat fick hög feber och blev helt klen. Att inte vara hemma då, var lite av en pärs för oss alla. Igårkväll fick vi helt enkelt nog och åkte hem med henne. Tog bra många timmar eftersom vi var tvungna att stanna för att tvångsmata efter vägen. Inatt kom vi hem vid 2 & då tvärsomnade allihop. Sedan dess har hon blivit lite bättre hela tiden. Var skönt och tryggt att komma hem tror jag.

I alla fall så fick vi ett par timmar ute på sjön & det ska man väl vara glad för. Men nu väntar vi ett par år med Kolåsen.. tills gullet vårat blivit lite större.




Stugan vi bodde i





Köra båt kan till och med jag när det
bara är en 4-hästars :)




Lage stod för den största öringen i år




Och Fredrik fick den minsta



Mollie hann bli sur innan
kameran kom fram



Farfar & Mollie är skalliga, men lika glada ändå :)




Härlig utsikt på kvällningen








Kommentarer
Postat av: Farmor

Ojdå men ni har haft det bra också, ser jag. Skönt att det regnar här hemma, eller hur, då får man ta det lugnt....

2010-07-25 @ 11:19:12
Postat av: Malin

Hej fröken :) Söt mollie var på bilden hon sitter i kylväskan. Hade du förresten tid och lust att hjälpa mej med desingen på bloggen? Skickade en bild förut...

2010-07-27 @ 14:47:13
URL: http://maaalinlarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0