.


Vimpel


Jag önskar att vi hade lite mer som i Amerika, där de har en sån där liten vimpel på postlådorna sina. Här går man och väntar på att posten ska komma, men man orkar ju inte sitta i fönstret som grannarna gör på Lötet. Så därför blir det en chansning att gå ut en viss tid. Men har man inget där i så blir det svårt att veta om den kommit ännu. Därför vore det väl en höjdare om vi hade en vimpel så man kunde se om det kommit. Ja, det är sånt som jag sitter och klurar på om dagarna.





Idag är det 19 Jan, och jag gör ingenting alls i stort sätt. Är Mycket sliten sen inatt, då jag somnade någon gång runt halv 6 (morgonen kanske det heter). Nu blev jag kaxig efter att ha somnat riktigt i två dagar utan problem, så nu hoppade det upp & bet mig i rumpan. Såna här dagar är det skönt att inte ha ett jobb. Då skulle man gå under av trötthet.

Satt igår och kollade IKEAs utbud, både i tidningen och internet. Hade nämligen hittat ett matbord på en butik här i stan som gick på 7.000:-. Självklart tittar man runt innan det ska köpas något så dyrt, och IKEA slog det bordet till backen!

Om man kollade priserna där istället, så fick man med typ 10 saker till för samma pris. Så dit åker vi. Det är nämligen i stort sätt klart nu att vi kommer att få lägenheten som vi väntat på. Osäkert ännu bara om vi kommer få flytta in i mitten av nästan månad eller i mitten av Mars. Så nu hoppas jag att ni håller tummarna med mig att det blir i mitten av Feb, så man är flyttad och klar när gosan kommer.

Som sagt så kollade jag IKEA och de hade riktigt snygga saker. Vi satt och räknade ut vad vi ville ha nytt och vad som kunde sparas, och jag tror nästan allt fick kastas förrutom sofforna, sängen och någon av lamporna.

Istället planerade vi ut hur vi ville ha det i den nya lägenheten. Ganska enkelt med tanke på att det ser nästan exakt lika ut hos svärisarna. Jag ska räkna ut alla prylar som det slutade på. Matsalsmöbler, byrå, spegel, sittbänk, skrivbord, vardagsrumsbord, 2 stora mattor, duchdraperi, skohylla, 5 par gardiner, 2 rullgardiner + lite smått till. ALLT detta blev 14.482:-


Nu ryker Freddes vinstpengar ;)



Och hur skönt ska det inte bli att få precis som man vill nu då?
Tapetserat som man vill, målat som man vill & med en massa nya och fräscha saker. Nu när jag tittat på sakerna och på hur rummen förmodligen kommer att bli, så ser det ut som lillans rum kommer att bli finast. Med sänghimmel och grejer. Tjusigt :) Det enda som egentligen fattas är väl att ha en riktig bäddsoffa så att folk kan stanna över. Men jag har sett att det finns lämpliga (och billiga) dubbelmadrasser som går att blåsa upp. De har jag för mig är riktigt sköna. Och framför allt lämpliga att ha undan sen. För jag hoppas att det blir många som kommer och stannar över, för det är superkul !


Undrar om Säris kommer & hjälper
till att måla? Hon som är kunnig :)





Idag ska jag som sagt inte göra något speciellt. Ikväll lät det som att Fredrik skulle iväg och åka skridskor och grejja, så då åker jag in till stan. Snälla Rebecca har nämligen sorterat ur sin garderob och har lovat mig att kika genom innan hon hivar iväg dem. Perfekt för mig, som växlar mellan 3-4 plagg just nu. Vägrar att köpa en massa för att använda i 1 månad.

Oj, nu blev det ett långt inlägg. Undrar om någon orkade sig genom hela? :)




Kommentarer
Postat av: Farmor

Vill du ta hand om gungstolen?

En gubbe på Marmaskogen har vimpel på sin brevlåda.

2010-01-19 @ 20:37:35
Postat av: Sara

Haha klartjag hade hjälpt till att måla men jag hoppas verkligen att ni har målat klart innan jag kommer hem! :P Kommer nog inte till Söderhamn förns mars/april :(

2010-01-21 @ 10:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0