.



Nytt golv & Tutbingo


Nu när jag sitter och skriver så är det torsdagskväll,
och då ska jag berätta vad vi hade för oss idag.

Bara för att vi skulle kliva upp vid halv 9, så självklart sov Mollis som aldrig förr. Vi skulle nämligen bege oss in till stan för att lämna henne hos mamma. Hur som helst så kom vi väl iväg till 12 då, men det gjorde inte så mycket i alla fall.


Destinationen var Hudik & Byggmax.


Vi hade spanat in ett golv på nätet som såg superfint ut. När vi väl kom dit så var det inte alls så fint som jag hade trott. Lite besvikelse, men vi tog det som vi tyckte var näst finast & som vi hade tittat på många gånger före. Ett rustikt utseende som är så nära vanliga gamla plankor man kan komma. Så som jag egentligen vill ha kommer bara bli jobbigt nu när lilla fisen ska åla/krypa/äta på golvet. Ett laminat fick det bli helt enkelt. Priset för det golvet blev billigare än beräknat så all färg & rollar m.m blev "gratis" då kanske man kan säga. Aldrig fel när det blir på det viset. Nu ska jag bara sitta och bestämma någon fin färg att ha i hall/köket.. Kanske ljusblått?

Väl hemma så blev det mat, tupplur & sen kom mamma tillbaka med Mollie. Jag kände ett otroligt sug att följa med på tutbingo. (har ju inte varit en enda gånge denna sommar) Följde efter mycket tvivel med, och tur var väl det. Mamma tutade in 2.500 :- som vi delade med Camilla & Ida som också var med. Så nu kom jag hem 600 kronor rikare. Kunde det komma bättre än nu till flytten?







Ikväll fick vi även veta att vi får nyckeln till huset redan den 23. Det betyder att det inte alls blir panik med rustningen & flytten som det annars skulle bli. Nu får vi gott om tid och Mollie slipper bo i målarfärgslukten eftersom vi ska bo stan i mammas lägenhet eftersom de är utomlands under den tiden. Så allt har löst sig väldigt fint nu måste jag säga. Idag är en bra dag.

 


Kommentarer
Postat av: Farmor

Määä vicken tur!!

Verkligt fint foto på Ida.

Har dom varma mackor där? Nu blir jag sugen att åka dit jag också... :-)

2010-08-06 @ 22:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0