Nakenfiske


Igår var jag jättehungrig på kvällen och vi bestämde oss för att åka in till stan och sova hos mamma & Tony, som ändå var borta den natten. Köpte ett Happy Meal till XL, och Fredrik nöjde sig med en cheese. Sen for vi hem och började kika på Amerikan Dad som det fanns en miljon avsnitt av. Lyckades plöja oss genom alla och kom inte i sängs förrän vid 3-halv4 någon gång. Vi var sedan slitdjur 1 & 2.

Vaknade nästa morgon och var totalt död. Skulle egentligen på någon slags föreläsning, men eftersom det var frivilligt OCH jag ändå ska kläcka ett ägg lika stort som en honongsmelon så kan jag gå på kurser om ett år eller så. När vi väl kommit upp ur sängen så trodde jag att jag hade en underbar upplevelse framför mig. Det var ju så att (mitt favoritprogram någonsin) Antikrundan var här, och jag ville ned. Stod i tidningen att man var tvungen att ha med en pryl, så vi tog med en gammal speldosa som mamma ville få undersökt och gick ned. Men till min stora besvikelse var kön längre än Guds tunga, och med mitt solstingsansikte var det bara att vända. Inga fynd fick jag skåda idag heller. Får helt enkelt vänta tills det kommer på tv.

Åkte istället direkt ut till Marma igen (så det var alltså helt onödigt att vi sov i stan). Där stannade vi hos farmor först och smakade några äpplen. Sommaräpplena var helt okej att äta, och vi åkte senare dit och knyckte några till. Vi åkte även moppe dit, så det var lite av en nostalgitripp. Och jag kom och tänka på ännu en sak nu. När det lilla livet  nu får en mamma och pappa som åker runt i Marma på moppe och pallar äpplen, vad ska det då bli av den ? Någon slags bonnunge antagligen. Efter äpplena var det i alla fall dags för sallad och fika hos familjen Petterson. Susanne fyllde 51 och fick presentkort av oss. Och sallad är verkligen underskattat. Riktigt gott på varma dagar.

Hund / Katt / Råtta -hatande Kattis


Med tanke på det varma och härliga vädret vi hade så kändes det som det var god tid för en snabb fisketur. Åkte ut och kastade lite vid tunnan, och Fredrik håvade in en efter en  aborre, medan jag inte ens fick ett endaste napp. Tappade såklart intresset pga detta, men det var lika fint att sola sig lite. Knäppte lite roliga bilder på Fredde också när han fiskade. Och nej, nakenfiske var det inte, trots att det kan se ut så : )

Jag tror det är minen som gör att
firrarna bara nappar för honom


 

Nu ikväll har vi kollat på två filmer. Två som Jag ville se, så F ska ha lite beröm. Först var det 27 dresses & sen Juno. Tror kanske jag sett Juno nu.. ja, säkert.. 7 ggr . Otroligt fin och rolig film, som jag nu känner igen mig mycket i. Och jag VET att sara kommer kommentera något nu, hehe.

Ikväll blir vi absolut inte vakna lika länge som igår, för imorgon ska vi allt kliva upp lite i tid i alla fall. Har hört rykten om att det ska bli ett riktigt fint väder imorgon och resten av veckan, och då får man faktiskt inte bara sitta inne och glo/sova. Så nu ska jag äta upp mitt 3e pallade äpple och sen sova. Om det är någon som har det lite trist imorgon, så är det bara att komma.




Kommentarer
Postat av: Farmor

Avslöjade! Ni glömde stolen mitt på gräsmattan.

2009-08-20 @ 12:07:07
Postat av: Anonym

Läre ju kommenters nu när du skrev sådär ;) Nej men Juno är ju lätt en av de bästa och du kan ju kanske känns dig lite som Juno nu ;)

2009-08-20 @ 18:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0