Bilder

Satt och kikade på "I ditt ansikte" för någon timme sedan och de skulle göra standup i en moské ( eller hur det stavas) där han pratade lite om slöjorna kvinnorna oftast har. Kom in i en konversation med en annan om saken och jag står absolut kvar i min åsikt i detta. Har mycket svårt att detta ska vara ett sånt problem i samhället att vissa vill ha en slöja runt huvudet. Är det någon som egentligen bryr sig?
Jag tror mer att det är människor som växt upp med endera för många syskon eller för några, som ens orkar lägga ned tanke på att vilja förbjuda detta. Folk som inte vill att andra ska få saker och inte de.
Varför får hon ha slöja men inte jag keps i skolan? Ojoj, vad mycket att grina över. Hade det varit kristen religion att ha mössa här i Sverige så skulle det absolut inget problem. Välkommen till världen snorungar, ibland kan inte allt vara så rättvist.

I övrigt så har det inte hänt mycket alls idag. Legat och sovit mest hela dagen faktiskt, vilket har gjort bra eftersom jag är mycket piggare nu till kvällen. Tack och lov. Orkar som sagt inte ligga hemma och sura allt för länge.

Imorgon är det inte mycket planerat heller. Efter maten någon gång blir det i alla fall Stugsund för att hälsa på bekanta till familjen som nyss kläckt en ny bäbis. Finns det något mer underbart egentligen? Knappast!
Annars blir det bara småplanera och så inför flytten mest. Har förresten fått bilder från lägenheten som var mycket efterlängtat eftersom jag inte ens sett den ännu. Trodde Emma när hon sa att den var fin, men inte trodde jag att den skulle vara SÅ fin. Grymt nöjd över det. Framförallt toaletten och balkongen, de två viktigaste fatorerna enligt mig. Konstigt nog, jag vet.

Här får ni några bilder för en liten förkik. Observera att inte alla saker ska vara kvar när vi flyttar in, men det ska nog bli lika fint med våra saker med. Hihi, jag är toknöjd!









Tack och hej, leverpastej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0