Hejdå för en vecka




Tidigt imorgon far vi snett upp mot Norska gränsen och blir borta i en vecka. Ingen dator, så ni får vänta tills nästa vecka med bilder. Ska försöka komma ihåg att knäppa mycket så ni får se. Planerar på att fånga rekordfisken, så den ska jag också knäppa på : )

Skrev in Kolåsen, och fick fram denna bild. Ser inte helt fel ut va?

Men så länge, hej svejs!




En nygammal båt



Igår spenderade jag min dag hos mamma. Vi grillade med Jens+Jonathan och gick ner till båten för en liten kik. De  har just bytt in den gamla mot denna nya (fast också gammal). Var ett bra byte, eftersom det går att pysa sig fram med denna, medan den andra gick på tok för snabbt enligt min mening. Så nu hoppas vi bara på finare väder NÅGON GÅNG, så det går att åka. Grabbarna är även väldigt taggade att prova på deras nya vattenscooter.



 

Efter båttittandet & maten gjorde vi väl inte så mycket alls. Började kika på Röd Drake, men fick inte se slutet för då skulle Fredde komma och hämta mig mitt där i slutet. Men jag har sett den förr, så jag har en liten aning om hur det slutade ändå. Idag händer det inte mycket alls skulle jag tro. Blir så sur på mig själv, eftersom jag hela tiden får för mig att det är fredag, men tyvärr bara torsdag än. Nu är det inte långt kvar tills vi åker till fjälls.



Lör - Sön - Måndag


I lördags blev vi väckta av mamma som ringde och tjatade att vi skulle snabba på. Översovarna kom till stan ca 1 timme senare för att sätta sig i bilen. Sen bar det iväg mot Hudiksvall. Skulle på en monster-loppis, men det enda vi fick var ett monster-motorstopp. Bilen la av helt plötsligt, och tur var det att vi precis kunde rulla in på ett vägstopp. Där fick vi spendera någon timme innan morbror Jens kom till undsättning. Vi fick åka till andra loppisar och kika i alla fall. Efter åkte jag och Fredrik hem med Jens, medan mamma och Tony satt kvar i flera timmar och väntade på släpet som skulle ta dem, och bilen, hem.






Vi for direkt ut till Marma igen där vi fick käk hos F föräldrar, och efter det tog vi åter igen och brummade in till stan. Det komiska nu är att även Fredriks bil (batteriet) dog, men nu var vi redan i stan så vi parkerade bara och gick. Väl hos mamma och Tony dracks det grogg, och Fredde blev skapligt på lyset, den knäppskallen. Halvkröp till sängs den natten. Dagen efter var det inte så mycket att göra, så vi stannade kvar i stan hela den dagen också. Tittade film, spelade kort & hade det bara mysigt.
 


På måndagen därimot var det full rulle igen, då grabbarna kom hem vid halv 7 på morgonen. De väckte Fredrik så han för en gångs skull kom till jobbet i tid. Kan vara bra med två morgonpigga pöjkar på morgonen. Senare under dagen kom & gick det folk hos mamma hela dagen. Grabbarna fyllde som sagt år i veckan, och den dagen var det dags att fira dem hos oss. Fick en hel del prylar, men den bästa var nog den de fick av oss (mig & Fredrik) ändå. Hittade en uppblåsbar vattenscooter på Ö&B för 350 kr, som drivs på batteri, och den blev en stor framgång. Ska bli roligt att se dem på den, när nu vädret blir bättre.

Uppblåsbara vattenscootern var populär

Liam & Ted öppnar paket

Razz försökte vara kaxig mot Liams leksak, men flög nästan i taket när den rörde sig lite för nära. Perfekt taget, mitt i ett fövånat hopp i rädsla



Så det var väl mina 3 sista dagar. Nu är vi hemma i Marma igen, och allt är som vanligt. På lördag åker vi till fjälls och blir borta i en vecka. Mer än så har jag inte att säga nu.

En sväng till stan


Idag väntade jag till Fredrik kom hem på lunchen, sen skjutsade jag tillbaka honom efter och snodde bilen till stan. Hade lite ärenden där, men det gick fort, så jag var på hemväg kanske 30 minuter efter. En ganska komisk sak hände dock på vägen in. Ungefär vid den första rondellen efter E-center så börjar bilen halv-hoppa sådär som när man får soppatorsk. Jag tänkte enbart ååååååneej, med tanke på var jag befann mig just vid tillfället. Det hela hör till saken att det var dåligt med soppa redan i Marma, så jag svängde in på Statoil där, men pumpen var totalt fläng så den tog varken mot mitt kort eller den sista 20an jag som tur var hade löst. Så jag tröck i 40 kr iaf för att klara mig till stan, men som alla vet så drar dessa bilar en hel del och jag började som sagt att halvhoppa på väldens dummaste och olämpligaste ställe. Fick gasa till lite ibland, och sedan rulla så mycket som det gick. Lyckades i kanske 15km/h ta mig in till Jet, där brevid McDonalds, och där fungerade kortet utan problem. Tack för det i alla fall.

På hemvägen kände jag mig otroligt hungrig, och på snudden  till svimfärdig, så jag köpte med mig ett Happy Meal hem till Marmaverken. Det var mumsigt värre kan jag säga. Men nu får jag ta och skärpa mig lite på den fronten. Fast faktiskt så har jag dämpat ned lite, men man får ta det lite i taget : ) Konstigt nog har jag Nästan helt tröttnat på chips och dipp. Det trodde jag inte var möjligt.



När jag hämtat upp darling från jobbet så ska vi upp till hans mamma & pappa för grillat. Alltid lika gott faktiskt. Sen vet jag inte hur länge vi blir kvar där, ska planera lite inför resan nästa vecka. Om det inte blir allt för sent, så åker vi nog ut till Sandra Bröst + familj för lite öl. Jag är fortfarande inte helt okej i magen, så jag blir nog nykter och kör, men det kan bli roligt ändå. Vi får se hur kvällen ter sig.




Tråkigt hemma


Här har det varit folk idag, mot annars i alla fall. LångeLeif + Danne före visningen, farmor kom för hjälp med kameran, och nyss åkte mamma & Tony härifrån. De kikade in och ville väl egentligen ingenting alls tror jag. Har tydligen varit i Rengsjö, och kikade in här på hemvägen. Påminnde om att Ted & Liam fyller år. Vattenpuffror i present kanske?
Någon annan som har fler förslag på presenter till pojkar som fyller 5 & 6 år?


Mamma Anneli

Tony


Annars sitter jag och har väldans tråkigt här hemma. Ingen ork att titta på tv, ingen ork att läsa bok, ingen ork till något alls egentligen. Imorgon Måste jag åka in till stan för att fixa lite papper, men det är mest brådskande eftersom jag börjar bli så otroligt uttråkad om dagarna, trots sommarvärmen. Måste ha något att sysselsätta mig med. Ikväll hade jag så tråkigt att jag satte mig en sväng och gjorde ett armband av en gammal ör-ring. Tappade ena en knasig kväll på krogen, och lyckades komma hem med ett. Och eftersom jag sparar på allt från en gammal glasbit till en av två ör-ringar, så fick det nu bli ett armband istället. Skulle vara roligt att få ett jobb som pysslare, det skulle sitta som handen i handsken för mig.








Njaee


Huset var inte alls så bra som vi trott, så jag tror inte att det blir något av någon budgivning tyvärr. För mycket jobb, och helt fel läge. Men jaja, det är bara att leta vidare. Det dyker upp något så småning om. Är inte direkt brottom heller för den delen.

Snart kommer farmor och jag ska hjälpa henne att fixa ordning hennes nya kamera. Efter det blir det väl bara lugnt, och invänta att darlingen kommer hem från jobbet. Aja, bara en liten uppdatering, nu blir det Simpsons.



Sent uppe



Idag vaknade jag på tok för sent Igen. Det känns inte bra att vakna 12. Ställde klockan på 10 först, men slocknade snabbt som en hare skiter igen. Idag kommer det bli en sån där förvirrad dag igen, där det aldrig känns som man riktigt vaknat. Klockan är nu snart halv 2, och vid halv 4 kommer F hem. Då tar vi med oss Lage (Fredriks pappa) & beger oss till bergvik för kik på huset. jag är lite nervös om jag ska vara ärlig, har aldrig varit på något liknande förr. men det känns rätt bra att Lage är med för att se kvalitén på allt, han som kan mer.
 
Igårkväll blev det film. Terminator 2, vilken var bra det också. Dock inte alls lika bra som 1an såklart. Var lite för mycket pang pang för min smak. Efter filmen var det svårt att somna, vilket kanske är anledningen att det blev så sent idag. Just nu ska jag gå och ställa mig i duschen, för fräsch måste man i alla fall vara när man ska kika känns det som.



Länk till huset

Just nu sitter jag och snaskar på lite rödvinbär från lill-gården medan Danne sitter och kollar på någon bajsfilm på tvn. Har nyss ringt mäklaren, och imorgon klockan 4 åker vi dit för visning. Hoppas att det inte är så jättemånga mer som ska se det nu bara, jag har blivit lite av en enstöring här i Marma på senare tid. Lite folkskygg sådär. Kommer vara en eremit när jag väl får ett jobb här. Men det löser sig.

Länk till huset om någon vill se ; Klicka här <--


F sov över till 10 idag, så man vet inte alls när han kommer hem från jobbet ikväll. Men när han gör det så blir det lite grillning. Fläskfille och potsallad, det kan jag äta varje dag om så är fallet. Mycket gott !





Dagens underhållning


Gick som lovat ned mor Skäret där jag kikade efter saker att experimentera kameran på. Hittade lite olika som blev rätt roliga därav vatten, stenar, blåbär, pinnar, tegelstenar & en SPIK (som farmor skulle ha skrivit). Var kul, men tyvärr började det regna efter kanske 20 minuter, så då var det bara att traska in. Gick till farmor och hjälpte henne att göra en egen blogg. Tror nog jag får länka den här till de som är intresserade. Kan tänka mig att mamma tycker det är roligt.
Klicka här för farmor Lillemors blogg
Även Eyvind har gjort en. Klicka här för den

Hittade en tegelsten & satte den i vattnet. Blev rätt bra tycker jag.









Fredrik kom hem från jobbet och vi åkte till Variant för att handla lite käk, och sen tog vi en tur till Bergvik. Vi blev lite småsura och griniga på varandra efter att ha snurrat några varv runt, utan att hitta det vi letade efter. Men tillslut så fanns det där mitt i smeten. Det jag pratar om är ett hus. Ett hus som är till salu. Ett hus som vi ska och titta på onsdag. Ett hus som kanske ska flyttas in i om omständigheterna stämmer. Har inget mer att skriva om saken här nu ,eftersom det  kanske inte alls är nu det gäller. Kan ta upp till ett år, eller till och med mer, för att hitta det man vill ha.

Maten tillagades och blev mycket god. Uncle Bens Sweet Sour, med grillad kyckling i & ris till det. En av mina favoriter faktiskt. Efter maten ville jag inte sitta inne, och eftersom jag spanat in massa blåbärsris på Skäret-vägen så tvingade jag med mig F och vi gick och plockade lite. Och nog skulle man kunna tjäna en liten slant genom att plocka om dagarna. Kanske någon en annan arbetslös skulle tänka på?

Fredrik med ett stadigt tag om bärplockaren.


Kastade även ned en sten i en stor vattenpöl på vägen. Händelsen i 3 steg.


Stökigt


Ser ut som en bomb har slagit ned här i lägenheten, och det känns inte som om jag orkar ta tag i det hela och städa upp heller. Kan bero på att vi städade som tusan i lördags, och nu är det redan såhär. Orkar inte!



Konstigt väder har vi här i Marma. Ena stunden öser det ned och andra skiner solen för fullt. Är sugen på att ta mig en promenad ned till skäret för att testa mig på lite bilder, men vet inte om jag vågar. Är troligen den mesigaste människan jag vet. Mörkrädd mitt på ljusaste dagen, är det möjligt? Tydligen. Men idag hade jag tänkt trotsa min egen rädsla och gå ned i alla fall. Ja, nu bestämde jag det. Men först, en dusch. Mitt hår ser ut som ett skatbo efter att inte ha använt en plattång.




Lördagen


Som sagt så kom Matta & Johan igårkväll. Åt kött & potatissallad, vilket jag tycker är väldigt väldigt gott. Sen satt vi mest och spelade kort. Drack inte något speciellt någon av oss, vilket också var skönt. Pigg som en mört idag med andra ord. Kollade Ice Age 3 igen också, men det var nog bara jag och F som uppskattade den, för de andra två somnade genom halva. Var exakt lika rolig denna gång tyckte vi båda. Trevlig & lugn kväll blev det i alla fall.






Matta har nu 3 veckors semester, och jag ska väl försöka sära på henne och Johann lite för att få umgås lite. Längtrar som en tok till stugan! Nu fattas det bara lite fint väder som passar de planerna. Idag blir det bara mys, med lite chips & dipp skulle jag tro.
 Var det någon som blev förvånad?



I väntan på Matta


Idag vaknade vi halv 3 (!). Tur var väl det med tanke på att vi var tvungna att hinna in till bolaget innan 3. Skönt att darlingen fick sova ut också eftersom han stressat i veckan så hjärtat gör ont. Vet precis hur det är, och det är inte kul alls. Stress kan göra mycket konstigt med en.



Var in på Dollar och köpte tre nya monsterpåsar med chips, sen över på E-center för kött & lite annat till grillningen. Eftersom vädret har bestämt sig för att vara lite snällt ikväll så blir det grill och mys när Matta kommer. Sen ser det bara it som om Johann kommer lite senare, och sen ingen mer. Nästan alla är på Rockweekend, så det är väl kanske inte så konstigt. Men det går att ha det roligt även om man bara är några stycken.

Så idag slinker det väl kanske ner någon öl i alla fall då. Inte många dock, har helt tappat lusten för det. Men såhär på Mattas dag så får jag väl offra mig lite fö hennes skull. Ring om ni har tråkigt ikväll, och vill komma.



Torsdagen



Tänkte bara uppdatera vad jag hade för mig igår, om det är någon som är intresserad. Började dagen med att kika på en film med Danne, fast han pratade mer än han tittade dock. Senare på dagen försökte jag mig på amerikanska makaroner, och det gick som smort faktiskt. Smakade precis som mammas.



Efter maten fixade vi ordning kanalerna, så nu finns det tv i hushållet igen. Jag blev mest lycklig över AnimalPlanet, och mest sorgsen att inte Tv1000Family fanns. Fjant som man är så gillas allt det här som oftast småbarn gillar. "Mannen som talar med hundar" är i alla fall det bästa programmet, på Tv4+. Själv har jag ingen hund, men det är ändå väldigt roligt att se.

Senare mot 9 åkte vi in till staden och kollade på film med mamma och Tony. "Änglar & Demoner" blev det, vilken jag tyckte var precis lika bra som "DaVinci koden", om inte bättre till och med. Det uppskattas när uppföljarna inte spårar ut och blir dåliga. Fast när det baseras på böcker så brukar det kunna vara bra ändå.





På tal om böcker så läser jag just nu "När ingen annan ser" av Duncan Fairhurst. En självbiografi om hans konstiga familj och hans far som utnyttjar honon sexuellt i flera år. Han kan inte annat än att bli så förbannad medan man läser, förstår inte att jag ska envisas om att köpa sådana böcker ens. Men har ni brist på inspiration, så köp den vetja. 69 kr på nästan vilken Ica/Hemköp/Coop- affär som helst. Mycket bra.



Idag tror jag inte att det händer mycket. Får väl se om pojka bestämmer sig för att gå ut ikväll, då blir jag nog bara hemma här. Annars hittar väl vi på något tillsammans skulle jag tro. Ingenting planerat i alla fall. Blir i alla fall till att städa lite här hemma, eftersom det kommer folk hit imorgon. Mattapatta har fyllt hela 21 nu, och det ska firas lite. Blir inget stort alls, med tanke på både vädret, och att halva stan är på RockWeekend. Men det ska bli skojj ändå att få umgås lite. Säg till om ni vill komma. Nu blir det lite frukost för min del.




Morgontrött


Idag känns det inte som om man borde kliva upp alls. Lägenheten håller i stort sätt på att blåsa bort & det regnar käppar ner i marken. Inte så sugen på att göra något alls egentligen än att ligga och glo. Just idag är det inte alls bra att inte ha någon tv. Eller rättare sagt, kanaler. Men i eftermiddag kommer de tillbaka i alla fall. Tills dess kanske jag kastar i en film och äter någon chokladboll som jag gjorde igår. Och om jag känner Danne rätt så kommer han senare, och då finns det knappast några kvar efter. Blir väl till att göra fler. Dagens maträtt blir amerikanska makaroner, vilket jag tycker är himlans gott. Åh, snacka om att inte ha något att säga.

Morgontrött



Första bilderna



Den första bilden fick Sandra Bröst äran att vara motivet på. En fin sluka-hela-mackan-i-ett-svep-bild , och sedan två i fönstret där även den läckraste mumsbiten till bil skymtar i bakgrunden.




Bestämde mig sedan för att gå ut och testa lite, trots det otroligt tråkiga vädret. Så för dom som inte har varit här, kan nu passa på att kika hur vi bor. Här ifrån baksidan.





Fanns inte mycket alls att se i vår lilla trädgård, så jag traskade ner till farmor för att se om hennes blommor var något roligare. Skulle gå ner en snabbis med lyckades stanna där i någon timme. Hittade både smultron och blåbär på vägen, så jag stannade och snaskade en stund. En hel del för tidigt för blåbär, men jag lider inte av det, eftersom blåbär nog är det bästa bäret av alla.



 



Ja, just nu är man ju ganska sopig på att fixa bra ljus m.m, men det kommer nog fram med tiden skulle jag tro. Roligt är det i alla fall. Och om inte annat så får ni lite mer att se på, bland annat här.




Svensk sommardag




Filmen (Ice Age3) igår var i alla fall hysteriskt rolig som vanligt, och vi dog lika mycket till Scrat som alltid annars. Ett geni den som har gjorde dessa filmer. Och eftersom det var en barnfilm så var det slut redan vid 9, så vi tog oss en sväng på donken för en varsin hamburgare. Sen bar det av hem, och sen sova. Det var den dagen det.

Idag är det en samma gammal svensk sommardag, med tråkväder. Vaknade strax inpå 12slaget och kände ett vakum i skallen. Inte kul att sova för länge, hela dagen blir på något sätt förstörd. Gjorde lite käk till F och nu är Danne här och grejjar. Senare vet jag inte vad det blir. Kanske tigger skjuts av Dan in till staden och stannar hos mamma i natt, vi får se. En sak är då i alla fall säkert och det är att jag ICKE är på ett bra humör idag. Borde vara det egentligen, men nej..




Regnrusksnusk




Ja, idag var det inte roligt väder när jag slog upp de små blå. Det är till och med ett sånt där väder som är värst. Blåsigt och tokmulet. Går inte att göra någonting alls i stort sätt. Kan det inte bara hålla i sig som den där veckan för 14 dagar sen? Det skulle vara finfint. Jaja, det får vara vilket väder det vill tills vecka 31, då får det ta och skärpa sig. Då är det nämligen nu spikat att vi åker upp till Kålåsen en vecka och fiskar. Blir jag & Pettersonfamiljen. Börjar känna lite längtan faktiskt. Men det är ingen idé att längta för då brukar det ta oändligheter.

Så idag kommer det nog inte hända mycket alls skulle jag tro. Sitter nu och kollar på SF och ser att Ice Age 3 har börjat gå. Och idag är det ju en sån där perfekt bio-dag faktiskt. Och eftersom F är en lika stor tönt som jag, så vill han nog gå han med. Ja, det blir bio ikväll bestämde jag nu : )



moppeåk & matlagning


Illa hur det har gått nu sedan tvn kom. Just nu har vi varit utan i ca 6 dagar, och det känns helt okej Just för tillfället är jag ensam och då hade det inte varit fel att kolla lite 2½ men, fast det fungerar ändå. Nu de här dagarna har vi umgåtts och pratat betydligt mer än annars, vilket är kul. Enda minuset är väl att vi blivit galna på varandra efter att ha spelat Chicago några hundra gånger. För det mest är det jag som förlorar, och blir så in i glödheta arg. Attans till RÖTkarl jag har faktiskt.

Imorgon blir det inget speciellt heller. Fredde ska väl byta ut däcket på moppen så jag kan köra runt med den i alla fall. Lärde mig förresten IDAG att köra växlad moppe. Har tidigare haft vespa, så jag har aldrig lärt mig köra, men idag så. Skrattade mig harmynt det första försöket, men sen gick det bättre. Inget svårare än att köra bil egentligen. Men vilken syn dock. Fredrik vek sig dubbelt när jag kom i uppförsbacken och växlade helt fel så det skar sig i hela Marmaskoga. Så om ni efter idag ser en lite för gammal tös på en lite för gammal moppe hädanefter, så är det jag.

Något i den stilen, fast svart. Tänk er mig, med
bombarjacka, crosshandskar & en på tok för stor hjälm.



Något annat som jag skulle skratta ihjäl mig åt om jag kunde se mig själv, så var det idag. Fick för mig att jag skulle göra chili con carne, och köpte hem köttfärs, bönor, ris & bröd. Det jag totalt missade var den där mixen som man tydligen skulle ha i för att det ska bli enklast. Höll på att ge upp när jag fick upplysning om detta, men fick andra ideér istället. Tog chilikrydda, vitlökskrydda + paprikakrydda och hade i. Stod där och bara slängde i en massa olika men det blev aldrig bra. När det tillslut blev balans mellan de alla så var köttfärsen redan tokstark och jag höll på att dö. Men det var ändå ätbart och jag är lite stolt över mig själv ändå. Fredrik tyckte det var gott i alla fall, så lite stolt får jag vara. Och i all hast kom jag även på att göra en kladdkaka, som också blev helt okej för att vara första gången det med. Hann också med att hänga tvätt, städa och dammsuga under dagen. Ja, idag är jag värd lite beröm tycker jag ändå. Ni kan maila ert beröm till [email protected]

( Förstår icke vad som hände med texten eftersom den blev så där stor, men ett som jag vet är att jag fattar hur man ändrar & är för lat för att skriva om. Så det får vara sådär )

Hur som helst kommer Matta hem i helgen. Hon fyller år på torsdag tror jag att det var (?). På fredagen ska hon fira med familjen, men på lördagen ska jag allt kidnappa och hitta på något skojj. Vet inte alls vad det blir, det återstår att se. Vill inte in på krogen, snarare ha en riktigt rolig hemmafest någonstans så det blir skojj hela natta lång. Någon som vill ställa upp med sitt hem? Här är det lite för litet för att klämma in sig. Hur som helst så kommer det bli roligt, det blir det alltid med tokarna mina.

Nej , nu ska jag lägga mig och läsa lite bok innan F kommer hem. Är och spelat tvspel hos grannen som i vanlig ordning medan jag sitter här och ugglar. Tvspel är inte min grej, blir bara så förbannad. Vill inte ens veta hur många dosor jag kastat i mina dagar. Lagomt för att bli bannad från att låna småsyskons tvspel i alla fall. Men det är rätt skönt att han går ibland också, så jag får tid för läsningen. Konstigt nog blir det inte Alls mycket av det nu för tiden, trots arbetslösheten. Konstigt det där.



Min älskling



Jag har en finfin pöjk som nu på lunchen ska beställa en kamera åt mig : ) Ska betala den själv bit för bit, såklart, men en klumpsumma skulle jag aldrig kunna komma fram med och därför är han supersnäll. Förtjänas att skrivas upp tycker jag. Blir väl i alla fall en Canon EOS1000D, en bra nybörjarkamera. Får försöka hitta någon slags fotoskola att gå till. Tills dess ska jag knäppa hejvilt runt omkring. Happyface är rätta ordet för hur jag känner mig just nu i alla fall. Underbara pojk.

Bjuder även på denna underbara bild.

Det blev en riktig mamma-helg denna helg i alla fall. På fredagen åkte vi in och tittade på film och så var det lika bra att stanna kvar. På lördagen åkte vi tillbaka för grillat & sedan blev det ännu en film och samma sak. Har trängt oss i en 120 säng, vilket Inte är så lätt när man är van vid en betydligt större. Att det var varmt som i en bastu gjorde saken värre. Men vi överlevde ända till söndagen och då åkte vi hem för Ännu en film och mys. Har varit en lugn och bra helg, det gillas.

Idag är det åter igen måndag och pojka är på jobbet i vanlig ordning. Kommer väl hem snart och vill ha mat. Ja just det ja, JAG har börjat laga mat. Inget komplicerat än så länge, men det kommer det också. Alla mina närmasta vänner som läser detta kanske vet att jag inte är någon mästerkock. Fast det kan bero på att jag aldrig prövat heller. Vem vet, jag kanske är GRYM på matlagning. Återstå att se.
Annars så händer det inte mycket i veckan tror jag. Arbetsförmedlingen och söka jobb, som inte finns. Jag skulle gärna vilja ha ett nu känner jag, det börjar bli enormt drygt att gå runt hät hela dagarna. Just nu längtar jag tills kameran kommer så jag får Någonting att sysselsätta mig med. Helt sjukt hut pass förslappad man blir också. Skulle egentligen kunna göra 100 nyttiga saker här hemma, men gör man det? Nej. Skärpning Sverige, få in lite fler jobb.

Nu ska jag ta och göra iordning lite köttbullar och makaroner. Klomplicerat nog till lunch i alla fall.




RSS 2.0