.


Nu var det länge sen jag skrev igen. En vecka för att vara exakt. Vet inte varför heller riktigt.. Antagligen för att jag haft en massa annat för mig. Konstigt nog så räcker knappt tiden till fast att jag är hemma just nu. Handla, städa, träna, sova. Det är väl vad jag gör under dagarna.

Men imorgon ska vi i alla fall ut på krogen. Det var ett bra tag sen jag var det, och det ska bli skitkul faktiskt. Köpte ju en klänning för 2 veckor sen, i en storlek för liten. Jag tror nog att jag kan ha den nu.. Sist jag kollade hade det i alla fall minskat 1-2 cm på lår/höft/arm/midja. Så kan ska inte alls klaga :) Får hoppas att den sitter ok imorgon ändå.

Just nu tar Mollie sin förmiddags-tupplur och jag sitter och bara degar runt på nätet. Är så sugen på en onepiece! Vill haaa en! Det ska jag nog önska mig till födelsedagen. Efter att vi skjutsat tillbaka Fredrik efter lunchen så åker jag & Mollan in till stan. Där ska hon vara med mormor medan jag tränar, solar & handlar strumpbyxor/vin till morgondagen.


Choklad-gumman



Förra helgen sov Ted över, och kvällen
bestod mest av tv-spel







.



Storsovaren


Ja, här hemma har vi fått en storsovare. Mollie har inte vaknat innan halv 11 någon dag den här veckan. Jag tror att hon tycker det är lika skönt som jag att få sova ut på morgonen nu för tiden. Borde väl egentligen kliva upp med henne tidigare, men det är svårt att kliva upp :) hihi

Nu har i alla fall gympan i stan börjat och i förrgår var det dansaerobics som jag nämnde i förra inlägget. Det var ingenting alls för mig.. Men igår var det pump och vanlig aerobics. Det älskar jag därimot :) Var ungefär samma steg som för ett par år sedan, så de flesta satt i bakhuvudet redan. Det var tokhärligt att få bli sådär tomat-röd i ansiktet och svettas ordentligt. Tisdagar kommer med andra ord vara en spikad dag i framtiden. Ikväll är det intervall, och om jag inte minns fel så är det också riktigt jobbigt. Taggad!

Fram tills dess vet jag inte riktigt vad det blir. Ska i alla fall vänta på att Fredrik kommer hem på lunchen och äter. Mollie är väl trött snart och ska sova middag en stund. Efter det går vi nog ut i finvädret en sväng. Ska kika in hos pappa också och knäppa kort på tavlor han ska sälja. Tänkte lägga ut den på bloggen efter, om det är någon som har en kal fläck på väggen hemma och skulle vara intresserad.

Annars blir det lugnt idag. Sitter och funderar på vad det blir för mat idag. Lutar åt lövbiff + bea + sallad till. Tycker fortfarande att det är komiskt att det är bättre att äta en stor klicka bea än att ta sig ett äpple :) Har inte vägt mig nu på ett tag igen. Funderar på att inte göra det på någon vecka här, och förhoppningsvis få en trevlig överraskning då :) Förhoppningsvis.. haha


Tycker ni att denna frilla skulle passa
på ett Bond-tema? Kan inte komma på
något bättre nämligen..






.



Gårdagen


Igår var jag & Mollan ute hela dagen. När vi vaknat ordentligt gick vi hem till morfar och hälsade på en stund. Efter blev Mollan bjuder på fiskpinnar & mos hos Liam, som vi sen stannade och lekte med i någon timme innan det var dags för käk hemma. Eftersom Fredrik var sen som vanligt så hanns det inte med någon mat, så den står kvar till idag. Köttfärs/bacon-gratäng blev det i alla fall. Ska bli gott lite senare.

Anledningen till att jag inte hann var för att jag skulle på premiären av gympan som hålls i Spegelhallen i Söderhamn. Dansaerobics var det. Ja, det finns en anledning till att jag oftast blir fullast.. Jag står i baren istället för på dansgolvet.. Det där med att skaka på höfterna och så vidare är inte min grejj. Blev knappt svettig, och svetten som kom var pga det hårda koncentationen. Näe, inge mer dans för min del :) haha

Så fort Mollie har vaknat från sin tupplur nu så ska vi bege oss in till stan. Veckohandla får vi göra mitt på dagen denna gång pga att jag ska på pump strax efter 5. DET ska bli kul! Som jag längtat :) Så mamma ska hjälpa oss att handla och sen ska Mollie vara hos henne medan jag är på träningen. Sen brummar vi hem och äter goda maten, och resten av dagen blir lugn. Ja, det var vår dag i stort :)


Mollis sover i hörnet



Nyvaken gofis



Matdags för polarna





.



(skrevs tidigare idag)

OFF


Ja, idag känner jag mig helt off helt enkelt. Har inte lust med något annat än att ligga framför tvn och bara svulla. Men det är väl normalt att man har såna dagar också antar ja?. Och jag tänker inte plåga mig själv, det är en sak som är säker. Hellre tillfredställa suget istället för att gå och småfuska lite då och då. Eller? Nja, jag har inte bestämt mig ännu.

Vad som är säkert är i alla fall att det är spikar på tvn kl 20.00. Nya säsongen av Solsidan drar igång och det är grymt. Älskar detta program! Hoppas att det är lika orginellt som förra, och såg så ut på reklamen i alla fall.


Idag hade Mollie choklad-kalas
med sina gosiga vänner i tältet








En till sak som är säker är att gympan börjar imorgon. Så varje kväll 6 dagar i veckan så finns det 1-2 program som man kan gå på. Imorgon ska vi testa på aerobicsgympa eller vad det hette. Jag, Sandra & Jessica. Får se hur det går med tanke på att jag har noll koll på stag och så vidare. Mycket svett är i alla fall garanterat :)

Nu ska jag jaga Mollan lite över golvet så hon är lagom slukörd till 8, haha. Fredrik är hos grannen och fixar i garaget IGEN. Ja, jag säger ingenting om den saken nu.. Trött



.



Pepp-klänning


Sitter och letar efter en snygg klänning att ha på mig nästa gång vi ska gå ut om 2 veckor. Ska köpa mig en i storleken mindre än vad jag har nu, så man blir lite peppad att fortsätta i samma stil som jag gjort tills nu.

Ställde mig på vågen idag, och otroligt nog har jag lyckats minska 3,5kg bara på 2 veckor. Och det bara genom att äta lite bättre och spendera 1-2 timmar/dag på någon slags träning. Underbart! Så här tänker jag fortsätta tills jag är tillbaka till mitt vanliga jag. Skulle vara trevligt att kunna ha de där kläderna som ligger längst in i garderoben :)


Just nu sitter jag själv hemma. Eller själv vaken rättare sagt. Bara jag & Mollan hemma efter att Fredrik åkt upp på MIF och träffat vänner. Inte den roligaste lördagen, men aja.. Inte var det något speciellt med ostkrokar idag heller. Men näe, det tänker jag inte klaga på :) Själv sitter jag mest och är avundsjuka på dem som gör något skoj ikväll. Är taggad för fest, men den är inte förrän om två veckor som sagt.

Nu ska jag lägga mig raklång i soffan och glo på tvn i någon timme till. Håller koll på en tradera-budgivning som inte går ut förrän 02:17. Pust, får nog ställa väckerklockan så jag inte somnar ifrån. Men klänningen är snygg, och jag har inget angagemang för att gå i affärer och leta. Lathet när det är som värst :)


.



Delmål


Har nu hållit i med Lchf sedan den 3e Januari, och hittills har jag lyckats gå ned 2,4 kg. Skapligt ändå på bara 12 dagar. Förrutom maten så har jag försökt att göra något varje dag. Endera gå på bandet i en timme, eller åka in på gymmet. Är osäker om jag kanske tränar för mycket för att kunna gå ned i vikt eftersom jag bygger muskler. Men egentligen är det inte vikten som är det stora problemet, utan att jag vill bli fastare.

Men -5 kg har jag i alla fall som delmål, och det satsar jag på just nu. När det är uppnått så ska jag belöna mig med någonting. Köpa ett par nya byxor eller kanske göra något med utseendet. Vi får se. Men det är roligt att ha ett mål i vilket fall :) Bara en liten förändring än så länge, men nog känns det :)

I dagarna här har det inte hänt mycket. Jag har tränat och sen har det inte hunnits med så mycket mer. De här dagarna har bara flugit iväg och imorgon är det lördags igen. (ätardagen, haha) så då kommer det slinka i ostkrokar och dricka. Utöver det så är det uppsättning av handfat (nej, det blev inte gjort förra helgen heller), och sen ska Fredrik skotta tak m.m. Ganska trist helg, men det gör mig inget.

Idag lämnade jag Mollan hos farmor medan jag åkte in på gymmet. När jag kom tillbaka så skulle hon precis gå och sova, så jag fick ett tag för mig själv här hemma. Hon kommer väl snart, och då vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Vara inne bara tror jag. Så jäkla kallt ute.. Senare ska vi över till svärisarna igen i alla fall. Bjuder på mat, men jag tar med mig en sallad istället. Det får räcka med fusk på lördagar :) 


Mig, 10 kg lättare

 


.



All we need is love



Sant som texten säger, men nog behöver man lite prylar också? :)
Tex där nedanför så är det ett hål som jag fortfarande inte vet vad jag ska fylla med. Hade först tänkt mig någon slags byrå för mössor osv, men eftersom det snart ska byggas en farstu så känns det rätt onödigt. Någon annan som kan komma med förslag och idéer? Här står det helt stilla.





Idag åt vi laxsoppa.
Grädde, 1 påse saffran, 4 st laxbitar & wokgrönsaker.
Inte min favorit än så länge, men det gick i





Beställde en bok från Tradera som kom idag
med posten. Den ska jag lägga mig och läsa strax.

Sänghimmelen saknar fortfarande 2 gardiner för att
den ska bli fin, så en bild på den kommer när de är inköpta :)






Idag åkte jag & Mollan in till stan vid 8. Jag tränade, och tog sen en tupplur med Mollan. Åkte på loppis, sen på Dollar för att byta sängkläder vi köpt åt Mollie. Kollade inte riktigt noga och råkade ta kläder till vagn, dvs mycket mindre. Efter det brassade vi hem och fixade käket. Fredrik kom nyligen hem efter att spenderat hela kvällen hos grannen igen. Själv börjar jag bli skapligt less på det där om jag ska vara ärlig. Aja, inte mycket att göra åt.

Imorgon är allt upp och ned så jag har inte räknat ut hur vi ska göra ännu. Har nämligen möte med TP eftersom jag ska gå på mammaledigt nu. Så träning och allt där till blev helt konstigt eftersom jag gillar att göra det på morgonen när det är så lite folk som möjligt. Men det löser väl sig. Nu blir det sängen tror jag.




.




Lilla firren våran skulle ta ett kvällsdopp i baljan. Jag hade dock glömt handduken så gick och hämtade den. När jag kom tillbaka sitter hon och läser min krysstidning. Älskade unge :)








Idag har vi inte gjort mycket alls. Fredrik har den mesta delan varit hos grannen och fixat i hans garage. Han sa för en timme sen att det bara skulle ta 2 minuter att fixa.. Men som Vanligt så tar det längre. Inte oväntat alls faktiskt. Suck.. Och vi som höll på med egna saker här hemma. Var i full gång att sätta upp sänghimmelen som jag längtat efter i år nu :) Kommer vara fjantig hela livet och älska det. Om vi hinner ikväll så lägger jag upp bild imorgon under dagen.

Morgondagen börjar när Fredrik ska till jobbet. Då skjutsar jag & Mollan dit honom och sen brassar vi in till staden. Hon får leka med mormor medan jag tar ett pass på gymmet. Har självklart haft min ätardag i helgen, men har ändå pallrat mig upp på gåbandet 1 h/dag i helgen. Ska titta imorgon på mammas våg om det gett några resultat :)


.



Smyg-Ångest !


Mitt psyke kommer antagligen aldrig hålla till att bära på ett till barn. Mollie är självklart det bästa som hänt och jag skulle aldrig ta bort hur det var att vänta henne, men jag skulle nog inte göra om det med tanke på efter. Tappade en massa hår, hyn blev totalt förstörd och på magen/stjärten och lite överallt sitter det nu bristningar. Djupa och långa, som Aldrig i mitt liv kommer att försvinna. Hur mycket jag än tränar osv. Fan alltså !

Sitter och tittar på gamla bilder från datorn och inser att man antagligen aldrig kommer ha tid/råd/energi att se ut så igen. Men aja, jag tränar vidare, mest för att det är roligt. Sen försöker jag äta rätt. Mer än så kan man inte göra just nu. Jag är bara så himla avundsjuk på alla dem som det inte sätter sig ett spår på efter graviditeten..


Forna Alexandra
Fint hår, sminkad och örhängen.
Inget som jag orkar med nu för tiden






.



Familjen Annurlunda


Nja, inte riktigt än, men de är nog på tanken i alla fall :) Idag var det sammalagt 7 barn här hemma. Tonys bror + familj är hemma och hälsar på och ville svänga ut för att titta hur vi hade det. Blev fika och prat. Själv höll jag mig ifrån fika, trots att det är lördag. Det får räcka med chipsen jag ska äta ikväll. Trevligt var det i alla fall, och nästa gång är det väl vi som åker ned dit och hälsar på :)


Kusinerna Hansson + Mollie





Själv sitter jag mest och väntar på ett tecken att Mollie är trött. Borde somna ovaggad med tanke på allt stojj det varit här idag. Fick till och med en smäll av lillen i familjen, som antagligen njöt av att inte vara minst för en gångs skull :) Fredrik började jag tjata på redan i veckan att han Måste ut och hitta på något. Och som tur var så hade grabbarna planerat in en Fifa-kväll i stan. Anledningen var väl mest för att vi sett varandra heeela tiden under veckan + han inte har träffat vännerna på superlänge + att jag ville titta på fjantfilm.


Vid påklädningen blev det tävling. Alla som var
snabba att klä på sig fick en kexchoklad



Jocke blev en stolt förstavinnare



Mollan säger hejdå till alla




Imorgon är det inget planerat vad jag vet. Var in och köpte ben till badrumskommoden på Forsells idag. Blev glad när det fanns Precis dem jag hade tänkt mig. Kan inte sova om det tunga handfatet bara ska sitta fast i väggen. Skulle inte klara av när Mollie börjar hänga på det sen. Så två fötter får sitta på framsidan av den för att stödja lite extra. Annars är det nog skottning av tak som står på schemat. Om han pallar det efter ikväll dvs :)

Ska försöka att få karln på film inatt när han kommer hem hade jag tänkt. Sen blir det filmvisning på tvn. Strikta order från Tony som gärna skulle vilja se det jag förklarat, haha.


Imorse gjorde vi amerikanska pannkakor (lchf).
Ser kanske ganska gott ut, men det smakade skit.
Eller när, det smakade absolut ingenting faktiskt.






.


Hemma just nu


Köpte två ljus idag. Ett vanligt och ett block. Det långa ljuset är på tok för långt just nu, därför eldar vi det bara vi två så är det fint till det kommer främmande :) Lila är en fin färg som jag precis kommit att uppskatta mer. Fatet fick jag av svärmor och som tillhört Fredriks mormor eller farmor. Vi minns inte riktigt.



Har länge tyckt att mina tidningar legat och samlat damm på nattbordet mellan läsningarna, men idag hittade jag en trevlig tidninghållare som sattes upp på sin sida av sängen. Perfekt!



Och här ser det ut som skit. Hatar verkligen att sladdar syns. Och överallt i denna kåk så snubblar man på dem. Detta ska tas tag i så fort skottning av tak och badrumsmöbler är klara. Har till och med lister som ska sättas upp för att gömma dem. Men det är ännu ett projekt som legat vilande i hundra år. Taklisterna till sovrummen liggen fortfarande omålade i garaget..



Satte för ett tag sedan upp en vanlig Lack-hylla i samma färg som sängen, men jag är fortfarande inte säker på vad jag vill ha där. Försöker förgäves hitta två rostiga bokstäver. Ett A och ett F på varsin sida. Tror det skulle bli snyggt. Frågan är hur mycket denna hylla kommer att synas när väl vi fått upp sänghimmlen. ÄNNU ett projekt som väntat länge.



Men ja, det är väl såhär med att ha hus.. det finns så myket som går före hela tiden. Oftast grymt tråkiga saker som att skotta osv. Aja, nu ska jag trots allt vara mammaledig i alla fall 3 månader, och då ska jag väl ändå lyckas fixa lite själv. Synd att det inte finns lika mycket pengar att göra saker för bara :/ 25K i månaden på Triss, JA TACK!




.


Majas igen


Idag var jag och Nathalie på Majas i Regnsjö. Och som jag hade väntat mig så blev hon störtförtjust hon med. Vi lyckades väl bränna runt 7-800:- båda två och det efter att ha tagit bort en massa från den ursprungliga högen av saker. Till mitt försvar så köpte jag faktiskt nya lampor till hela vardagsrummet :) Nathalie har väl inget försvar alls hon, haha :))

Resten av dagen har det varit matlagning, och sedan stor-städning här hemma på 77. Maten blev god, och rent i huset blev det också. Så det finns väl inget att klaga på. Mollie somnade nyss, vilket är det tidigaste på länge. Också ett plus i kanten.

Ett minus är att jag sov över imorse och hann inte med min promenad. Funderar starkt på att hoppa på bandet nu istället. Om jag ändå inte vore så trött i fötterna.. Sprungit runt som en galning hela dagen lång. Imorgon blir det i alla fall en promenad, tidigt! Efter det ska jag testa på att göra amerikanska våfflor/pannkakor + blåbärsgrädde, allt i LCHF-stil. Håller tummarna lite för att det ska bli en god upplevelse. Efter frukost bär vi iväg in till Forsells för att inskaffa material till badrummet. Nu i helgen SKA kommoden och handfatet upp.


Hoppsan, är det inte hon som
ska följa samma diet som jag? :)



Liam var hos gammelmormor i
Bergvik medan vi var borta



Dagens mat blev em curry-kyckling-gryta.
1 kg filér, 2 paprikor, ett paket bacon, kryddor & i matsked curry.

Blev riktigt gott det med, så den kommer tillbaka.







.



Tacomiddag


Och nej, jag åt inga tacoskal :) Gjorde faktiskt ordning 4 st egna bröd som jag hittade på nätet. "Oopsies" kallades de visst. Det enda som behövdes var 3 ägg, lite salt & 100g Philadelfiaost. Ganska smaklöst bara att sitta och gnaga på, men till tacosen som vi bjöds på hemma hos Niklas & Nathalie var de grymma. Ska göra fler sådana här i framtiden. Saknar lite att ha brödliknande till mat. Kan tänka mig att de blir perfekta till chili con carnen som vi tänkt göra någon dag.

Förutom att äta där så har det inte hänt så mycket mer. Åkte in och tränade vid halv 11 och Mollie var hos mamma och lekte med pojkarna så länge. Väl hemma tog jag mig en powernap som var den skönaste på länge. Brukar annars aldrig känna att jag har ro till sådana.


Oopsies

Bild tagen från : http://lchf-recept.se





Just nu har vi nyss kollat klart på en film på tvn. "The boat that rock", tror jag den hette. Riktigt rolig må jag säga. Mollie sover hos farmor och farfar inatt. Men inte blir det sovmorgon för det :) Kl halv 8 kliver jag upp och ringer jobbet. Sen blir det en timme på gåbandet som vi ska kånka till vardagsrummet igen. Efter jag är klar osv så åker jag & Nathalie först till Regnsjö, och sedan till Bollnäs. Först Majas och sen Rusta. Kul att få åka iväg bara vi två, utan barn. Vardagslyx :)

Imorgon i övrigt är inget planerat tror jag. Fredrik ska väl endera hålla på med grannens garage, eller skotta vårat tak från de alla meter snö som ligger där . Ucsh, jag kan knappt sova för att jag får för mig att det ska rasa in :( Men det krävs väl lite mer för det anar jag. För övrigt längtar jag till på lördag då jag ska äta CHIPS! Om jag är duktig med mat på veckor + tränar, så är en chipspåse inte mycket begärt. Det är min åsikt i alla fall :)


Näe, nu ska jag gå och lägga mig och läsa nya Sköna Hem, medan Fredrik får fortsätta sin skräckfilm. Vågra knappt lyssna.. Skvättisarnas drottning, det är nog jag dä.


Avslutar med en go liten
skrynkelrumpa från imorse





.



Bio


Klockan halv 3 började Narnia 3 (rättelse från förra inlägget). Var jag & mamma och kanske 20 pers till. Hade premiär på juldagen så det kanske inte var så konstigt. 3D var det också, och det var en upplevelse. Förstår inte hur man ska kunna se bio utan nu faktiskt. Såg även att en 3e "Meet the Fockers" kommer snart. Jag älskar dem så det ska jag också se. Dock hemma då, för nu har jag ingen mer biobiljett ;)


Brill-Bralla



Mördar-Morsa



Och nog stod jag emot popcorn allt.
Mamma vittnar :)






Dagens sallad (lchf-stil) med väldigt lite kolhydrater i.

Stekte ca 340g picnicbog och kryddade ytterst lite.
5 cm (haha) gurka + två stora tomater
100g riven ost + en paprika

Dressingen är 2 dl creme fraiche som Fredrik
kryddade efter egen smak. Gräslök är i alla fall,
det enda jag minns :)


Gott som tusan blev det i alla fall, och jag blev extra nöjd när även Fredrik gillade maten. Gör allt så mycket enklare så slipper vi stå och göra två maträtter här i framtiden. Jo, visst skulle man kunna leva på detta allt. Svårare blir det när vi blir bortbjudna på mat. Sen imorgon tex när det lutar åt att vi ska över till Niklas och Nathalie för tacos. Ska leta upp något liknande så jag också kan vara med och leka :) Imorgon lät det som om det skulle bli snöstorm.. Hoppas INTE!






.



Igång igen :)


Det är bara för underbart att vara igång igen med träning. Kroppen/ryggen/sinnet blir bättre och energin skjuter i höjden. Imorse var jag upp med Mollie och vi år frukost tillsammans. Ja, som börjat Lchf åt två ägg och 5 skivor ost. Hur kan det vara nyttigt? Ja, det funderar jag på varje gång jag stoppar en bacon i truten istället för en frukt. Det gäller att få i sig mycket fett, och 0 kolhydrater. Kommer bli lite svårigheter att få rull på vad som är bra och vad som inte är, men jag letar vidare på nätet för att lära mer dag för dag.

Ja, i alla fall så åkte jag in och tränade på Faxe i en timme. 10 min Crosstrainer, några omgångar ben & sen 20 min CT. Fy tusan vad det tar den där maskinen. Känns som ansiktet sväller upp efter bara 20 min. Spelar nog ingen roll om man är tränad eller ej, så är det en pärs :) Passar perfekt för min onda rygg och pissiga benhinnor. Men OJ, vad fräscht dom gjort det där också! Sist jag var där så var omklädningsrummet som en liten låda med några krokar i. Nu hade de byggt ut och gjort det tok-snyggt! :)

Åkte sen och handlade lite (fyllde på sodastreemern som vi glömmer Varje gång). Nu när dricka inte finns med i leken längre så Måste jag ha kolsyrat vatten i alla fall. Det var/är dricka som är min största last :/ Efter handlingen var jag över till Team Sportia och kollade gympaskor. Vecka 3 börjar nämligen pump osv igen på spegelhallen i stan. Jag har fått med mig Sandra & Jessica också så det ska bli superskoj! Behövde verkligen ett par nya, så idag unnade jag mig ett par riktigt fina :)




Om ca 45 min ska jag in till staden och hämta upp mamma. Ska gå på Narnia 2, i 3D. Har aldrig sett i 3D förr, så det ska bli intressant. En till sak som bli intressant är hur jag ska stå ut med att inte äta popcorn.... Det som är så gott på bio! Själv har jag packat ner en påse med pumpakärnor och solrosfrön. Någonting måste man ändå snaska på. Får sätta en klädnypa på näsan för att inte känna lukten där inne.

Nu ska jag gå och fräscha upp mig lite i alla fall. Duscha gjorde jag efter passet, men ser fortfarande ut som skit :)


.


(skrevs igår)


Men neeeej..


På Fredriks födelsedag åker han på skitsjukan och har legat hela dagen. Först nu är han dragit sig upp och ätit lite nudlar. Själv kände jag en sväng av illamåeende nyss, men vänder kinden till och låssas som ingenting. Måste jobba nu de sista dagarna innan jag går på mammaledigt igen.


Fredrik fick en plåtskylt som ska
pryda garageväggen när han målat
och ordnat till där till sommaren.



Sjuklingen med dödskalletavlan





Och på tal om nudlarna nu då. Första dagen på.. ja, jag vet inte hur länge, så lagade jag mat idag. Inte för att jag var tvungen, men för att jag hade tänkt göra ett av recepter jag hittade på nätet igår. Har nämligen börjat på lite smått med LCHF och jag blev mycket förvånad av vad man kunde äta. Blir man sugen på något smarrigt så finns det en massa bra. Typ chokladmuffins. Hur gott är inte det då? Kanske inte så smart varje dag, men om suget sätter sig som en igel så är det perfekt.

Korvgryta.. Sådär-känsla från den



Vi får väl se hur länge jag pallar detta nu då. Har ju en tendens att skippa sådant så fort det kommer något hinder. Tex att bli sjuk eller att det är någon högtid. Men nu är det förhoppningsvid inget av ovan nämda, så förhoppningsvis så. Har i alla fall ett nyårslöfte att inte äta gotta under veckorna, och det SKA jag hålla. Imorgon ska jag även ÄNTLIGEN köpa ett gymkort. Det ska bli så underbart att få börja igen.

Ska kanske Bralla bli hurtig/duktig igen? Ja.. man får väl hoppas :)
Just nu känns allt som det faller på plats i alla fall. Vi närmar oss med små steg den underbara vår/sommaren då allt bara är perfekt. Sitter redan nu och smider planer på vad som kan göras i trädgården. Börjar luta åt läder och fukt-tålig färg. Vad kan det vara? :)


Testade en hallonsmoothie på kvällen.
Blev riktigt god ;)









.



Nyår


På nyår orkade vi inte göra någonting. Var egentligen meningen att vi skulle ha främmande men efter att Mollie vaknat på nätterna & för att jag skulle upp och jobba så kände ingen av oss orken till något. Gick ut på en promenad under dagen, jag städade bort julen osv. Roligare än så blev det inte. Kollade på film ocg stoppade vid 12-slaget för att tjyvtitta på grannarnas fyvererier (var svärföräldrar fick vi veta sen) & sedan knäppte vi på film igen. Var dock en jäkligt bra film. The experiment, som jag starkt rekomenderar.


Mollie & pappa slirar



I gula huset lyste det



Gissa vad det är som sticker upp ur snöhögen?
Jo, det är pappas bil som bara antenn syns på



Upptäckte att Mollie lutade en del..
Här var anledningen :)





.


Bollnäs


Den sista fick jag ett jäkla sug att åka på mellandagsrea. Hade inte varit på en enda och ElGiganten var ett ställe jag ville kolla in eftersom jag är på jakt efter ny kamera/objektiv. De hade inte ETT enda objektiv hemma och kamerautbudet var rent av skamligt. Besviken...

Och självklart för att jag var sugen på att spendera lite, så hittade jag inget på Albert & Herbert heller. Kände inte för någonting alls faktiskt. En gardin till hallen blev det i alla fall. Tyger har de gott om fina, men det märks på priset också. För att sätta tyg i bara vårat vardagsrum skulle gå på bra mycket över 1000:-, vilket man lätt prioriterar bort just nu. Om man ändå vore rik.. Vi fortsätter att köpa lotter.. På vägen hem fick jag korv med mos av farmor, men det var nog det bästa med resan. 


Hissgardin i köket
Albert & Herbert 250:-


 

Farmor hittade väl inget speciellt hon heller,
2 st stora väskor som hon skulle lägga bös i







RSS 2.0