Eftermiddags-inlägg


Klockan är snart 4 och Marcus har pga jobbet inte kunnat komma förrän så här sent på dagen. Var egentligen meningen att jag skulle åka på förmiddagen, men det gör väl inte så mycket egentligen. Hinner ändå träffa alla. Så idag har jag skedat Emma lite till film, sen bara slöat med sjuklingen Matta. Spelat kort mitt på dagen som två gamla nuckor =)

Väl hemma blir det till pappa på en gång för käk, hoppas det blir något smarrigt!
Sen kommer jag väl vara helt död ikväll, så det blir väl till att lägga sig på de hårda madrasserna på golvet hos mamma. Ingen idé att lägga sig på soffan denna gång eftersom grabbarna är hemma. För då får jag väl vakna vid 6 imorgon, vilket inte är så aktuellt från min sida. Fredagen blir det nog bara lek och mys med familjen, och kvällen återstår att se vad som händer.

Har även fått reda på att vi ska åka hem på söndagsnatten och inte på kvällen. Aaah, de kommer inte ha roligt med mig när jag väl är så trött. Ser ut som en rynkig kärring och rör mig som en också. Grymt dåligt humör när jag måste vara vaken när jag inte vill. Usch och tvi! Det godkända är väl att man kan sova i alla fall.

Nej, nu får han ta och komma.. Har såå tråkigt!


Fett med beslutångest


Ja, "fet" och "fett" framför allt är tydligen häftigt här nere. Tänkte att jag också skulle ta och vara lite cool då =)
Beslutsångesten ligger lite hurvida det blir i helgen. Saknar alla hemma som en tok, men vill ändå vara kvar med tjejerna, nu när alla är lediga. Det tråkiga är jag är totakt pank för tillfället, eftersom jag inte får lön förrän nästa månad. Så det blir väl kanske inte jätteroligt att stanna här när de andra vill göra saker.

Så jag antar att det blir hemfärd i alla fall då. Kommer antagligen bara leka med grabbarna, hälsa på släkten och ligga på soffan. Får se om man lyckas tigga till sig en vinare, för i så fall kanske det blir lite fest till och med. Ja, jag får helt enkelt se vad helgen bjuder på.

Just nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att Matta ska komma hem. Vet inte alls vad vi ska göra, men det är i alla fall lite roligare när hon är hemma än att jag får sitta här helt själv. Dagarna ser likadana ut med jobb, tv och sova mycket tidigare än vad jag är van vid. Men jaja, inte ska man klaga. Hade väl dött av att sitta kvar hemma i Söderhamn och bara degat.

Nej, nu orkar jag inte alls skriva mer. Har inget intressant att skriva heller för den delen.
Men nu får Alex i alla fall något mer tråkigt att läsa, haha ;P



15 på nytt


Haha, det kan fan vara så alltså! Men vad ska man säga? Inte gör det mig någonting i alla fall =)
Ikväll var jag och Matta med om lite annurlunda saker, som inte brukar ske annars. Hon kan vara den första som sett mig så fånig som jag är. Har ni aldrig varit med om att ni kännt er så fånig att ni bara vill slå er själva över käften? Kan inte rå för det heller, men jag har ingen som helst anledning till det heller för den delen. Underbart att veta att det har rört sig sen den siste. Hihihi, jag kan inte ge mig! TÖNT

Senast jag skrev var väl runt 3 idag, och sen dess finns det väl inte så mycket att berätta om, förrutom det jag väljer att vara lite diskret för tillfället. Mötte upp Matta på gallerian för lite käk på Mcdonkos. Blev en Mc Chicken Jr och en sallad för de som bryr sig. Satt även och spanade lite på samma gång, haha =) Efter det åkte vi hem och satt på Torkel i Knipa, som förövrigt måste vara den sjukaste filmen ever. Skratt till tusen som vanligt.

Just nu sitter jag med lite musik i öronen och är enbart fånig. Väntar på att Emma ska komma hem från jobbet så jag kan tala lite med henne innan hon ska sova. Och eftersom jag fick sova ut för en gångs skull imorse så är jag inte alls trött nu. Imorgon börjar jag inte förrän 17 så det blir långmorgon igen. Ska nog lägga mig i ett bad och bara jäsa ett tag innan tror jag. Har inte riktigt tagit mig tid till det innan, så imorgon passar perfekt.
-
Ja, ikväll är jag munter!

Ledig dag hemma


Emma är precis på väg ut nu och jag lämnas ensam tills Matta kommer hem efter 5 någon gång. Idag är jag ledig. Efter att ha jobbar ons-sön så känns det underbart att få sova ut och bara slappa en dag. Fick ingen helg alls, så en ledig måndag sitter faktiskt väldigt bra. Gillar faktiskt att få vara hemma en veckodag när man vet att alla andra är och sliter. Så dagen kommer få gå lite som den vill. Kanske tar mig in till Gallerian för lite kik på vinterjacka. Börjar bli lite tröttsamt att behöva sno Emmas hela tiden =)

Annars händer det inte så mycket här nere i Stockholm. Snön öser ner på oss och tunnelbanorna är försenade på grund av snö på banorna. Alla blir förbannade trots att den kanske bara kommer 2 minuter för sent. Haha, och hemma får man vänta en timme om man missar en buss. Ganska lätt att falla för enkelheten i allt här.

Hur som helst ska jag nog rycka mig upp ur sängen och ta mig ner dit. Kanske kika in på jobbet för att kolla lite tider och så. Fick reda på att jag jobbar till 22 dagen innan jul, men eftersom Emma ändå jobbar till 21 så gjorde det inget. Kommer bli intressant hur trött vi kommer vara på julaftonsmorgonen eftersom vi kommer hem runt 2 på natten innan. Men jaja, bara man får vara hemma på själva julafton så. Börjar faktiskt komma lite längtan nu när snön väl kommit. Och innan dess ska jag försöka komma hem två gånger till. Nu i helgen ska jag komma hem i alla fall, och då blir det troligen bara hemmamys, samt hälsa på pappa på middag. Det ser jag faktiskt fram emot mest av allt.

Och nu efter att ha jobbat 16 timmar i helgen så känns det mycket bättre med allt faktiskt. Var på väg att komma in i en sån där ångest som jag hade sist jag jobbade på McDonalds men nu efter att ha lärt känna lite folk så känns det som sagt mycket mycket bättre. Folk är annurlunda, men roliga ändå. Ja, just nu känns det faktiskt som om jag skulle kunna trivas mycket bra där. Fortfarande slit, men med bra jobbarkompisar så blir det hela mycket bättre.
-

Nej, nu får jag faktiskt ta och resa mig ur sängen här. Någon gräns ska det väl ändå finnas, fast att man är ledig? =) Får se om jag orkar skriva något ikväll.  

Och just det ja, på söndag kanske den här filuren kommer ner





Willys och pannkakor


Har helt glömt bort att berätta att Emma har fått sig ett litet kusinbarn. Lowe heter han och är den sötaste på länge. Jag pallar inte med att jag var näst intill lika nervös innan, och fick nästan ett lika stort lyckorus som Emma när vi såg första bilden på den lille. Älskar barn! Hade det inte varit för att jag inte orkar plugga så skulle jag nog bli barnmorska ändå.Grattis till Jenny och Henrik i alla fall. Har ingen bild ännu, så tills dess får Emma och den lille goungen Moa vara med =)




Min dag började i alla fall med att jag försov mig bigtime och var tvungen att löpa fram och tillbaka för att hinna till jobbet i tid. Lyckades ganska bra ändå och hann med marginaler med tunnelbanan. Gick som vanligt rätt bra på jobbet. Älskar att det inte finns några sånna där arroganta människor, som det finns en del av i Söderhamn. Här nere är det i stort sätt ingen skillnad på de vanliga och skiftledarna. Det är otroligt skönt att folk inte ser sig själv som så viktiga.

Slutade 3 och hann med en Akalla-runt innan tvätten skulle hängas upp. Börjar bli lite rutin med att tvätta varje torsdag här. Med tre tjejer i en lägenhet så kanske ni kan tänka er hur mycket det blir på en vecka. En vecka blir ungefär 3 maskiner, vilket är det som man får per gång. Annars orkar man ju inte bära ner allt i alla fall.
Hur som helst har jag fått låna Emmas gamla mobil, som är mycket uppskattat eftersom manfår plats med en jäkla massa musik på den. Så idag på promenaden fick jag lyssna för ovanlighetens skull. Måste ocskså säga att det blev ett helt annat tempo. I de jobbiga upförsbackarna blev det snabba låtar, så peppet kom och på de långa sträckorna blev det lite stekmusik. Ja, nu kommer jag bli bortskämd med musik här. Den enda dåliga är att man inte hör ett skit vad som händer runt om en. Som bara idag höll jag på att bli påkörd av en liten traktor som kom på gåvägen i 190, utan att alls tänka på att folk kanske inte hör. Fick näst intill kasta min in på sidan. Kul att få en sån pinne bak i rövva.


Efter att tvätten blev klar blev det Willys med brudarna. Emma var nog ganska less där på oss andra två som var mer på dryghumör än handlahumör. Hur som helst så är kylen proppad med mat, och då trivs jag. Mycket att kunna välja på till frukost och lunch. Leverpastejsmacka är livet! Väl hemma stekte vi på några pannkakor som kvällsmat/matlåda tills imorgon. Blev sådär äckligt mätt som man kan bli ibland. Ucha, egentligen bara stelnad smet som degar ut sig i magen. Ett lätt illamående kommer över nu när jag skriver om det bara. Väl uppätet var klockan redan nära 10 och då blev det nattnatt för tjejerna. Jag tycker det är så roligt när de får nästan panik och springer till sängen för att sova, precis som om 10 minuter till vaken skulle vara dödens syster själv. Då skrattar jag kaxigt och hoppas att jag aldrig kommer behöva kliva upp så tidigt som dom gör. Nej fy och tvi på det.....
-
Imorgon är det äntligen fredag!
Inte för att jag veta varför jag nu tycker det är så skönt eftersom jag ska jobba hela helgen. Skulle egentligen varit ledig imorgon men duktig som jag är så tog jag en 11-15 imorgon med. Ja, vad ska man säga.. jag behöver pengarna.
Lördag och söndag ska det tydligen vara något speciellt där. Childrens worlds day eller Worlds children day. Äh vafan, någonting med barn är det i alla fall. Och då kan ni ju bara Gissa hur många happy Meal det kommer att gå åt. Vilket skämt vad drygt. Men aja, bara att bita ihop och tänka på nästa vecka då jag får välja helt själv hur mycket jag vill jobba. Underbart att kunna ha det så också för den delen. Då kan jag logga in på internet och sätta upp mig på lediga tider som finns. Det passar mig helt utmärkt faktiskt.

Klockan börjar närma sig 00 nu, och jag är för en gångs skull ganska pömsig. Så det ska jag ta vara på och släcka lyset innan tröttheten tas över att det där stadiet av zombie som brukar följa.
Sjukt vad tråkiga saker jag skrivit om ikväll, men det finns såkert de som är pecis som jag, bara sitter och slöglor på skärmen utan att egentligen inte ha någonting att göra. Då kan det bara bra med en tråkig blogg att läsa!

Nu hoppas jag på att J.Blund kommer inom kort.

call me mr.right



Fresh white valleys and pink tubesocks
Tight grey Levis and shirts with polkadots
Rolex watch but it's fake
Gogezelle glasses and a platinum chain
But it's fake, like your tits
And your eyes and your nose and your lips and your braids
But the miss in LA got me ready to play
Anytime, anyplace, anywhere, anyday
Every night on the Strip I slip and slide
I'm that guy, call me Mr. Right

Who that dude sleepin' with ya girlfriend
Gettin' nude and rude in your bed
Same dude that your sista like
Mickey Avalon, call me Mr. Right

Who that man in the black Sedan
With two cheap hookers and a Mexican
Puffin' white lines, sippin' warm Coors light
Mickey Avalon, call me Mr. Right


                                                                                                                                                                           
                                                                                                                                                                      


donken hit och donken dit


Dagen skulle enligt planerat spenderats framför tvn för att blir lite piggare inför imorgon. Men så blev inte alls fallet. Klev upp runt 12 och la mig direkt i soffan för att se den alltid lika underbara filmen "Crybaby" med Depp. Med kanske 10 minuter kvar i filmer ringer donken och frågar om jag har tid och lust att jobba. Så utan att ha en riktig start på dagen eller när jag skulle sluta så åkte jag dit. Inte skitfager var jag heller. Det hela slutade i ett 6 timmars pass. Ganska tråkigt, men stålar behövs alltid. Hade egentligen ingenting annat för mig heller, så varför inte? Mitt i allt grejjande där så hör jag ett litet försiktigt "hej" i kön. Och där står Påjje =) Det är så jäkla konstigt att se ett ansikte man känner igen på jobbet. Blev en liten rolig överraskning i alla fall. Får se om grabbarna borta i Hallonbergen har tid att leka med oss i helgen.

Fick även schema nu fram till julafton, har en tid den 23 till klockan 22 på kvällen, men det är inte ens att komma på fråga. Jag ska hem i tid, där med basta. Den tiden kan allt de som har familj i Stockholm ta som kan åka hem på en kvart ta. Så det så! Hur som helst fick jag tider, och det ser rätt bra ut i alla fall. Det är egentligen inte så dåligt betalt där på donken. Eller jo, för all stress man får utstå är det väl egentligen det. Men har man ett psyke som en tjur, som vissa har, så är det ett rätt enkelt jobb. Synd bara att en annan inte tillhör de där med tjurpsyke, och klarar väl bara av ett par månader för att få magsår ungefär. Får se hur länge jag klarar mig denna gång. Tills dess ska jag ta alla tider som går, och kunna leva loppan lite sen när det rullat igång.
-
Efter jobbet så satt Matta och de båda Emmorna och kikade tv här. Hann väl umgås i umgefär en timme innan det var natt och adjö för de andra, medan jag inte alls är något trött. Allt i sin vanliga ordning då med andra ord.

Hade heelt rätt igår angående serier som jag skulle ligga vaken halva nätterna med. Hittade nämligen en hel drös med Design Simon & Thomas på 3ans webtv som jag satt med tills klockan kanske var runt en 3, innan jag gav upp. Grymt snyggt de gör de där två. Om jag fick välja mellan alla dessa designprogram så skulle jag välja dem som fick göra om hemma hos mig i alla fall. Älskar även den grymma humorn mellan dem.



Annars har det väl inte hänt någonting alls egentligen. Inte hunnit med något annat rättare sagt. Suttit och stört mig på saker som jag egentligen inte har någon anledning att störa mig alls på. Det är det drygaste jag vet med mig själv.. Tålamodet är lika med noll. Har jag väl bestämt mig för något, så blir det en rubbning i världen om det inte blir som jag vill. Och sen ska saker hända på stubben, annars blir det också kaos.
Vill ha som jag vill, vill, vill! Nu nu nu nu...
Kan vara en grymt påfrestande människa ibland, och nu är ett av de tillfällena.

-
Och just det ja, jag tror jag börjar bli ett psykfall jag med





Rakt upp i mumindalen


Skrev i det senaste inlägget att jag så gärna ville åka hem, då jag har en enorm hemlängtan. Men det kunde jag se mig upp i MUMINDALEN (!!!!) efter. För Alexandra ska nämligen jobba både lördag och söndag. 11-15 båda dagarna tror jag att det blev. McDonalds-Kista gallerian-helg-lunchtid!! Om inte det tar livet på mig så kommer inget annat göra det heller på ett par år. Vill inte ens fantisera om vilken panik det kommer vara. 4 timmar utan paus med en massa skrikande "veta bäst" stockholmare. Ja herre min skapare, det blir bara att vänta och se hur detta kommer sluta. Antagligen med en surhög till Alex på lördagskvällen när alla de andra är glada över helgen.


Så jag får inte åka hem och jag fick inte titta på den blå lagunen.
Två fel av fyra möjliga. Tur att jag oftast får låna Emmapemmas dator såhär på kvällen, annars vore jag ett vrak. Okej, jag får titta på tv i vardagsrummet för Matta när hon ska sova, men man får ju lagomt dåligt samvete att sitta där ute när man också vet att hon ska upp om några timmar. De andra två börjar gäspa ungefär runt 8, och vid 10 är det ett mirakel om någon är uppe. Och en annan, som är van att kaaanske sova runt 2. Inte ett dugg bra det, men det tar trots allt ett bra tag innan den vanan försvunnit. Men ja, som sagt är det tur att man får låna datorn. 4 that I love her =))

Ska nu försöka hitta mig fram till något jag hört talas om att man kan göra. Eftersom jag är en fjant på amerikanska komediserier så vill jag oftast titta på alla de som finns. Nu har jag för mig att det ska gå att se dem genom datorn, utan att ladda ner programmen. Eller är jag helt ute och cyklar nu?
Gick att se alla Kustbevakarna (eller vad de nu hette) förr i tiden i alla fall.
Aja, detta ska kollas upp. Kan dock bli farligt om det går att titta på hela säsonger, då jag antagligen kommer att spendera hela nätterna med att streck-kolla allihop. Som med Sex And The City förr. Satt 1½ dygn och kollade igenom alla avsnitt av dem. Ganska skitless på det introt efter om man säger så. Just för tillfället skulle jag vilja ha båda säsongerna av Project Runway, som jag fått världens dille på. Grymt bra och roligt program. Mycket "drama" som jag vill ha det =)

                  

Imorgon ser planerna glesa ut. Jobbar inte förrän på torsdag, vilket är tur så jag hinner vila upp mig ännu en dag innan mardrömshelgen jag har framför mig. Kanske laddar upp någon bra film och ser på. Kanske till och med traskar över till Ica ( Ahlén som jag fortfarande säger här, och blir skrattad åt ) och köper mig lite chips och dipp. Får se vad samvetet säger om det imorgon.

Aja, över till letandet.
Och säg gärna till om ni veta någon film som jag kan ladda hem? =)



Hemlängtan


Jaja.. skrev ett långt jävla inlägg nyss och nu orkar jag inte skriva om det.
Det är så sjuuukt irriterande!!!

Aja, sammanfattning av det förra.

- Helgen spenderades med Emma, Matta och Emma S då det ble fest på lördagen.
- Jag ligger sjuk.
- Längtar hem till Söderhamn som en tok, och åker troligen dit på torsdag.
- När Emma kommer hem blir det Den blå lagunen 2





























Planer inför helgen


 
Just exakt NU kom den här
pysen hem. Får skynda mig
att skriva inlägget om hon vill
ha sin dator =)



Och den här helgen blir vi hemma alla tre. Ingen av oss är sugen på varken fest eller annat, så jag gissar på att det hela kommer sluta som en lugn helg bara. Fast det är trots allt både lugnt och roligt med tanke på att vi alla tre inte inte setts tillsammans mer än kanske 10 min efter att Emma kommit hem, om ens det. Så det ska väl ändå blir trevligt att få prata lite med båda nu när man har tid.

Förövrigt är jag också mycket glad över att ha vänner med tålamod. Nu eftersom jag inte fått jobb på e gång så kommer de närmsta 2 månaderna framåt vara mycket fattiga, så det är skönt at veta att man kan lita på sina vänner när det ryker ihop sig. Och eftersom vi bor tillsammans så finns det alltid olika sätt att visa tacksamhet sedan, när pengar kommer in som vanligt igen. Får hitta på något riktigt trevligt att bjuda med dem på då =) Något förslag någon?
-
Idag har jag inte jobbat och fick sova lite längre. Gick min mil(?) , vilket var hur skönt som helst eftersom inte benhinnorna plågade mig halvt till döds denna gång. Har hittat en perfekt gångväg som sträcker sig runt ett fält, där det finns lite skog och några lampor. Känns lite som hemma, vilket är en liten tröst. Ska nu försöka hitta ett par lurar så jag kan lyssna på radion bara. På något sätt går det alltid bättreatt gå när det finns musik i öronen.

Kvällen har spederats med Matta, som kom hem i lagom tid idag. Har väl mest suttit och glott på tv och tryckt lite godis och popcorn. Ja det är torsdag, jag vet. Men har ni tänkt på att godis och andra onyttigheter alltid smakar bättre när man egentligen inte får äta dem? Därför jag oftast äter på torsdagar eller helt enkelt en helt vanlig måndag. Busigt =)



Imorgonär det äntligen fredag och det ska bli skönt med helgsom sagt. Synd att Emma har kort helg och kommer hem 11, men jg ska nog försöka hålla henne vaken i någon timme när hon väl kommit =)
Själv jobbar jag baratill 2 och efter ska det bli en ( vad ska jag nu kalla min runda som jag går?)
Kanske "Akalla&tillbaka", haha.
Aja, dn blir det i alla fall,och sedan hem för att invänta Mattas hemkomst. Kanske göra lite god mat och städa. Åh nej, nu lät jag som en 50 årig nyskild moderatmorsa igen.

Kanske det kommer någon och hälsar på oss över helgen, bara att ringa om det intresserar i alla fall.
Just nu är det bara att vänta och se vad helgen har att erbjuda oss tre puckon i storstaden.
-
Och ja, jag saknar dig

-



test


Tillbaka till trängseln


Med bilarna åkandes dygnet runt, är jag tillbaka i nattlivet här i Stockholm. Det är jag och tunnelbanan som är vakna, och fast att det är näst intill tomt på människor, så kryper ändå sig stressen på. Det ligger som ett stressat moln över folket i vår huvudstad som inte låter oss vara i hel harmoni. I möjligheternas stad ska vi vara på hugget och andas två andetag i samma för att kunna hålla huvudet högt och inte säcka ihop. Ja, möjligheten att göra näst intill vad man känner för finns här, men en sak saknas.. Möjligheten att vara stilla.
-
Torsdag till söndag har jag givit till Söderhamn.
Den staden som är stilla, men som har mest problem. Den är för liten för att ryma de olika tankar som kommer från människor som bor i den. Folket slåss över att vara en egen individ med egna tankar och värderingar. Där vill ingen riktigt vara annurlunda, för att passa in i den lilla staden, med den stora fasaden.
Men som ni alla som bott i vårat lilla Söderhamn, så vet ni också att denna fasad... är falsk.

Just denna helg har jag mest försökt att umgås med mina närmast till hjärtat.
Det behövs här mellan varven för att inte tappa bort sig i stressen.
-
Försöker annars sätta mig in i träningen, som legat på hyllan allt för länge nu. Går som sagt bättre med det här nere eftersom man varken har råd eller lust att köpa onyttigheter. Hemma är det en omöjlighet att låta bli. Men man får hoppas att detta fortsätter i samma riktning som tidigare.

Sen har jag för tillfället så svårt att se varför det ska vara så svårt att vara ärlig i vissa situationer. Jag vet inte om jag är en person som är lätt att ljuga för, kanske står det i pannan på mig? Eller så är jag någon man helt enkelt inte vill berätta saker för? Ja, ärligt talat så kan jag inte förstå varför. Vet med mig att jag kan bli dryg eftersom jag alltid ifrågasätter om det är något jag inte förstår, eller inte gillar. Men fortfarande så ser jag det som en bättre sak än att ljuga och undanhålla saker för de jag håller kärt. Är det bara jag som vill ha raka svar och kommentarer från mina vänner och kära? Tydligen..
Ja, ikväll är jag fjantig.
Men jag vill bara få reda på hur mycket ett ärligt svar kan kosta för en annan?
Troligen mindre än en lögn, om man frågar samvetet.










Orolig

                    
Och här sitter jag svintrött med en huvudvärk som dunkar mot tinningen.
Varför?
Jo för att Matta är ute på afterwork med jobbarvännerna. "Jaha?", kanske ni tänker nu, men jag kan inte låta bli att vara orolig. Klockan börjar gå mot halv 2 och hon ska upp imorgon och jobba. Vanligtvis brukar hon vara mycket noga med att somna innan 22, och nu är hon ute så här länge.
Fick det senaste messet innan 22, och då sa hon att det skulle bli sent, men ändå inte så här sent va? Fy, jag blir så rädd att det ska hända snuttan någonting här i storstaden. Man hör på radio och tv att det händer saker överallt. Kollade senast ikväll på Efterlyst och det gjorde inte saken bättre. Inte heller att jag vet att hon dricker.
Inget svar på mobilen!!!
Så ja, jag vet att jag låter som en mamma, men det är inte mer än rätt sånna här tillfällen. Hoppas bara hon ringer snart. Börjar bli jättetrött så det det blev tvunget att sätta mig och skriva för att hålla de små blå öppna.
-
Imorgon åker jag till Söderhamn i alla fall. Pallade inte trycket av att sitta här hemma ensammen en hel helg helt enkelt. Så nu snålåker jag både upp och ned över helgen. Sitter hellre hemma hos mamma och myser än här i ensamheten. Sen kommer Mickelsson också hem, så det blir nog en myskväll med henne, vilket ska bli mycket roligt! Tjatigt när man bor så långt ifrån varandra nu för tiden. Men det är skönt med mitt umgänge, eftersom vi har som en tyst bestämmelse mellan varandra. Alla vet att det helt enkelt inte Går att hålla jättebra kontakt om man inte vill ringa och tjata om samma saker varje dag. Det blir såklart så att man inte har något gemensamt att prata om eftersom man inte ses något. Fungerar kanske ett tag, men inte när det börjar gå över 1-2 år. Därför gör vi på det enkla sättet att vi hörs sällan och ses när vi har tid helt enkelt. Det blir inget tjat om "ååh, jag är så dålig att höra av mig, har haft så mycket att göra & jag ringer dig". Mycket bullshit rakt ut sagt! Man har bara inget att prata om. 
Men inte är vi något mindre vänner bara för det.Vi ses när det går och då brukar det oftast vara lika roligt som om vi setts varje dag innan. Det är skönt att kunna göra så med sina närmsta. Blir inget tjaffs och missförstånd.

        


Ja, i alla fall så åker jag hem imorgon och det blir tre kvällar. En mammakväll, en Emmakväll och den tredje får jag se vad som händer. Kanske en till mammakväll, haha =) Pratade med en bekant ikväll som jag berättade för att jag skulle hem. "Förstod det", fick jag till svar. Haha, kan inte så mycket mer än att hålla med. Var kaxig som få i det förra inlägget om att jag "måste ju kunna stanna här i över en vecka", men tji fick jag. Hemlängtan tog över tillslut och jag längtar redan till morgondagen. Vilken liten blöding..

Nu är klockan halv 2 i alla fall och jag börjar fundera på att väcka Ökan och prata med henne. Klarar inte av att vara så här orolig.. ÅH! Kanske bara är nojjig nu, men vafan...

                                                                          

                                                 
(  Som de här bilderna känner jag mig just nu.. Galet orolig =/   )

Nya hemmet


Och då blev det nyss början av den 4e dagen här nere i Stockholm.

Lördagen blev förvånadsvärt bra och stresslös, förrutom ett litet missförstånd i planeringen bara.
Annars gick det fort och Nästan smärtsamt att bära in alla prylar ( vilket inte var lite för att bara vara saker som två av oss hade med ). Alla hjälpte till och det uppskattades väldigt mycket. Efter hela tjohejjet åkte hela patrasket till gallerian och åt tills magarna blev proppfulla. En bra flyttdag med andra ord.
   
Söndagen tog vi det bara lugnt och fixade lite här. En helt vanlig söndag..

Idag är det måndag och jag har hittat mig en rätt bra gångväg som förhoppningsvis ska fungera även när snön lägger sig på. Traskade förbi badhuset här i Husby och gick in för att kolla gymmet och simhallen eftersom vi hade tänkt oss börja där. Var finfina lokaler och jag blev toknöjd. Passade även på att fråga om det fanns något jobb, vilket det kanske gjorde här i framtiden. Så imorgon ska jag kika in där och lämna CV och hoppas att man får det =) Tyckte jag var lite tuff som bara gick in och frågade. Ska även göra samma sak imorgon på andra ställen. Kommer nog bli bra det här.
Efter att tjejerna kom hem så åkte vi till IKEA och köpte lite småprylar samt åt.
Barnmenyn is the shit!
Väl hemma gjorde jag och Matta det superfint på toaletten. Mäkta stolt!
Kommer bilder imorgon eftersom vi inte haft batterier till kameran förrän nu.
( Måste även tillägga att det var en märklig sak som hände idag. I förra inlägget skrev var det en målning av Klimt, som jag nyligen fått nys om, och som jag gillar skarpt. Idag på IKEA gick vi runt, och helt plötsligt får jag se att de säljer kopior av honom där. Det var nästan lite läskigt! Nu hör det ju till att denna man var född i början av 1900 och just precis NU när jag kikat på hans verk så kommer de upp på en sånt vanligt ställe som IKEA. Mycket märkligt tycker jag.. )



Imorgon ska jag som sagt bara gå runt och söka jobb, vilket inte ska bli så kul direkt. Efter det har jag ingen aning faktiskt. Finns inte direkt så mycket att göra eftersom de andra två jobbar. Blir bättre nästa vecka eftersom Emma jobbar varannan kväll. Då är hon hemma på dagarna och Matta på kvällarna, vilket passar mig perfekt! Alltid någon hemma. Inte så kul att sitta här ensammen liksom.
Som jag ska göra i helgen...
De andra två ska åka hem till Söderhamn för att festa, vilket jag absolut inte vill. Och eftersom jag känner mig själv så pass väl, så vet jag att det blir så för mig med om jag följer med till SöH. Därför stannar jag här. Men då jag inte känner någon annan förrutom Mathias och Pojje så blir det rätt ensamt, eftersom dom troligen inte heller stannar. Så vad ska man göra ensam i Stockholm en helg? Har faktiskt ingen aning.. Blir väl tv säkert.

Sen åker jag inte hem på grund av att jag måste vänja mig att inte åka hem så ofta. Har nämligen redan hemlängtan så det susar i öronen mina och det är inte bra. Har trots allt inte varit ifrån mamma i mer än 2 veckor i mitt liv, och det är rätt svårt att vara ifrån varandra då. Töntigt, jag vet.. men jag kan inte rå för det.
Men åh, nu fick jag extra hemlängtan bara för att jag skrev om det...
-
Ska väl gå och lägga mig nu, eftersom klockan börjar gå mot 1 snart. Ska försöka gå och lägga mig tidigare varje kväll nu, för snart måste man väl upp vid 6 igen och det är väldigt svårt att ställa om. Här hemma blir det ganska lätt eftersom de andra är helt förstörda om de är vaken halv 11. Och här sitter en annan och inte ens är lite trött. Man får väl helt enkelt lägga huvudet på kudden och be hoppas på att sömnen kommer så småningon.

Och det ska jag försöka mig på just nu.
Bilder kommer som sagt troligtvis imorgon också.


Jag Emma Matta
Tre tokar i storstaden




RSS 2.0