.


Sov-rekord


Igår & idag har jag sovit som aldrig förr. Gårdagen var jag vaken lite på kvällen, men annars helt borta hela dagen. Idag klev jag upp vid 8 men orkade knappt göra någonting alls. Fick lägga mig ute på altanen och sova ett par timmar. Efter den senaste tuppluren så känner jag mig dock lite bättre. Men fortfarande inte ett dugg bra. Fy tusan! Börjar verkligen att tröttna på att vakna helt svettig om nätterna..

Gick ner till svärföräldrarna och åt hemgjord pizza samt grillad banan i folie med choklad & glass. Det gjorde vi när jag var liten, och det var lika gott som jag mindes. Snabbt och enkelt att göra i alla fall. Nu sitter vi och väntar på kvällens film. Tittar på den som börjar halv 10 på 4an.

Imorgon är det sista April.
Skulle egentligen ha fest här, och sen gå ner på skäret.. Men näe, inte när jag mår på detta vis. Istället tar vi det lungt och kanske åker in och kikar på någon kasa med Mollie. Kanske stannar hos grannarna och grillar med dem. Hur som helst så blir det nog en fin avslutning av April månad.



Dessa underbara ugglor hittade på på Marmas loppis.
Till min lycka så har Mollie ugglor som favoritdjur,
så nu kan jag samla på mig några :)
Om ni ser några på loppis eller liknanade så hojta gärna till!




Själv liknar jag den rödögde ovanstående.
Feberyra, snor & pollenögon.. TRÅKIGT




Nu har den fina clematisen blommat upp. Fin!
Observera ljuset på sidan.. Blivit lite varmt tror jag, haha



Röd är dagens färg



Tulpaner är alltid fint



Den här pysen tog en tupplur under bron idag.
Ställde ut lite vatten & bröd. Tog någon tugga,
men sen drog han när Fredrik kom hem och härja





.


Sjuuuk


Redan igår så kände jag mig lite hängig. Jobbade en halv dag idag innan det var dags att åka in till stan på arbetsförmedlingen. Men eftersom vi blev klar tidigare så åkte jag & Mollan in och träffade Sandra innan. Åt lite onyttigt på donken, och även glass :) Efter så stannade Mollie inne i stan med tant Sandra. Jag åkte hem och tog en tupplur. La mig på altanen, inglasningen (vad säger man?). Det jag ville komma fram till är att det är lite farligt att somna där på soff/sängarna. Vaknade nämligen med solen Rakt på mig och jag svettades som en galning. Nästa gång får jag dra för gardinerna ifall jag somnar.

Efter 3 kom ungen hemma igen. Åkte buss för första gången :) Fredde var hem och åt en sväng, och sen har det blivit lite pyssel innan gumman la sig. Och TACK för att hon var trött och somnade på en gång. Vet inte om jag hade pallat att sitta där inne nu. Mår ännu sämre nu också.. Orkar inte vara sjuk!!

Nu ska jag väl fortsätta att glo på tvn. Väntar tills Fredrik kommer hem. Då ska han få servera mig med skagen-macka hade jag tänkt :) Hoppas att jag mår bättre tills imorgon nu då.. Natti


Mollie & pappa åker kana



Upp&ned i gungan



Sandra hade liiite brunare
armar än mig



Mollan hamstrar banan





.


Vad gör jag hemma denna tid på dygnet
kanske ni undrar?


Jo, för idag ringde de från dagis strax efter lunch och sa att Mollie skitit ett x antal gånger & att det var bäst om jag kom och hämtade henne. Nu har vi varit hemma några timmar, och jag har ännu inte sett några tecken på att det skulle vara magsjuka i alla fall. Av oss två är det nog jag som är mest sliten. Får se hur det blir imorgon med dagis dock. Men jag tror nog att det är en till tand som är på gång.

Just nu sover lillan en sväng. Ska gå och väcka henne snart och då hade jag tänkt att vi ska gå till lekparken en sväng. Sen kommer Fredrik hem och vi ska laga mat. Eller han ska rättare sagt. Blir den supersmarriga köttgrytan som jag älskar. Ikväll blir det bara lungt. Det är så himla skönt att vi gjorde allt det dryga igår, så man bara kan ligga och jäsa ikväll. Dags för nya avsnittet av Desperate också :)


Råkade bryta av den
blommande grenen igår :(



Men som tur är så
blommar snart den andra



Mollie hade fått en liten "blomma" (läs:gräs)
på dagis, men vi såg den inte förrän nu





.


Lundgrens


I lördags for vi ut till Trönö för att fira farbror som fyllde 40. En massa folk & god mat blev det. Synd att det händer så sällan.. De är 2 mil från oss, men ändå träffas man lika ofta som om det vore 82 mil.

Senare under dagen åkte jag in till stan och gick på statt. 150:- fattigare, men med 0 skoj i retur. Men sen så kanske det inte hade de bästa förutsättningarna för at bli en bra kväll heller. Näe, nu är det ett bra tag tills jag tar mig in på krogen igen.


Den andra farbrorn stod för maten.
Skaldjurs och svamprisotto, kräftor
& så vidare. Riktigt gott!



Men godast var ändå det hemgjorda brödet



Tavlan som han fick av pappa



Nybyggda vardagsrummet




Idag har det varit mest nytta på schemat. Putsat alla fönster, städat inne & handlat. Kanske inte så kul att göra på den sista lediga dagen, men nu när det är gjort så känns det väldigt skönt. Imorgon är det dags för praktik igen. Nu väntar jag bara på att få höra om det kommer att bli någon slags utbildning. Beror helt på hur många som tackat ja till den. Hur som helst så har jag sommarjobb, så det är bra. Nu ska jag ta mig ett stort glas cola och fortsätta kolla på filmen på 4an. Natti


.



Helgen


I helgen har det varit en massa alkohol. Jag som annars inte ens orkar dricka en dag.. Men denna helg blev det en slags tvådagars. Först hemma hos Nathalie&Niklas och sen på statt nästa dag. Och nästa helg är det sista April, men kan inte påstå att humöret ligger på topp. Får se hur det blir..


Mollie blir helt till sig när hon får åka
cross. Grät som en galning när hon inte
fick åka mer. Stolt pappa i alla fall :)



Liam var lite mer osäker på saken..



Perfekt plats för pappas bira



Goding :)



Kul med skopan



Såpbubblor



Oliver var vaken en stund



Inget mer bärs nu för min del.. blä





.



Första påskdagen


Nu i påsk vill vi hinna med så mycket som möjligt. Igår spenderade Fredrik hela kvällen ute i garaget. Målade väggarna tror jag. Har inte hunnit ut för att kolla ännu. Men han måste ha hunnit med en hel del eftersom han kom in vid halv 2. Vid den tiden hade jag somnat i soffan med godispåsen som gosig nalle ;)

Idag vet jag dock inte vad vi ska hitta på. Kan hända att det blir målning av listerna. De har legat i vardagsrummet huuuur länge som helst nu. Har tänkt göra det varje helg, men det har alltid kommit saker mellan.

Nu har vi klätt Mollie och ska bege oss ut. Vet inte vad vi ska hitta på, men det har väl ingen betydelse när det är varmt och solen lyser? :) Senare går vi till svärföräldrarna och äter påskmiddag. Gottans!


Avslutar med en choklad-Mollis :)


.



Urplockat

Idag hämtade jag Mollie på dagis vid 4, och då brummade vi in till stan. Fredrik jobbar över idag, så jag kände att jag ville hitta på något. Slutade i att vi ringde Sandra & vi åt lite donken och gick på Dollar, ÖB & Barnens Hus. Blev ganska less på att det Redan var totalt urplockat på de påsk-prylar som jag ville ha. Jag tog de tre sista gula fjäderpaketen och sen fanns det bara rosa kvar. Och ändå är det bara onsdag.


Ett påskris ute, och en bricka med lite
gula stenar & fjädrar.. Det får räcka
med pynt i år. Tänkte äta dessto mer :)




Var ett erbjudande på 50:- rabatt på cykeln vi kollat på till Mollie, så den passade jag på att köpa. Så på fredag blir det första turen på en cykel. Lite komiskt att hon åkt cross innan cykeln kanske :) Efter vi varit där så skjutsade vi ut Sandra till Norrala, och åkte därefter hem. Kom egentligen hem för sent, eftersom vi nu försöker lägga Mollie tidigare. Konstigt nog så lyckades vi innan jag började tidigt. Nu när hon borde vara helt slut efter långa dagar på dagis, så ligger hon vaken superlänge i sängen och bara sjunger. Hur kan det stämma?

Imorgon är det sista dagen innan långledigt :) Det är inte min ledighet som lockar egentligen, utan Fredriks. Han som jobbar så himla mycket. Han & Mollie hinner knappt se varandra. Det ska bli mysigt att få umgås här om dagarna. Fina vädret, du är välkommen!




.



Praktik

Ja, eller vad det nu ska kallas.
Praktik, som jag nu kallar det, börjades igår på hemtjänsten via Linden. Jag kommer att vara med ordinarie personal för att se om detta är någonting som jag kan tänkas hålla på med. Om jag efter sommaren känner att jag vill fortsätta så kommer själva utbildningen att fortsätta till hösten. Eftersom vi är den första kullen i detta projekt som CFL & arbetsförmedlingen har satt ihop så är det mycket som fortfarande är oklart. Om det inte är tillräckligt många som vill fortsätta så finns risken att det inte blir något.. Vilket vore synd. Men vi får väl se..

Hur som haver så har jag nu gått måndag & tisdag. Första dagen kände jag mig bara i vägen och var helt lost, men idag var det mycket bättre. Känns som att det går lättare att ta för sig nu. Är fortfarande helt tom i skallen efter att fått så många nya intryck och lärdomar. Förstår hur Mollie kände sig efter första tiden på dagis :)

Hoppas nu att det fortsätter i samma stil och att jag blir varm i kläderna. Visst skulle jag kunna åka själv till pensionärerna redan nu, men det känns tryggt att få titta på de lite mer krävande delarna först ett tag. Har dock redan satt upp mig som intresserad för helgjobb. Mest för att dra in lite extra stålar :)

Så nu om veckorna kommer det antagligen inte bli så mycket av bloggen. Helt slut efter en dag, och då ska det ätas, städas & läggas ungar. Har för den delen inte några kort att lägga ut från veckorna, och inlägg utan dem blir lite trist. Roligare att titta på bilder än att läsa.. Nu ska jag krypa ned i soffan och kika på veckans avsnitt av Desperate. Natti


Mollie fick påskägg av mamma & Tony



Kul var det! :)





.


Vad gör Mollie?

Gissa varför Mollan ser så mysko ut...




Jo.. för hon åker på sin cross för första gången! :)



Gräsmattan runt & runt.
Inte ett ljud på hela resan.
Kul men läskigt tror jag




.


Helgen

Helgen var lugn och skön, med grillat & en massa fixande i trädgården.
Gillade den skarpt, och jag hoppas att påskhelgen blir lika fin och härlig! :)


Grill-galning



Gjorde ett roligt vindspel av pinnar, tråd
& gamla skedar/gafflar från loppis




Böjde gafflarna lite kul



Underbara vårgrönska



Äppelträd
Det sägs att man ska kunna kasta en boll genom
ett äppelträd. Behövs en del trimmning för våra stackare



Ett halvfärdigt påsk-ris



I riset är det handmålade ägg
som jag även hittat på loppis







.


Viiilken härlig dag..


La la la la la laaa.. Ted Gärdestad, snart är det dags
för att dra på högsta volymen till honom. Sommarmånaderna.


Igår kom Sandra ut till Marma och vi spenderade kvällen med att spela kort och trycka ostkrokar medan Fredde var och jobbade. Idag på förmiddagen blev det lite pyssel i trädgården & fika innan jag hämtade Mollan på dagis. Nathalie hämtade Limpan samtidigt, så vi hann med en lekstund i parken också :) Våra små sandtroll!

Kom på att vi hade en massa gös i frysen, så vi bjöd upp farmor & Eyvind på middag. Mollie åt två stora potioner, så hon måste ha tyckt det var gott :) Nu är allt bortstädat och ungen sover. Karln min är i källaren och bygger en ställning/hylla till all ved vi fått. Ser väl inte till honom något mer idag. Jag själv tänker ta mig en dusch & sen slå mig ned framför tvn. Fast det känns som det är något jag glömt.. som jag Måste göra. Synd bara att jag inte minns vad det är. Kommer väl på när det är för sent :P







Kompisarna. Likadana tröjor fast olika färg :)



Äta sand 1



Äta sand 2









.



Håkes = Glädje

Kollade på hemsidan och upptäckte att Håkes haft öppet redan sen v.8 ! Hur har jag kunnat missa detta? Jag åkte och hämtade farmor & pappa som följde med mig dit. Pappa fick hjälpa mig lite med vad jag skulle sätta i blomlådan. Fanns inte överdrivet mycket, men det är kanske inte så konstigt när det bara är april ännu. Längtar till helgturerna dit på sommaren :)

Idag ska Fredde jobba över, så då vet jag inte vad som händer. Tråkigt att det inte går att åka någonstans för att hälsa på. Men nu för tiden lägger sig Mollie senast halv 8 och med andra ord så blir jag också hemma då. Men jaja.. kanske tar en helkväll framför tvn med lite mackor och mys. Något bra på tv tro?


Orange/gula samt vita penseer.
Bakom planerades vit malva som kommer i Juli.
Pinnar från backen blev en ställning













.



Halva Rea-priset


När jag ser sådana skyltar så blir jag glad!
Idag när jag ändå hade tänkt handla lite till Mollie så var det halva rea-priset och det passade utmärkt. För 400 rikstaler så fick hon en massa som blir perfekt till dagis och liknande. Jag själv köpte en stor myströja för 25:-

I alla fall så var jag till Linden idag, och pratade om praktik. Trodde det skulle bli lite som en intervju, men de hade tydligen redan bestämt att jag skulle få börja där. Så på måndag ska jag börja min praktik på Lindens hemtjänst. Kommer att åka runt med en handläggare & få göra allt hon gör i stort sätt. Jag tycker att det är helbra att jag kommer att få testa på i några veckor innan det bestäms om det passar mig. Kommer gå 7-4, så nu ska jag ta vara på mina sista lediga dagar :)


400 för allt detta är inte illa pinkat




.



dimmiga dagen

På denna dimmiga dag så kommer jag att uträtta lite ärenden.
Först träff angående den framtida praktiken, sen in till arbetsförmedlingen, och sen till Lindex för att köpa lite kläder till Mollan. Kanske tar en tur till Barnens Hus också :)

Senare vet jag inte riktigt vad som händer. Mollie är på dagis till kl 14, men jag tror inte att det är så skoj att vara ute i trädgården idag.. Imorgon skulle det väl ändå bli fint? Och i helgen såg det ok ut. Nice!

Nu ska jag bråka på med Mollans ytterkläder.
Alltid lika svettig när jag gjort den sysslan.
 Det finns en liten unge som Hatar att klä på sig :)


Mormor skjutsar i skottkärran 

 


.


Beskärning

Idag har jag & Mollie varit ute hela dagen. Det låg regn i luften och var lite småkyligt, men det fungerade ändå. Det är underbart att det nu är skapligt torrt på marken, därför kan Mollie nu sitta och leka på backen. Hon söv ute också, och jag satt på baksidan och planerade inför flytten av lekstugan. Nu har jag bestämt var den ska stå, och det blir nog skitbra.

Mamma kom ut och hälsade på, och efter någon timme kom pappa hit. Han käkade lite korvgryta med oss och sen fick jag hjälpa mig lite på gården. Det finns så mycket som jag är osäker på nu när jag fått en stor städgård med en massa nya växter och träd. Idag fick jag en liten lektion hur man beskär äppelträd. Klippte av en hel del, men ändå är det miljoner genar och kvistar som ska tas av. Så han & jag ska ta en heldag för att trimma ned dem här någon dag. Men först ska det rensas upp bland de döda blommorna för att de nya ska kunna komma upp. Här och var ser man de fina nya knopparna. Älskar våren!

Mollan älskade att åka skottkärra





Det syns så tydligt var det brunnit &
var de nyaste teglet sitter.




Imorgon ska Mollie på dagis, och efter ska jag till Bergvik på Linden för att träffa & prata om en eventuellt praktik. Som det känns nu så kan jag inget annat än att verkligen hoppas att jag även kommer att få lite betalt jobb i sommar. Kan behövas efter alla planer vi har :) men först ska jag väl hoppas att jag får praktik. Får se hur det går.. Lite nervös är jag allt.


Gungade i lekparken





Nathalie & Tusse kom och hälsade på



Puss på Tusse



Jagade honom genom hela parken





.



Fest

I lördags blev det en helfestlig fest här :)
Kom en massa sköna personer som det var mycket roligt att träffa.
Mer än så behövs väl inte sägas. Visar i bilder istället.















































.


Alien-bebbe

Mollie har fått för sig att dra ut hela ansiktet i ett litet "ååh" och hon gör det hela tiden. Jag bryter typ ihop varje gång hon gör det. Ni förstår säkert varför genom att titta på bilden. Ser ut som en liten gumma eller en liten alien  :)

Just nu sitter jag och väntar på att resten av familjen ska vakna, och då blir det väl lite pyssel här hemma innan det är dags för grillning. Tror Ökpök kommer hit och käkar, och efter maten kommer det väl folk. Sen ska vi pimpla lite vin tillsammans och ha det mysigt. Vad jag mest önskar nu är att det ska sluta blåsa så mycket. Skulle vilja gå ut, men då blåser jag bort..




Hälsade på pappa en sväng igår.
Där odlas det växter i full fart.



Växthus-planer



Ägg i blomma





.



Morgonbus


Idag klev vi upp vid 8 och nu har vi busat i någon timme. Mollan sover en liten stund för tillfället, och när hon vaknar blir det käk och sen brummar vi in till stan. Jag ska se om jag hittar något att ha på mig imorgon, samt köpa vino. Medan jag kollar kläder ska Mollie vara med mamma. Det är ett måste, annars blir det liv i luckan i provhytten :)

Senare idag vet jag inte vad som händer. Ska väl fixa ordning på Mollie nya (gamla, efter Lage) gunghäst. Den är just nu röd/svart. Vore fin om det inte vore så att Fredde ritat på hela när han var liten. Så nu hade jag tänkt slipa ner hela, grunda den vit & sen ska pappa få måla lite på den. Lite personligt och kul :)

Äntligen fredag i alla fall!!
Kanske att det blir lite grillning senare idag. Beror lite på hur vädret beter sig. Jag som trodde att det skulle bli sol idag, och så blev det snöööö.. Blä! Men som tur är så stannar den inte på marken. Imorgon är det fest, men innan blir det en liten promenad på Hibo-vägen för att hitta lite pinnar. Fick låna en bok av pappa med en massa pyssel, och nu har jag lite på gång igen. Jag passar på så mycket som går nu, för snart är det dags för praktik. Möte på tisdag, sen får vi se vad som sker.

Bus bus



Puss på mamma



Den klassiska "Oooo"- minen :)



Fick en smäll av plast-kastrullen



Grollan tyckte det var kul





.


Blåsiga vår


Idag har det varit en blåsig dag. Tur att bilen fanns till hands så jag slapp gå med Mollie i vagnen imorse. Runt 12-snåret trotsade jag och pappa vädret och tog oss en liten tripp till Åsbacka Trädgård i Sandarne. Det är så underbart att se alla blommorna som sakta kommer ut.

Vi spenderade väl ca 1 timme där inne, och jag kom hem med 3 st pelargoner, 4 penseer, en murgröna & en påse jord. Men skulle antagligen kunna göra av med en massa mer pengar om det fanns tillgängligt :)




Pappa luktar på en citrus-pelargon



När Fredde kom hem från jobbet så åt vi hos svärföräldrarna, och kollade genom deras källare som håller på att gallras ut på 25 års samlande. Fick en massa krukor, en gammal docksäng, en gunghäst & en hylla. Hyllan skulle egentligen ner i källaren, men nu råkade det vara så att den passade perfekt uppe i uterummet :) Resten av kvällen så har jag väl mest fixat lite ute, och nu är det bloggen som gäller en stund innan jag ska kasta mig i säng för lite läsning. Fått låna en kul pyssel-bok av pappa som jag ska lusa genom :)


Medan Mollan sov idag gick jag ned och hittade denna
gamla fågelholk. Dammade av den, målade vitt inne &
med ett ljus så blev den åter brukbar. Nu står den på altanen.



Såhär får det se ut så länge iaf



Dessa följde med huset.
Böna hade som hobby att göra lampskärmar, och
de här är två stycken som inte var färdiga. Jag tycker
 att de är superfina. Ska sätta i någon slags botten sen.





God Natt


.


23 bast


Idag fyller gammelmorsan 23 bast.
Känns väl ingenting.. varken bra eller dåligt. Någon slags ångest är det inte i alla fall. Den kommer väl kanske inte förrän 30strecket första gången tänker jag.

Dagen började med en promenad upp på dagis med Mollan. Hon grinade när jag gick därifrån, vilket inte var så skoj.. :/ Men enligt dem så är hon tok-glad hela dagarna så jag antar att det går bra sen. Traskade hem och såg på vägen pappa & farmor som höll på i trädgården vid gula huset. Snicksnackade lite med dem innan jag fortsatte upp till mig. Där fixade jag lunch och lite jordgubbar som jag packade i min nya och fina trehjulade cykel.

 






Strax efter kom de från det nya katt-hemmet ute i Östansjö. (Bill & Bull) Hämtade en av tvättmaskinerna som Böna hade lämnat här. Eftersom vi ändå inte hade användning för den, så kan de små hemlösa katterna få lite nytvättade filtar osv istället. Efter de bubbat ut den klumpen så drog jag ner till gula huset, där vi satte oss och åt på verandan. Jäsigt i vårsolen!

Eftersom klockan bara var 11 när jag kom hem så spenderades resten av tiden ute med dylikt i trädgården. Har hunnit fixa ordning hela rosenbusken som låg över hela marken som ett slakt. Efter mycket svärande (taggar) så sitter den nu fint uppe på spaljen. Nu håller jag tummarna på att den svarar bra på beskärningarna.

Efter hämtning av Mollan så blev det lite pyssel inne tills Fredde kom hem, och strax därefter kom släkten för firande. Fikade lite, och satte oss sedan ute på verandan. Riktigt härligt att den nu kan användas igen efter alla kalla vintermånader. Där kommer vi troligen sitta på lördag också. Kanske inte ens infravärmen behövs om det fylls med ljus och människor? Återstår att se.





Hur som haver så har jag haft en riktigt skön och bra födelsedag!
Fått vara ute och poat, fikat gott, tagit det lugnt och fått en massa roliga saker av min familj. Fina prylar, fina blommor & nödvändiga pengar :) Säga vad man vill, men det är fortfarande roligt att få presenter, hehe.









Imorgon lämnar jag Mollan på dagis igen, och sen åker jag hem och pysslar lite till. Men skulle det bli tok-snö imorgon? Det hoppas jag verkligen inte!! De här förmiddagarna jag fåt ute i trädgården är så jäkla underbara nu. Orkar inte med en massa kräkig snö.. I alla fall så åker jag och pappa till Sandarne och kikar på lite blommor. Har lite planer på vad jag ska fixa på framsidan här.

Just nu är jag väldigt trött efter dagens alla äventyr. Ska bara skriva klart detta inlägg, sen får det vara natta. Läser bok tills jag somnar. Någon som jag också längtat efter att få göra. Som också Fredrik sa här om dagen, så blir allt bara lättare med tiden här. Mollie är så lätt att ha att göra med och sover perfekt. Det finns så mycket fritid så att man inte riktigt vet vad man ska göra med den. Men jag klagar inte :)


.


Tre små apor




I lördags kom mamma med familj ut och vi grillade. Jag hade längtat riktigt länge efter grillat, och maten smakade precis så som jag ville. Solen kom fram och myste på kvällningen, och det kändes att våren var på väg. Fler såna kvällar sen vi fram emot.

Resten av helgen så har vi inte gjort något speciellt. Kände att det var dags för oss att umgås lite själva, utan att ha en massa att göra. På söndagen åkte vi in och köpte lite kinamat och åt hemma. Firade min och Fredriks 2-årsdag i lugn och ro framför tvn i mjukiskläder. Var riktigt mys.


Idag har jag och Mollan tagit oss en promenad, och sen bara varit hemma. Om en halvtimme ska vi följa med Nathalie upp på dagis för att hämta Limpan, och sen går vi hem till oss och leker på baksidan. Snart är det fullt möjligt att springa runt där. En vecka till nu så är det nästan borta. Lät som det skulle vara fint och varmt hela veckan, så det är inte omöjligt :)

Resten av veckan vet jag inte vad som händer riktigt. Just för tillfället är det inte ett överflöd av pengar, så att har väl ingen lust att slösa dem på onödigt. Så det blir väl bara någon sväng in till stan för att handla, och sen också ytterligare en för att handla vin/bärs. För nästa lördag blir det en klassisk hus-fest här hemma. Det ser jag verkligen fram emot. Det är så jäsigt att få ha folk som stannar hela natten, och som man kan gå på pizzan med dagen efter :) Vill ni komma, så är det bara att hojta till. Har nämligen ingen ork att bjuda in :)

 


.


Morgonstund med

macka i mun





.


farfar 57 år


Förra veckan fyllde farfar Lage 57 år, och vi firade med lite kladdkaka och mys.
Var meningen att jag skulle lägga ut en massa fler bilder, men det ville inte alls fungera. Ville avvakta ett par dagar för att se om bloggen strulade, men nu får det vara nog väntat. Ni får hållas med dessa två bilder :)