.



Grattis i efterskott


För några dagar sedan fyllde Susanne (svärmor) år, men eftersom hon fortfarande var kvar med sitt brytna ben så fick firandet ske igår istället. Blev tårta och paketöppnande i en sväng mellan lägenheten & huset. Minns inte ens när inte det Enda som fanns på hjärnan var flytten. Ska bli så skönt när allt är klart :)

I alla fall så fick jag en bra idé för någon månad sedan angående present till Susanne. Eftersom de älskar sin katt så mycket så skulle det vara roligt att ha en målning av henne. Traskade då över till pappa och vi fixade ordning med bild m.m. Blev en mycket fin och bra present till slut.









" Kattis "

Målad av Mats Lundgren





Den riktiga Kattis









Mollie fick smaka tårta för första gången.

Syns att det var gott ? :)










.



Litet tjyvkik


Vi kämpar & sliter för att det ska komma någon vart. Vart man än vänder sig så finns det saker att göra. Och vart är barnvakten? Jo.. utomlands.. Det är så himla svårt att hinna göra saker när lillan vill ha all uppmärksamhet. Finns tusen projekt som jag skulle vilja hinna med. Men aja.. Får en egen verkstad inom kort så det går ingen direkt nöd på mig.


Nu är det inte långt kvar innan lasset förflyttas de här 30 meterna.
Som det ser ut nu kan det väl förhoppningsvis bli på fre/lör.


Tills dess får ni ett litet tjyvkik. Det här ska bli vårat sovrum som målades vitt & som Fredrik & Mattias kämpat in nytt golv. Väldigt nöjd med golvet ! Det börjar bli riktigt trivsamt faktiskt :)




.



Oooa hela natten, ooa hela dan


Just nu är det aldrig en lugnt sekund. Igår när Fredik kom hem från huset så var det min tur att traska upp. Målade alla smådetaljer första svängen och slipade. Efter ca 4 timmar & med 1 kg slipdamm i näsan så hoppade jag också i säng. Efter 2 minuter så var det Fredriks tur att kliva upp igen. Denna gång för att skjutsa familjen till Arlanda. Kom hem vid halv 6 igen.. Nu är det han som sover. Men om 1 timme så är det dags igen. Blir inte mycket till sömn nu med andra ord.

Idag ska vi bege oss in till Coop. Vi har sett ut en färg som ska pryda väggarna i hall/köket. Blir en slags sandfärg. Tråkigt, jag vet, men lätt att ha möbler till. Så får det bli. Den enkla vägen för en gångs skull. Sen ska det målas lite till i sovrummen & till kvällen lägger vi in det nya golvet. Ska bli spännande att se hur det kommer att se ut.

Medan de håller på med golvet ska jag börja med ett projekt i Mollans rum. Det har med hennes säng att göra, men mer säger jag inte. Knäpper kort sen så får ni se själva :) Ja, det är väl en sammanfattning av dagens schema.



.



Me love skärmväggar !


Och verkligen den här som jag hittade på Ellos av alla ställen. Betydligt billigare än på alla andra sidor jag letat på. Hade först tänkt fixa upp lite tyg, men efter att ha sett denna så tänker jag nu om. Kan till och med tänkas att det får bli något annat som ryker denna månad :)



1500 :- från Ellos





Idag har jag härjat runt hela dagem känns det som. När Mollie ätit & vi klätt på oss så var det raka vägen upp till huset. Hade en så otrolig tur att lillan somnade gott i vagnen, så jag hann skura ur precis allt i hela köket. Och alla som gjort det förr vet kanske hur mycket det är när man väl sätter igång.. Pust ! I alla fall blev jag klar, och lagomt till Fredrik kom hem från jobbet hade jag flyttat över nästan allt från köket dit. Så nu har vi en tallrik, ett glas & ett set bestick var tills själva flytten äger rum. Lite kvar hemma, men det tänkte jag skyffla över imorgon. Fredrik är fortfarande kvar där uppe. När vi gick hem så var han i full gång med att måla tak. Undrar vad han hunnit med sedan dess? Var ändå 4 timmar sedan nu. Spännande :)


Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer här. Det är många som vill komma ut och titta, men jag vet inte alls vad som är bestämt. Äh, jag kör på så får alla komma som dom vill. Brukar bli enklast så :) Så om jag ska orka imorgon så är det nog dags att gå till sängs. Natti



.




Närmaste dagarna


Jag skulle gissa på att det inte blir så mycket aktivitet här på bloggen de näsrmaste dagarna. Eftersom vi fick nycklarna till huset igår så är vi mest där hela tiden. När Fredrik kommer hem så äter vi, och sen är det direkt upp för att fixa. Måste sätta på ett kål här om vi ska hinna rusta klart innan nästa ska in här i lägenheten.

Igår ställde jag om utemöblerna som vi fick med på köpet. De är helt dugliga enligt min mening. Tog ner gardiner & monterade bort saker som satt i väggarna. Fredrik drog bort taklister & spacklade igen lite hål. Idag ska jag & Mollis upp & göra rent i alla skåp, och senare ska vi flytta över allt till köket. Fredrik ska börja måla Mollies rum.


Det är väl det som händer idag.
Ska försöka uppdatera så att ni kan följa lite hur det går :)




Altanen så länge





.



Snabbfika & Intervju..



Fan, jag tycker inte att jag gör annat än att hålla koll på den där jäkla platsbanken på arbetsförmedlingens sida. Söker allt som går, men det verkar inte hända någonting alls.

Igår gjorde jag ett riktigt ryck och ringde typ alla i hela stan här. Fick väl kanske lite napp, men inte var det mycket till action. Jaja, får väl se hur det blir.. Känns som att jag börjar bli riktigt less på att gå hemma nu. Och inte ha en ordentlig föräldrapenning är bara värdelöst. Nej nu jävlar rätt ut sagt, SKA jag ha något !


Idag har vi varit inne i stan en sväng. Tog en snabbfika med Sandra innan jag gick på intervju. Vart säger jag inte ännu :) Får höra nästa vecka hur det gick med det. Sandra var snäll att ha Mollis i en stund medan. Hann gå på banken en sväng men sen bar det av hemåt eftersom M hade blivit supertrött. Nu sitter jag mest och väntar på att Fredrik ska sluta, för då ska vi åka och handla. Känner inte för det imorgon..

Just det ! Imorgon ja.. Då åker vi in på möte hos Länsförsäkringar & får samtidigt nycklarna till huset. Jippi ! Äntligen. Lyckades sulla bort bilderna på insidan, och vi har bara varit där ett fåtal gånger. Vet ju inte riktigt hur det ser ut, haha. Det är ett mirakel att jag lyckats hålla mig så pass länge utan att bryta ihop av nyfikenhet. Men nu känns det ända ut i fingertopparna :)



Det här var det bästa man kunde
se utifrån fönstret när vi var och snokade :)

Här ser vi "matdelen". Det ska vi skärma av
så att det blir som ett eget litet rum. Innanför
dörren är nämligen köket






.



Tredje gången gillt



Det är så mycket som vill inköpas nu.. Så for en sak är klar så är det något nytt. Har aldrig önskat mig en vinstlott mer än i denna stund :) Men men, " den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge " .. eller hur var det? Skönast av allt vore att slippa vänta alls :)



Har lite beslutsångest..
Vilka badrumsmöbler tycker ni är snyggast?

Hjälp mig bestämma.








Håller i alla fall på och säljer bort lite prylar som legat i källaren. Innan så var det spara spara spara.. men nu kör jag på att sälja allt som jag inte ens haft en tanke på under ett år. Varför ska man ha kvar de prylarna egentligen? Om det nu skulle fattas en sak i framtiden så får man väl bita i äpplet & köpa en ny. För mig går det lätt att kasta/sälja prylar. Svårare för Fredrik. Han vill inte gärna slita sig från sina småsaker. Kommer fylla det där stackars garaget på en gång.

Idag ska jag & Mollis mysa hemma tills 4-5- Då kommer mamma & hämtar oss i Marma. Åker ut till Stugsund för att kolla på grabbarnas match, och sen far jag och mamma till tutbingon på Hällåsen. Sist vi var så vann hon 2500 & sista gången vann hon 500. Så tredje gången gillt tar hon storpotten var det tänkt.
Och självklart ska jag med och dela då? :)
Haha




.



Något så fult...

Ja, tänk att något så fult kan vara så gott.


Ikväll var Fredrik ute i en timme, och lyckades få upp en skaplig gös. En som räcker till en måltid för 2 i alla fall. Förstår bara inte varför de är så jäkla fula!

Dagen har spenderas med att göra tråkiga saker mest.. Städa, stuva saker m.m.. Sålde sofforna idag också. 1700 släppte vi dem för så man blev av med dem snabbt. Så nu kikar jag runt efter en snygg schäslong som ska passa till den nya soffan. Men med tanke på priserna jag ser, så slutar det antagligen med en Ikea.

Nu ska vi slå oss ned i soffan och se Grown Ups.
 Såg att det var många bra skådespelade, så den hoppas jag på.








Linda Ohlsson..

Varför kan man inte kommentera på din blogg?
Jag svarar på din fråga här istället då.


* Man går in på kategorin Bild -> Justeringar -> Skugga/Högdager
Sen är det bara att ändra som man vill

:)



.


Bli vår gäst.



Igår var Ökis, Sara & Sofie på besök.
Grillade, kikade på nya kåken och myste senare till film.

Trevligt som tusan !



Mollis & Ökis busade hela dagen




Kikar på altanen.

Utemöblerna fick jag med i huset.
Duger gott & väl så länge




Sofie visar vad vi tycker om Sara
när hon är otroligt envis
:)






Anledningen till att jag skriver kort är för att jag nyss gjorde klart ett långt & fint inlägg och sen försvann det bara. Då blir man less...



.



Soff - fynd


Igår satt jag och kollade priser vad folk tog för soffor eftersom vi ska sätta ut våra. Helt plötsligt får jag syn på en med den exakta färgen som jag vill ha & till ett väldigt bra pris. YES! Ringde, och vi hade tur eftersom det var jättemånga som ringt på den. Fort iväg efter maten och nu står den här, bland allt annat i vardagsrummet. Härligt, då blev det billigare än att köpa en ny. Så nu ska vi utöka soffan med en schäslong & fotpall från IKEA var det tänkt.



Den här + en naturfärgad schäslong.
Vad tror ni om det?






Idag ska väl jag och Mollis försöka hitta på något, men vad? Försöker spara varenda öre till flytten, och det känns inge kul att slösa på en massa onödigt innan. Kanske tar en promenad ner till farmor och kollar läget med kattungarna. Någon som vill adoptera förresten? Tre grå & två svarta. Hojta till i så fall ! Kan sätta ut bilder efter jag varit där.


.



Busunge !

Här får ni några sköna bilder på vår lilla busunge :)


Dagen består inte av så mycket. Leka med Mollis tills Fredrik kommer hem, käka & sen traska ner i källaren för att måla mitt skåp. Var meningen att det skulle stå i vårat sovrum med tvn på i huset, men då skulle det vara vitt. Men efter att ha slipat det & provat lite med lackfärgen så ser jag redan nu att det inte kommer att bli bra. Därför har jag tänkt om. Och det får istället bli svart och stå i vardagsrummet och ha dvd, förstärkare osv på. Det blir nog lika snyggt. Allt behöver väl ändå inte vara i vitt? :)


Att hänga i luften är roligt



Bus med mormor



Slukad av en groda







.



Tackar Göransson



Jag tycker mig ha klickat på varenda knapp på Photoshop för att få fram en speciell stil på mina bilder, men har Aldrig lyckats. Nu såg jag på facebook att Hanna Göransson fixat många fina kort och frågade henne hur tusan hon gjorde det. Och som vanligt när man letar och letar så hittar man inte den allra enklaste knappen ungefär. Är det inte så det alltid blir? Men nuså har jag hittat och kommer ge mig mycket lycka :)

Så tackar för den Hanna! :)


Orginalbild



Jag älskar detta verktyg!
Det blir som i ett gammalt foto..
 Ser bilden på ett helt annat sätt




Och sen lite ljus på det.
Bra mycket roligare än orginalfotot.
Eller vad tycker ni?





Gamla foton


Lika roligt är det att ta gamla foton och försöka göra dem lite annurlunda. Nu finns det säkert en miljon olika saker att göra med bara Photoshop.. Men jag som inte gick media (som man kanske skulle ha gjort?), kan ju i stort sätt ingenting. Gå en kurs.. det skulle man gjort. Finns såna?


Farmor & Farfars bröllopsfoton











Lite senare kommer mamma & Tony och hälsar på oss. Ska fixa lite ärenden i Bergvik. Vid 4 slutar farsgubben, och då går jag och Mollie öven och lånar slipmaskinen. Skulle egentligen ha köpt en egen, men det får bli färg och annat nu. Jag ska nämligen försöka fixa en byrå till huset, och det vore ju en plan innan det ska börja flyttas. Kommer nog ta ett bra tag att bli klar, men så fort den är det ska ni få se :)



.



Hej på dig, benpipa


Vi hann kliva upp, duscha en snabbis och när jag kom ut från badrummet så var Lage (svärfar) här. Han såg lite less ut och jag förstod ingenting som inte varit med i samtalet. Men sen fick jag allt höra..

Susanne (svärmor) ramlade inatt och bröt benet. När Lage kom dit och såg vad som hade hänt så låg det en liter blod över hela golvet och benpipan stod rätt ut från benet. Mumma ! Direkt till sjukhuset för operation.. Svår benfraktur blev "diagnosen". Så upp till Hudik och hälsade på.. Vilket skit! Ont har hon, milt sagt. Näedu, det är något som man helst inte vill vara med om skulle jag tro.

Så nu kom vi nyss hem efter att ha blivit bjudna på kina. Mollis sover och vi ska snart dra igång "Farsan". Har försökt fixa den innan, men då har det bara varit pissig kvalité. Men nu såg det ut att vara bra. Hoppas att den är värd allt krånglande & letande.







.



Lur-promenad



Igår när vi kom hem från stan så var det egentligen dags för Mollan att äta. Men eftersom klockan bara var så pass lite så körde vi en lur-promenad runt Lötet. När man stoppar ned henne i selen så glömmer hon nämligen att hon är hungrig, och man kan vänta ett tag. Väl hemma efter nattande av fisunge så spenderade vi kvällen med att kika på möbler & annat som skulle passa till huset.

Likförbannat vaknade hon vid 1 , 8 & slutligen halv 10 inatt/dag...
Fy, hur ska jag orka detta när Fredrik börja jobba imorgon?

Idag är det osäkert vad som händer. Både jag ovh Fredde har saker att göra, så vi får väl se hur medgörlig Mollan är. Lite senare var det snack om att familjen från stan skulle komma och grilla. Ja, vi får väl se.


Kanske var hon superhungrig?



Det är roligt med promenad



Grannarna styr upp det som började som
ett litet ruckel. Duktiga tyskar



Hos pappa är det väl alltid mysigt



I skrivande stund ligger Mollie på golvet & leker
med alla sina prylar. Favoriten är elefanten som
är god att äta på.







.




Käreste Loppis



Idag var la familia in på Mias och lämnade ca 15 par skor som jag fyndat genom åren här. Varje gång jag ser dem så blir jag lite kär, men lyckas aldrig använda dem i alla fall. Orkade inte hålla på med Tradera heller, så jag lämnade in dem hos henne istället. Skulle minst ta 3 månader innan de kommer upp i hyllorna ens, SÅ mycket hade de att göra.



Dagens fynd :







Just nu är vi hemma och bara pysslar medan lillan sover. Om ett tag åker vi in till stan där det bjuds på tacos innan travet börjar. Just nu skulle det sitta fint med några tusenlappar, så vi håller tummarna :)


.


Bedragen av en fisk


Just Precis kom Fredrik hem från sin tur på sjön. Har varit borta sedan klockan 7, vilket är ett tag måste jag säga. Endera är det jääävlogt roligt att fiska, eller så har han ett hemligt förhållande med en gös. Jag gissar på det sista.

Själv har jag tittat klart på film. King Kong lånade jag av pappa när jag var där. Har bara sett den en gång förr, och det var länge sedan. Det var lika bra som jag mindes det. Gillar det stuket av film.

Utöver det så har jag inte gjort mycket idag. Har haft gräsligt ont i benet, och kännt mig pissig hela dagen & där av mitt humör. Nu ikväll har halsen också börjat krångla, så jag är inte supernöjd. Orkar inte med att bli sjuk nu när Fredrik precis ska börja jobba. Kommer bli ett slag i ansiktet av vara den enda som kliver upp på natten och gör allt. Och framförallt kommer jag få så himla trist om dagarna igen.. Inte skoj..

Niklas, Nathalie & Liam var här ett tag idag de med. Började att lasta in prylar i källaren så vi slipper allt på samma dag sen. Var väl här i någon timme innan båda barnen skrek av hunger. Men lite gunga i lekparken hanns med.

Nu ska Fredrik äta det sista av chipsen & dippen som jag lämnat och spela tvspel. Jag själv ska väl sitta och döglo på datorn tills ögonen inte håller sig uppe längre. Blocket & Tradera gör att man kan sitta i timmar..


Liam har skoj i gungan



Mollie tittar lite avundsjukt på





.



Nytt golv & Tutbingo


Nu när jag sitter och skriver så är det torsdagskväll,
och då ska jag berätta vad vi hade för oss idag.

Bara för att vi skulle kliva upp vid halv 9, så självklart sov Mollis som aldrig förr. Vi skulle nämligen bege oss in till stan för att lämna henne hos mamma. Hur som helst så kom vi väl iväg till 12 då, men det gjorde inte så mycket i alla fall.


Destinationen var Hudik & Byggmax.


Vi hade spanat in ett golv på nätet som såg superfint ut. När vi väl kom dit så var det inte alls så fint som jag hade trott. Lite besvikelse, men vi tog det som vi tyckte var näst finast & som vi hade tittat på många gånger före. Ett rustikt utseende som är så nära vanliga gamla plankor man kan komma. Så som jag egentligen vill ha kommer bara bli jobbigt nu när lilla fisen ska åla/krypa/äta på golvet. Ett laminat fick det bli helt enkelt. Priset för det golvet blev billigare än beräknat så all färg & rollar m.m blev "gratis" då kanske man kan säga. Aldrig fel när det blir på det viset. Nu ska jag bara sitta och bestämma någon fin färg att ha i hall/köket.. Kanske ljusblått?

Väl hemma så blev det mat, tupplur & sen kom mamma tillbaka med Mollie. Jag kände ett otroligt sug att följa med på tutbingo. (har ju inte varit en enda gånge denna sommar) Följde efter mycket tvivel med, och tur var väl det. Mamma tutade in 2.500 :- som vi delade med Camilla & Ida som också var med. Så nu kom jag hem 600 kronor rikare. Kunde det komma bättre än nu till flytten?







Ikväll fick vi även veta att vi får nyckeln till huset redan den 23. Det betyder att det inte alls blir panik med rustningen & flytten som det annars skulle bli. Nu får vi gott om tid och Mollie slipper bo i målarfärgslukten eftersom vi ska bo stan i mammas lägenhet eftersom de är utomlands under den tiden. Så allt har löst sig väldigt fint nu måste jag säga. Idag är en bra dag.

 


.



Onsdagen


På onsdagsmorgonen hade vi inte för oss mycket. Myste hela dagen tills det ringde på dörren. Det var Fredriks familjs bekanta som kom och ville träffa Mollie, och även visa upp deras nyaste medlem. Liten tjej på 2 månader som heter Amelia. Supersöt! Konstigt att man inte kommer ihåg Mollie när hon var så där liten. Och ändå så var det bara 3 månader sen.. Konstigt.. Hur ska man då komma ihåg när hon är 4-5 bast? Näe fy, mycket kort blir det :)


Hur som helst så satt vi i ett par timmar med dem här hemma och fikade m.m. Fredrik drack kaffe senare än vad han brukar, så den stackaren somnade inte förrän 5-tiden. Haha, men lite kul är det också :)


Söting



Mollis var fräck och stal nappen av henne
precis innan bilden togs




Kikar lite lurt på varandra




.



Fönsterskåp



Nu har inte internet fungerat på ett tag,
och därför har det inte kommit upp något här heller.. Tråkigt! Men nuså !


För ett par dagar sedan så blev jag klar med det här skåpet i alla fall. Men lite hjälp at Fredrik också måste jag erkänna :) Det blev fint i alla fall tycker jag. Sparade fönstret precis som det var, utan att ta bort det slitna, eller måla kanterna. I det ska jag ha lite finare kaffekoppar och kanske några andra prydnader. Hoppas vi får plats med det i nya köket nu bara.


Förrutom skåpet så har jag också målat Mollies pall som hon fick på namngivningen, och även verktygslådan jag fick av pappa. Mollis pall blev vit (oväntat?), medan lådan blev blå inne i & svart utanpå. Båda blev fina tycker jag. Verktygslådan får agera pyssellåda tills jag samlat på mig egna fina verktyg :)








.



Sortering



Fy, idag har vi börjat på sorteringen i källaren. Fast att vi tyckte att det sorterades så bra i förra flytten så var det otroligt mycket skit där nere. Jag hade väl kanske ett par små lådor med saker som jag inte ens tänkte på i förra flytten. Men Fredrik.. Ojoj! Fast att han körde iväg flera lass sist, så är det ändå miljarder verktyg, borrar, skruvar, bilsterion, högtalare m.m. Jag förstår inte riktigt hur han fått ihop allt det där under sina få år. Blir skönt när han får sitt garage snart så de slipper trängas bland fina tavlor & möbler som står förvarade.

Satte även ut lite på Tradera idag, första gången. Ska väl bli roligt att se om man får något sålt. Två fina böcker, Fredriks fotbollströjor & ett par örhängen. Har väl egentligen hur mycket som helst som lika gärna kan säljas, men då ska man orka sortera också.

Förrutom att stå nere i källaren så har vi varit in till stan och handlat för veckan. Sen har Fredrik hjälpt mig med mitt skåp, som nu är klart. Blev riktigt fint måste jag säga, trots det slitna fönstret. Älskar att göra saker själv (fast med lite hjälp denna gång) Och på tal om att göra så kom pappa förbi med en present idag. Han hade gjort en vertygslåda på jobbet. PERFEKT!
 Jag som får mig en egen verkstad snart :) Tack för den igen

Nu ska Mollis äta sista måltiden, och sen sova. Då blir det antagligen källaren för oss igen. Måste få ordning till helgen för då ska de första flyttlassen gå från Söderala hit. Skönt att ha det gjort i alla fall, eftersom allt kommer samma dag här som det ser ut. Ska till mäklaren imorgon så då får vi troligen veta.


Före


Hittade de två fönstren på Marielles gårsloppis
för 100 kronor styck. Det andra 8-rutors har jag
redan planer för






Efter

Blev till ett skåp med tre hyllplan att ställa fina
prylar i. Tänkte ha det i köket med kanske en
kokbok & fina kaffekoppar i

Kastade bara in lite saker nu för att ni skulle få se







.



Gardinproblem



Vad svårt det är att ordna det här med vardagsrummet i huset. Eftersom halva kåken är som ett stort vardagsrum, så är det inte alls lätt att hitta gardiner. Det finns 4 fönster, varav två är vanliga, ett är säkert 2 meter brett och jättestort & det sista är där glasdörren till altanen är. Så det är ytterst krångligt att hitta nu.

Vill såklart ha samma i alla fönster, men där kommer kruxet. I de små fönstren passar panel, men i de stora skulle det se pluttigt ut.. och tvärtom. Okej, satt man inne på en massa tusenlappar så hade det varit enkelt, men nu är inte jag en sån som har lust att spendera bort så mycket.

Så har ni något förslag vad/hur jag ska göra?




Blå hissgardin från textilboden
 



Denna ska Mollie få till sitt rum.
Sänghimmel från Jotex som jag tänkt
sätta någon fin spetsgardin på

169:-







Denna möbelgrupp skulle passa perfekt
på vår framtida inglasade altan.

8000 kronor på
Trademax.se




Visst är det trevligt att sitta och fantisera?
Men det hela slutar oftast i att lägga sig sur över
att inte pengarna räcker till allt. Skrapade nyss en
triss. 0:- gånger 1.. Näe, jag fick fantisera vidare.




.



Dagens fynd


Trots att jag sa att det var nog med loppis för denna månad så blev det en idag i alla fall. Anledningen var att Nathalie fått nys om att det fanns gamla fönster till salu, och för ett bra pris dessutom. Och eftersom jag nu varit ute efter ett i evigheter så kunde jag inte gå förbi chansen.

JIPPI ! Två stycken hittade jag hos Marielles familj. Det ena med tre rutor & det andra med 8. Har storslagna planer för dem båda. Det ena med 3 har jag redan gjort halvt klart i källaren. Det blir förmodligen klart imorgon om det inte dyker upp några problem. I så fall ska jag försöka knäppa ett kort så ni får se.

Just nu är Fredrik ute med grabbarna och fiskar, men kommer nog strax hem. Då ska vi kika på film och äta lite söndags-gotta. Fast nu när han har haft semester så har det blivit lite varje-dags-gotta :) Äh, det gör inget. En vecka kvar nu sen går det över på det vanliga tråkiga.

_______________________________________________

Efter att ha legat i ca 2 år under en säng hos
mamma så fick jag lust att fixa ordning den här
gamla klockan.

Den fungerar inte & det fattas saker, så det hade
inte gjort så mycket om det blivit fel. Men den blev
väldigt tjusig måste jag säga. Blir upphängd i nya huset.



Före




Efter


(Den dåliga bilden gör det dock lite orättvist)






Marielle säljer prylar på gården sin





Dessa två följde med mig hem