Svarta gubben, är det du?



Idag är det sista April, och fiiinväder. Jag blir en klad Alhex.
Sandra ringde och väckte mig ur min halvsömn för en stund sedan och sa att hon och Bodde skulle komma strax, istället för mycket senare. Det blev jag även glad över, för jag vill ICKE vara själv här. För imorse innan ens Fredrik klivit upp så ringde en lång tid på dörrklockan och när han öppnade så var det ingen där. Jag ville verkligen inte vara själv efter det. Säkert den där äckelgubben (Svarta gubben som han tydligen hette. Måste garanterat vara någon slags släkt till Svarta kepsen). Eller så var det dryggrannar helt enkelt. Men med min fantasi kan det sluta i en varulv, och det vore ju tjatigt att möta en sån. Jag möter hellre en Harulv.

                                                  Är det inte bestämt Svarta Gubben det där?                




Så nu sitter jag och lyssnar på lite fina Ted Gärdestadlåtar och myspyser. Det är alltid en bra start på dagen att få lyssna på lite stekmusik, blir så mycket gladare då. Och att samtidigt vara kär var som pricken över i-et. Ja, ni hörde rätt .. Kär. Och jag citerar Sandra ännu en gång - "Men vad hände då?". Jag vet i alla fall att det knappast kan blir så mycket bättre än så här : ) Men nu var det ändå min tur kan jag tycka.

Skäret, here we come !
Och ha en superbra dag allesammans


Loppis & Fotboll


Idag ställde jag som vanligt på 10, och klev som vanligt upp vid 11. Duktigt att snooza i en hel timme. Jag fick inte nomineringen "årets översovare" i 3an för ingenting, det är då säkert. Väl vaken blev det en film på tvn, sen ringde jag Tomas och vi gick bort till Marmas loppis. Det fanns mycket mer än förväntat och jag kom hem med 3 krukor, 2 vaser och 3 böcker.
Loppis is the shit !


Har efter det poat lite i trädgården. Kände mig som en riktig skogsmulle där med kärran i högsta hugg. Sedn har det varit allmänt tråkigt. Fredrik jobbar till minst 9 ikväll, och det är inte överdrivet  roligt att sitta här. Tur att det finns dator i alla fall. Vid 9 är det fotboll hos Tomas i alla fall, så dit ska jag väl traska. Är mer intresserad i chipsen som finns där än fotbollen ska jag vara ärlig och säga : )     Chips = Klad Alhex

     

Imorgon är det sista April och jag är lycklig att denna månad är över. Nu är det i alla fall garanterat VÅR. Jag älskar nog allt som har med våren att göra. Brukar oftast inte vara något speciellt med den dagen, men det här året ska det bli annurlunda. Vi ska sitta ett jäkla gäng här ute i Marma. Grilla, mysa & förhoppningvis håller det sig lagomt varmt ute så att det även blir skäret. Finns ett bra eldningsställe där som kommer bli perfekt för kvällen. Ska bli intressant hur mycket folk det hela kommer landa på. En person som jag tycker att det ska bli Extra roligt att träffa är min egna lilla Matta. Kommer hem över helgen och det ska bli aproligt ! Alla håller tummarna nu för en toppendag imorgon, okej? : )



Grejjor hit & grejjor dit


Ja, jag har då saker överallt. Två soffor, två sängar, en sänggavel, byrå och en jäkla massa lådor och kartongen åker runt detta land härs och tvärs. Ett tag var jag så less att jag ville sälja varenda sak för att få ihop pengar och spara, men jag är så fäst vid dem att det inte går. Nu ska de åter igen förflyttas, och det är så JOBBIGT! Aja, nu får det blir den sista gången i alla fall. Får vi hoppas på. Tacka vet jag ett stort eget förråd. Tittade på sådana förra gången, och de tar hutlöst med pengar i månaden för att hyra. Som en halv lägenhetshyra rent ut sagt. Inte värt det i alla fall.

Väntar nu på att få besked om när jag någonsin ska få pengar. Har varit näst intill helt utan nu i, jag vet inte hur länge och det är så jäkla tröttsamt. Det är drygt att allt ska ta sådan enorm tid. Men aja, det kunde ha varit värre. Sen har jag inte fått någon deklaration heller, som ska vara inne senast den 4e. Ringde dit och var 181 i kön. Kanonkul, flera tummar upp för det.

Nej, idag är jag på ett lite tråkigt humör. Ska sluta klaga nu och gå och lägga mig med boken min. För om två timmar ska det bäras, och det kan behövas lite sinnesro innan. Just nu har jag fortsatt på andra boken av Diana Gabaldons serie. Mycket roligt med historiska böcker och jag ligger i timmar. Om någon har boktorka så är de här riktigt bra.


Claire Randall har en magisk gåva. Hon kan leva i olika århundraden. Född i England 1918 utbildar hon sig till sjuksköterska och tjänstgör vid Röda Korset under andra världskriget. När kriget är slut beger hon sig med sin man till Skottland. Den resan blir livsavgörande för Claire. I Graigh na Dun dras hon som ett viljelöst offer genom en häxring av stenformationer. Tidsresan har börjat. Året är nu 1743. Claire är en främling i en oförsonlig tid. Skottland kämpar för sin frihet mot den engelska kungamakten. Claire söker en fast punkt i tillvaron och finner den i James Frazer, en skotsk klanledare och frihetskämpe med ett pris på sitt huvud. Den virile och bildsköne James är oemotståndlig och Claire dras in i ett passionerat kärleksförhållande.




För att du sitter bredvid




Jag vill inte förklara mig
vill inte stå upp för mina ideal
Inte heller försvara mig
Vill varken vara svår eller hal

Så vad vill jag då?
Det är enkelt att förstå
Jag vill bara sitta här med
benen i kors

Och varför vill jag det?
Det är inte svårt att se
För att du sitter
bredvid förstås














IKEA, mys och fest


Nu var det verkligen länge sedan jag skrev.
Så vad har hänt sen senast?



Kan väl berätta vad som har hänt under helgen då kanske.
I fredags umgicks jag, Sandra & Fredrik med familjen hemma i stan. Fredrik bjöd alla på någon slags äcklig smörja så alla blev fulla på ett och ett annat vis. Komiskt att se familjen däcka en efter en. Efter skjutsade Sandra oss ut till Vågbro en sväng för att se på lite folk. Alla var rädda för oss, och vi åkte hem efter en stund. Lördagen var det bara att dra på smilebanden och vakna vid 9. Planerna var att komma från söderhamn vid 10, men vi hann inte mer än starta bilen så var det soppatorsk. Som tur var så gick det bra och vi kom iväg på E4an rätt fort. Hämtade upp Niclas sen var det bah å kör!

I bilen var det jäsigt sommarvarmt, och en timme senare var vi i Valbo på IKEA. Eftersom jag inte har några pengar än så följde jag med som personligt stöd för de andra. Hjälpte Fredrik att berätta vad han behövde från ikea och nu är sakerna uppe och det är Mycket bättre. Efter timmars av städning på altanen är det riktigt fint faktiskt.



På lördagskvällen blev det planer på en liten mysfest. Efter bara några timmar så var det inte en mysfest längre utan en härja-skrika-sjunga-köra-fest. Var roligt att träffa lite folk, men tråkigt att allt slutade som det gjorde. Alexandra blev satt på jorden, och gick ut situationen som en bättre människa tror jag. Jobbigt det där med känslor.

Söndagen kom mina småapor till vänner och knackade på fönstret. Med nyinköpta solstolar & filtar satte vi oss alla på bakgården och jäste i solen i några timmar innan en fet pizza trycktes in i munnen. En bra och givande bakisdag med andra ord. På kvällningen åkte vi in till staden och hämtade halva mitt liv i prylar och sedan bar det iväg till Marma igen. Efter lite föör mycket av chips och dricka så somnade jag som ett litet lamm, och vaknade inte förrän 11 imorse.

Idag vet jag inte alls vad som händer. Skulle behöva gräva upp landet och sätta i ny jord, men vet inte om jag har lust med det just nu. Kan hända att jag börjar titta på en film nu kl 12 istället, eller kanske läser lite bok. Har blivit lite av det nu på sista tiden med allt nytt och skojjigt som hänt. Vi får se.

Fort har det gått, men fjärilarna kan aldrig ha fel : )
Helt oväntat mig.


Balklänning någon?


Är det någon som är sugen på att köpa en balklänning?
Tänkte att man skulle höra såhär före annons på blocket.
Finns tyvärr bara lite halvtaskiga bilder.






Tackar för informationen



Och tack äntligen för informationen som verkligen var behövande.
Idag klev jag upp strax efter 8. Poade runt lite, diskade & hade det allmänt trevligt sådär tidigt på morgonen. hann göra en hel del på de där 10 minuterna som min minipizza tog för att bli klar. Inte en helt okej frukost kanske, men vad ska man göra?

Åkte in med farmodern till stan och gick på CFL, för en föreläsning. Trodde det skulle bli dötråkigt och jävligt som allt annat som Arbetsförmedlingen fixar, men denna gång var det lite annat. Två helt normala personer som berättade i stort sätt allt man behövde veta. Vilka jobb det finns för mycket av, de som det knappt finns några allt av & om en massa olika utbildningar det går att få. Precis det jag ville veta. Bestämde även en egen tid med gybben där, för närmare snack. Riktigt nöjd nu för en gångs skull. Bra där!


Just nu sitter jag hemma mätt och belåten
efter amerikanska makaroner. En av
favoriterna. Väntar på att Tomas ska bli
klar på hans Ams-möte. Efter ska vi väl
bege oss ut till Marma och hitta på något
sköjj. Jag är fortfarande sugen på att gröva
upp "rabatterna", om det ens går att kalla
dem det. Jäkla slarver-pojkar! Vet inte om
Tola är så sugen på att gräva, men ett bra
 sällskap är aldrig fel. Kanske lite film &
tvspel också. Men tvspel är som sagt inte
min starka sida. Dosorna har en tendens
att flyga ut genom ett och ett annat fönster
eller andra hårda saker. Kanske inte blir så
uppskattat.

Föresten, är det någon som vet hur
mycket jordsäckar kostar?




Imorgon blir det tyvärr en till tripp till Gävle. Har lite ouppklarade ärenden där, som jag tycker ska bli oändligt tråkigt. Mycket tråkigheter med att vara arbetslös faktiskt. men aja, får i alla fall något att göra. Hoppas det är fulväder då bara så man inte slösar dagen på en massa trök.



Trök på Ams


Imorse åkte jag och Sandra in till staden med bussen från Marma vid 8. Jag var Mycket trött, men ändå på topphumör. Solen sken och jag hade något att göra på förmiddagen, som inte hör till vanligheten. När jag väl kom dit hittade jag lyckligtvis Martin, vilket var tur eftersom det kommande. Väl där fick vi nämligen reda på att det först var ända till 3 det hela skulle hålla på. Sedan var det även imorgon OCH på torsdag. Roligt att man får bra information. Mitt i allt kom även tv1 och filmade oss i våra finaste morgonfrillor, så om det är någon som är intresserad så slå på 1an vid 7 imorgonkväll.

Efter blev det bara hem till mamma en snabbis, och sedan ut till Marma, där jag även är nu. Måste säga att jag trivs. Förvånadsvärt mycket med tanke på att det är mig vi talar om. (?)






Vårkänslor och blod i röva


Från igår till idag har känslorna tagit ett glädjeskutt & dagen kan inte blir bättre. Ett litet minus dock att jag blödde i röven när jag bajsade för en stund sedan. För mycket av det genomskinliga alkoholdrycken kanske? ÄH, lite bajsblod har ingen dött av. Eller?!

Annars svällar vårkänslorna över. Happyface hela dagarna! Såg för en stund sedan Malin Larssons bild på bilddagboken och fick seriösa tårar i ögonen. Sol, värme & glada vänner. Jag blir så glad för andras lycka.
Hoppas inte de tar illa upp när jag lägger ut bilden här, men det tror jag väl inte. Kände bara ett behov att få glänsa lite med så fina människor.




Nu väntar jag på att Tolan ska komma in till stan, så åker jag ut till Marma med honom igen. Har planerat att kratta och ordna lite på Fredriks baksida som han skiter totalt i. Hade jag en liten gård skulle den vara fullproppad med saker, det är en sak som är säker. Men innan dess blir det lite jäs på ballen, dvs balkongen.




Välkommen Miss Ågren


Jag säger som min käre vän Sandra alltid gör ; Vad fan hände då?

Åkte ut med ett superhumör till Mohed, men där var det kaos så jag beslutade att åka med in till staden igen. Där träffade jag upp med Sandra + flickor. Drack Allt för mycket alkohol, och hjärnan slog en frivolt. Lyckades dryga mig in i bussen som tog mig till Marma. Väl i Marma träffade jag en person som heter Ågren. Han frågade chans på mig och nu är vi gifta.

Välkommen Miss Ågren!







Lort-Lömsk-Lös-Lördag


Hamnade av någon konstig anledning i Bollnäs igår efter att ha hälsat på Anders, Björne & Anton. Impulsbeslut och satte mig på bussen och drog i mig vinaren som var meningen till idag egentligen. Hur som helst så fick jag mig en trevlig kväll med lite annurlunda människor. Jag älskar annurlunda.

Ikväll är det äckel-Lördag och jag spenderar den med de snuskiga grabbarna i Mohed. Snuskiga gillar vi också. Annurlunda och snuskiga, då får man vara med. Strax kommer Frida och ska slänga i löshåret. Måste erkänna att jag är väldigt nervös eftersom det är lim och grejjer med. Men jaja, kan inte bli värre än att man tappar håret i alla fall.



Får se om det blir någon krog ikväll. Hoppas inte.
Imorgon är söndagen, och den dagen som Ted & Liam har väntat oändligt på. Då ska vi ta dem ut till marma och de ska få åka fyrhjulig. Älskar att jag har haft något att hota dem med nu i veckan när de varit bråkiga. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran.




Många planer, lite resurser


Finns mycket som jag vill göra, men med de små resurser jag har så blir det inget av.

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå



Försöker nu skrapa ihop någon som ställer upp att ha en helt vanlig efterluva imorgon, lördag. Det var planer på att grilla och dricka bärs i Marma, men eftersom vår festvärd drar till Tyskland så blev det knivigt. Men det ska väl ta och kunna gå att lösa till slut. jag är ganska bra på detta. Tjata, det vill säga : ) Nu får du dock hjälpa till Jens !





Efterlängtade lillebror



Just nu sitter jag med hårfärg i hela huvudet och väntar på att det ska verka. Värka eller verka? Hm, har fortfarande svårt med vanlig stavning. Kommer antagligen aldrig försvinna antar jag. Köpte en mörkbrun färg, men sist jag tittade mig i spegeln så såg det inte alls ut att vara så mörkt som jag ville ha det. Hoppas att det blir bättre sen då i alla fall.

Har sedan jag skrev sist varit med modern och handlat på Kvantum. Jag fick välja maten och då föll  valet på stuvade makaroner+korv. Enkelt, men så MUMS (som matta skulle ha sagt). Efter maten kommer min efterlängtade lillebror och hälsar på. Såg honom sist på födelsedagen min. Ibland saknar jag den lilla grisen så mycket. Snart fyller han även 18, och då lär man väl få se långstången lite här och var på krogarna. Pöjken ska veta att han har både ett och ett annat öga på sig dock : )



Nu ska jag gå och kika hur det hela går upp i skallområdet.

Alex frilla genom tiden




För att göra det hela lite roligt så
ska vi ta och se vad jag haft för
slags frilla genom tiderna. Gick
nyss in på Pixbox, som inte var i
går och ap- skrattade mig halft
harmynt av alla fula bilder.

 


 

                                                                            
                   

Nåja, här var några av dem i alla fall. Vilket hår var bäst?


Hårförlängning.. igen



Ja, jag har väl ändå ett stort beslutsproblem. Efter att ha dragits med detta slitage till hårfärg, så har jag nu tröttnat. och efter att åter hittat mitt löshår, så blev jag sugen på det igen. Och nu ska den alltid lika snälla Frida Palm ställa upp och göra det på mig för en mycket generös summa. Bra med tanke på att jag är den fattigaste människan i stan. Väldigt snäll tös det där! Så nu skickar jag med pengar till lim så har jag det förhoppningsvis imorgonkväll och kan då sätta igång proceduren. Får se hur resultatet blir. Kommer väl antagligen se ut som alltid annars.


Idag klev jag upp vid halv 10 och följde med mamma ner på Furan för lite varm choklad. Alltid lika kul att bli stirrad på. Senare idag vet jag inte alls vad som händer. Kanske passar på att färga huvudet som förberedelse inför i helgen. Annars ska jag väl ut till Marma igen.

Helgen som kommer ser mycket tråkig ut. De flesta är otaggade, så då blir även jag det. Har helt enkelt gett upp med att säga att det blir lugnt, för det brukar kunna ändra sig på en sekund. Men som det ser ut nu så kan det gott väl blir så i alla fall. HURRA sa levern !



____________________



I don't know nothing 'bout nothing so don't ask nothing
'Cause I only be talkin' out my ass








Vad är detta?


Vad är det för fel på vissa personer? Jag förstår inte hur man kan vara så in åt helvete fjantig. Orka gå in på någon annans hemsidor och byta lösenord. det här var andra gången det hänt mig, och det börjar kännas ganska tjatigt. Får helt enkelt sluta lite på andra människor. Moget gjort. Aja, annars är det en helt vanlig onsdag. Mamma kom och hämtade mig imorse, och efter det har det inte hänt mycket. handlade lite käk, och träffade då på Stina. Det är konstigt att man lyckas komma ifrån varandra efter att ha varit tight. Men nu ska hon troligen med om det blir fint väder på lördag i alla fall. Förhoppningsvis blir det så och vi kan ha en heldag vid vindskyddet och bara jäsa på några öl och grillat. Så kom igen nu solen! Om det är felr som känner för mys så är det bara att höra av sig.

Lite senare kommer Sandra och äter lite plättar som det bjuds på idag. Med grabbarna hemma märks det i stort sätt ingen skillnad om ännu en till käkar. Umgås ett tag med henne, sen blir det mys med mamma. Tony + vänner ska ta stora tvn för fotbollen, så vi myser ned oss i sovrummet med fjantfilm som vi gillar bäst. Inte mer än så händer skulle jag tro.

Måste även försöka tjata lite med på Sandra så hon fixar de nya bilderna.
Hejhopp





Slitage-hjärna


Ja, jag har faktiskt aldrig festat så många dagar i rad. ( ej festival inräknat )
Fest onsdags i söderala. Fest torsdagen.. Äh, jag kommer inte ihåg vilken dag som var vilken. Slitage-hjärna är väl kanske det minsta man kan säga. Hur som helst så blev det fest ons,tor,fre. På lördagen kände jag mig inget bakis, men bara så jäkla trött i kroppen att jag var nykter. På den dagen Alla skulle ut. Fast det hade faktiskt med saken att göra också för den delen. Alldeles För mycket folk för min smak.

Lördagen spenderades dock på fest. Hos lammet som då fyllde 22 år.
Drog med mig pojkar till mina små flickvänner som var där redan. Dock var de en storlek för stora för våran alltid lika kända lammjagare Ökan. Haha, stjärna. Hann dock inte vara där länge och gräbsen kände sig inte redo att gå på krogen än, så de följde med på förluva hos mig. De, mamma+Tony & två grannar satt och smuttade wiskey tills klockan blev sent. Skjutsade även ner dem på statt, och kände mig väldigt glad att jag själv Inte skulle in. Åkte hem och tittade film och tog det lugnt i 2-3 timmar. Sen var det bara att sätta sig i bilen igen och skjutsa ut till Marma. Hur som haver så var det en skön och bra kväll som behövdes.

Igår, söndag, blev det dock allt annat än lugnt. Fest hos Pettersson med en massa folk. Hade lite problem med alkoholfronten, men det löste sig bra nog å. Hund-fylla blev det och jag har smått med ångest idag. Det här med svarta timmar är inget jag rekomenderar. Idag mår jag förvånadsvärt bra. Lite less på vädret som är regnigt och kallt, men det gör ingenting egentligen. Vädret har skött sig så bra de här dagarna, så det kan faktiskt få regna lite.



De här senaste dagarna har i alla fall varit roliga. Det var faktiskt länge sedan jag trivits så bra. Många bra personer har jag lärt känna. Tack till Er : ) Bilder från dagarna kommer inom en snar framtid. Ska försöka puscha på Sandra Bröst att  fixa ut dem snart. Har kollat genom allt på internet, så nu ska jag gå och lägga mig en stund till tror jag.

För vad är bättre än att lägga sig brevid en annan varm person? : )






Life in a suitcase


I kept my whole life in a suitcase,
Never really stayed in one place.
Maybe that's the way it should be,
You know I live my life like a Gypsy.



Söderala ikväll


Igårkväll blev det lugnt, och jag somnade som en stock så fort jag la mig på kudden. Just nu sitter jag hemma hos Pattersson och väntar på att alla ska sluta jobba m.m så man kan börja på det roliga. Planerna inför kvällen blir först lite grillning med sköna människor, och sedan alkohol med samma. Hoppas på att det inte kommer spåra Allt för mycket så det blir kaos, men lite så : ) Hur som haver så kommer det nog bli toppen. Underbara människor jag kommit över.


Vem älskar inte en helt vanlig böghög?



Ninja Forever


Efter en rätt slö och tråkig dag fick jag för mig att hitta på något roligt. Och vad finns det som är roligare än att leka ninja? Njaa, kanske inget alls! Så jag skapade lite coola ansiktsmasker och gick över till Sandra. Hon var lika taggad som jag och det blev någon timme ute på tok. Körde några poser på klätterställningar och fick sedan för oss att gå och skrämma Niklas när han gick hem från jobbet. Och gissa om han blev rädd? Ögonen lika stora som golfbollar och med matlådan ovanför huvudet. Så ja, han blev Mycket rädd, och vi Mycket nöjda : )

Men vad ska man göra arbetslös?
Här får ni lite bilder från kvällen.
Resten finns på http://saandraosth.bilddagboken.se

   
  

Och sådär hoppade vi fram ur buskarna. Så värt ! : )

Bilder från helgen


Här har ni lite bilder från helgen som var. Resterande finns på ;
http://sandraosth.bilddagboken.se
( klicka på dem för att förstora )

       
  
  


Och den här sista är för de nyfikna att lista ut vem som stod modell kvällen till ära : )

21år




Idag når Alexandra den rätt värdelösa åldern 21. Firades redan igår eftersom grabbarna så gärna ville vara med, och de åker till sin mamma idag. Så igår blev det tårta, kakor och en massa annat. Rätt sliten och med en röst som en mus, men det var helt okej ändå. Matta kom till och med och hälsade på, och det var nog det bästa : )

Helgen blev som sagt helt galen, och det var länge sen jag hade så trevligt. hade gett mig fan på att inte gå på krogen, men det blev ändå muskan en sväng på lördagen. Men det var rhelt okej där också i alla fall. Träffat mycket trevligt nytt folk, och jag tror det här kommer bli en toppensommar om jag stannar kvar.

Har nämligen fått två erbjudanden att åka och jobba i både Spanien och Malta, men det är tyvärr pnegar som behövs innan avfärd, och det vet jag inte om jag har. Har kollat runt lite efter bidrag man kanske kan få, men som vanligt vet Arbetsförmedlingen absolut ingenting, och det var inte bara att ringa ett samtal kan jag säga.
Så ja, vi får väl se hur det hela kommer sluta som sagt.
Men vore det inte en rätt bra investering att bo i ett soligt
land i kanske ett år eller två?

Så grattis till mig själv idag då! : )






Lång-Alex


Ja, kan det bli annat än tok i Marma? Tror inte det.
En riktigt lyckad kväll/natt med Söderhamn elit.
(Kommer bilder imorgon förhoppningsvis)

Just nu sitter jag hemma hos Sandra och försöker rycka lite i ruffset, som annars kan kallas som hår & väntar på min tur in i duschen. En snabbis, sen bär det av till en ny fest, men med i stort sätt samma sköna folk. Bastu-baluns. Det kommer nog bli något lyckat skulle jag tro.

Nej, nu är det en snabbskit som gäller, innan det på nytt smäller.



Slag i Marma



Ikväll kommer det antagligen bli ett slag i Marma.
Förhoppningsvis ingen krog och en jäkla massa genomskinlig dryck.
HäjHäj

Arbetsförmedlingen vet..

   
Ja, arbetsförmedlingen vet.. lika lite som en annan.
Var ned idag med Sanna för att höra hur/vad man skulle göra om man ville utomlands och jobba. Tanten där visste absolut nada, vilket inte var till någon stor förvåning. Jag förstår inte ens varför de finns. Måste göra precis Allt själva i alla fall. Hur som helst har jag ett nummer nu som jag kanske kan ringa. Tror jag tar och gör det på fredag.

Idag tar jag 6-tåget ned till Gävle för att packa. Det ska bli otroligt tråkigt. Börjar veeerkligen blir less på det nu. Sen på torsdags förmiddag blir det flytt en gata längre bort. Lina & Berka är snälla och lånar ut deras extra-förråd. Och eftersom jag inte har så överdrivet med saker så ska väl det gå rätt snabbt och smidigt. Hoppas jag i alla fall.

På tordag åker jag med flyttlasset hem till Söderhamn och där stannar jag tills vidare. Troligen blir det övernattning hos Sandra hela helgen, och då vet man aldrig vad som händer. Kanske skulle ha tagit och firat mig själv då på lördag. ( Fyller nämligen år den 6e ). Sen kommer jag vara lagomt bakis och jävlig tills familjemedlemmarna kommer och ska gratta på söndag. Men det kan dom ha! Det är ju trots allt jag som fyller :  )

Så nu kommer jag inte kunna skriva något på två-tre dagar igen. Tjötigt att inte ha någon egen dator. Eller jo, jag har en stenålders bärbar, men den är ju helt förstörd. Kanske skulle ha lämnat in den för lagning? Eller så säljer jag skrället och beställer biljett till Rockweekend istället. Jag SKA dit om jag så ska planka hela helgen!

Det här vårvädret som vi har gör mig mycket glad!

RSS 2.0