.


Julafton 2011


Spenderades hemma hos mamma med hela familjen. Trångt, svettigt men riktigt mysigt! God mat & klappar upp till halsarna och kvällen avslutades med roligt spel när kidsen lagt sig. En perfekt julafton behövs inte förklaras mer än så egentligen. 


Kalle kl 3MysMer mys

Mathilda säger SkålFick äran att träffa på tomten innan han knackade påNu får ni ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna..
Här kollar Mollie in tomtenTar modigt mot klappKramen får han till och medOch vinka hejdåMathilda hade gjort finast klapparSåhär kan ett lyckligt barn se ut när han
 kommer på vad som fanns i klappen :)Mammas telefon är som vanligt roligastMollie & mamma öppnarMen lite skoj var det ändå med lådornaMamma fick ett nytt spel. Absolut Överens
Var riktigt skoj måste jag säga!Broccoli visar att mamma & Tony förlovat om sigMen broccan är ändå den rätte för TonyMange hälsade på och spelade med ossJa, och så här slutade kvällen.
Alla somnade som stockar efter en lång, men
skoj dag/kväll. Bra jul som sagt :)


Kommentarer
Postat av: Mattan

haha vilka mysiga kort! :) Gillar skarpt Tony, Putte och Broccoli i sängen.. Jag har lagt upp bilder från jul på min blogg nu om du vill kolla.

2012-01-12 @ 00:38:02
URL: http://mattanhansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0