.


Dagarna hemma




Nu har vi varit hemma och sovit i 2 nätter, och det har faktiskt gått utan större svårigheter. Igår natt sov hon som en stock och vi fick väcka henne när det var dags för käk. Under dagen var vi i stan så att mamma & Tony fick kramas på henne. Det är konstigt att vi redan får ett slags abstinens efter henne när hon varit från famnen ett tag. Det är som om någonting fattas på kroppen. Självklart får man stå ut så att andra också får mysas med henne. Men nog är det lite extra skönt att komma hem på kvällen och få ha henne på bröstet för sig själv :)












Imorse/natt var det lite svårare då vi tror att hon blev lite hård i magen. Det skreks så att pappa blev helt matt, men lyckades ändå sova så att vi inte blev totalt slut idag. Sen har det varit lite ostadigt tills nu på kvällen då hon sovit bra igen utan problem. Just för tillfället ligger hon på soffan och sover som en stock. Lilla stackaren är antagligen helt slut efter att ha haft så ont i magen. Nu hoppas vi på lite mer bajs i blöjan och att det inte kränger ihop sig igen.

Imorgon kommer Sandra & Kristoffer och hälsar på. De blir de första (icke familj) som kommer och träffar henne. Vi får planera in alla vänner på olika dagar så att det inte blir för mycket för både henne och oss. Vi har nämligen bekanta som också nyligen fått barn, och deras grabb hade blivit stressad och mått dåligt eftersom det sprungit för mycket folk där. Så vi har bestämt oss för att vara riktigt försiktiga med alla besök. Men känn er inte rädda att hälsa på, för det är bara roligt. Bara man bestämmer tid så går det finfint :)

Senare under dagen åker vi till mamma och äter mat. Det är otroligt skönt att slippa laga nu faktiskt. För de andra lediga tiderna vill man hellre plocka/städa här hemma, då det hinner bli stökigt riktigt snabbt mellan varven. Fick också mat hos svärföräldrarna idag. Det känns könt att ha släkt så pass nära oss. Efter stan kommer farmor & Ida och kikar. Blir första gången farmor får se henne också.






Fick idag ett Mycket roligt besked idag.
Imorgon åker vi och tittar ut taper/färger för nu ska det rustas i LÄGENHETEEEN! Tjohooo ! Äntligen är hon på gång att flytta ut, så inom en mycket snar framtid kommer vi att få nycklarna till en nyrustad och stor lägenhet som vi kan fylla med våra nya och fina saker. Och gud så skönt ! Just nu går det oss väldigt mycket på nerverna att bo såhär, då allt bara står halvklart för flytt. Nu går det att leva med sakerna när man vet att det är så nära. Äntligen kan vi börja packa..

Nu är det strax dags för väckning + mat, och sen ska vi gosa ned oss i sängen och sova. Hoppas att lilla gumman inte får ont i magen igen nu bara. Ha det bra allihop!


Kommentarer
Postat av: Gammelfarmor

....och så får allihop låta bli att snuva på henne...det går förkylningar

2010-03-11 @ 10:13:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0