.



Vill se!!!

Varför fungerar det inte att installera bank ID på datorn? Jo, tydligen för att vi har fel internetversion. Man är ju inge sugen på att veta om man blir skatteskyldig eller ej.. ÅÅH! Jag vill inte vänta mer. Hets hets.

Gårdagen spenderades med handling. Men det gick rekord-snabbt eftersom vi hade det mesta hemma, så det var bara lite tillbehör som behövdes. Köpte lite prylar så att jag kan göra lite gotta (LCHF). Gjorde ischoklad igårkväll. Blev faktiskt rätt goda för att bara innehålla 2 saker. 200g mörk choklad & 100 g cocosfett. Gick snabbt också, vilket jag gillar. Nästa gång jag blir sugen på någonting så ska jag göra cocos-toppar.

Till mat igår så åt vi kycklingfile. Jag hade coleslaw (stava?) och fredde åt ris & curry. Jag var inte ALLS avundsjuk på hans mat. Hur som haver så var det godkänt i alla fall. JÄVLAR, kom på i skrivande sekund att jag glömt ta fram kött till dagens middag.... Sådärja!



Idag kommer Nathalie & Limpan upp vid 3, och sen är det mat. Efter det så räknar jag med att halvdö, då jag ska in till stan och träna igen efter 3 veckors sjukdom osv. Vill inte ens tänka på hur pass röd jag kommer att vara i ansiktet. Men nu är det ju bara att gå på så många som möjligt, för snart slutar denna säsong. Är inte alls säker på hur många veckor det är kvar. Tråkigt att jag missat tre av dem :( 

 


Kommentarer
Postat av: Ida Gunneriusson

Fel "internetversion"? Haha. du menar inte fel version av webbläsaren då? Bara att tanka hem nytt vettu!



Här har du firefox: http://www.mozilla.com/sv-SE/firefox/

Här har du chrome: http://www.google.com/chrome?hl=sv



Jag rekomenderar Chrome :)

2011-03-23 @ 23:00:43
URL: http://barbiebottom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0