.



Dator hela dagarna  


Ja, det blir inte så mycket skrivet. Nästan så man får skämmas. Men när 8 timmar av ens dag går åt framför en dataskärm så är det inte det första man vill göra väl hemma. Har för den delan inte hunnit heller med allt som gjorts. Mollie till 8 och sen tvätt/städa/duscha.. Redan vid 9 idag var jag trött men jag tvingar mig själv att skriva lite här.

Dagen har INTE varit okej! Ni kanske kommer ihåg att jag tidigare haft problem med ryggen? Försvann ju ett bra tag, men tji fick jag. Nu är det tillbaka.. och Bigtime också. Ja, det är tur att det är sista veckan innan halvtid för annars hade det gått dåligt. Idag var det så illa att jag var tvungen att åka hem. Tröck i mig två moster-alvedon och tvärslocknade. Så man har att välja på ont eller sjukligt trött på jobbet. Fick tid på Linden nu på fredag, men det vete fasiken om jag kan vänta så länge. Kanske måste till jouren imorgon istället...


Helgen som varit var i alla fall trevlig. I fredags kom Fredriks vänner över i några timmar då jag smög in i sovrummet och såg ett par avsnitt av DH i sängen med lite gotta. På lördagen var det dags för simning igen. Kände redan då att det var något lurt på gång i kroppen, och nu vet jag var det var. Så jag badade inte, utan det fick Mollan och Fredrik göra. Blev istället lite trevliga kort :)


Det är kul att simma!




På söndagen åkte jag, pappa, mamma & Tony till Bollnäs. Gick på Albert & Herbert samt Rusta.
Jag hittade väl ca 1000 saker som jag ville ta med mig hem, men plånboken skrek efter mer pengar. Känns lite kul nu när man veta att första riktiga lönen kommer på torsdag förresten :) Men i alla fall så fick en hel del följa med så nu är det myspys här hemma. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig längre än såhär med julsakerna. Egentligen är det väl inte så mycket mer som fattas här nu förrutom alla tomtar och julgranen. Men granen kan jag faktiskt hålla mig med. Den kommer upp några dagar innan julafton bara.

Nu i veckan är det bara trista saker som händer. Jobb jobb.. en massa krångel osv. Alla är sjuka och vädret är piss. Men jag kan se ljuset i tunneln eftersom allt det roliga kommer här snart. Först är det helg, och sen på måndagen är det Valbo som gäller. Då åker jag och mamma ner för att köpa de sista klapparna samt att vi ska äntligen köpa en köks-ö som vi letat efter. Hittade en på Ikea otroligt nog som skulle passa perfekt hit. Ska bli underbart att få en.. Så som det ser ut nu går det ju inte att ha det.

Ska också beställa nya badrumsmöbler imorgon. Hittade en perfekt på Blocket! Ett stort handfat med en gammalmodig kran som jag inte direkt kan säga att jag sett förr. Det kommer nog bli tokfint! Så nog finns det saker att längta efter. Men tills veckan är slut så ska jag fortsätta att sura.


Denna köks-ö samt två stolar blir det









Kommentarer
Postat av: Millan

Vad du är effektiv, själv har jag inte köpt en enda julklapp ännu och som ekonomin ser ut dröjer det nog ett tag till. Men pyntatet har jag börjat med, kan bara inte hålla mig när vi har ett nytt hus att fira jul i (och du har ju både nytt hus och ny bebis så jag förstår dig.) Hoppas att du blir bättre i ryggen så du kan mysa för fullt nu när det blir första advent. Pussa ongen från mig! <3 Kram//Millan

2010-11-24 @ 14:38:34
URL: http://segeraker.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0