.



Farsdag


Igår var det 3 pappor som skulle firas. Mats, Lage & Fredrik. Fredrik och Lage fick käk & Mats fick två julprylar som vi delar intresse av. Började dagen med att Mollie sov ljuvligt länge. Men är inte det som det brukar när det är Fredriks morgon? På lördagen fick jag själv vara vaken från 8 och sen en tupplur på 10 min efter det. Kallas fusk det där ! :)



Far fick juldekorationer








Helgen i stort så hade vi planerat att göra en Massa saker. Efter jobbet i fredags käkade vi hemma hos mamma m.fam i stan och sen blev det filmmys hemma. Såg två bra filmer, men minns bara namnet på en R.E.D. Den var riktigt bra fast att det var en action, så det rekomenderar vi. På lördagsmorgonen var det dags för babysim igen om det gick lika bra som tidigare. Mollis älskar att plaska och är inte ett dugg rädd när hon råkar få en våg med vatten på huvudet.



SvampBob Molliekant




Efter simmet var jag oändligt trött, men tupplur var det inte på tal om för då skulle mamma m.fam komma ut. Det var full rulle tills de var tvungna att åka hem eftersom nästa gäng skulle anlända. Jag & Fredde hade i veckan köpt en jäkla massa kycklingfilé + pommes så vi bjöd hem Nathalie + Niklas och Bettan + Bati. Det vore väl bara underbart om deras knodd får heta typ Bengt, Britta eller något skoj på B.

Igår var det söndag igen och man upptäcker att man inte alls har gjort alla saker som var sagt innan. Skulle tex ta in alla utesaker från trädgården.. Inte blev det av. Städningen lyckades vi i alla fall beta av på listan. På söndagen firade vi som sagt papporna på farsdagen och sen myste vi ner oss i soffan med Mollie. När hon somnat blev det nya avsnitten av Desperate. Satt också och planerade lite inför den kommande badrumsrenoveringen. Kom fram till att det blir målning här innan vi kaklar.. Grått har det lutat sig till så det blir nog så. Ingen här som har/vet någon som målat badrummet? Skulle vara kul att höra hur det blev.

Just nu sitter jag i utbildningssalen och är helt SJÄLV. Var sjuk två dagar förra veckan och sitter därför här istället för på medlyssning som de andra. Kommer ikapp med alla papper osv. Men nu har jag glott genom papper och känner att jag måste ha en paus. Och här är det så tyst och skönt så man kan knappa in ett inlägg. Hemma är det mer fart på kvällarna nu för tiden :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0