.


Förstår INTE!


Jag blir så jäkla less på bloggen. Här sitter jag med en Massa bilder att lägga ut och då fungerar det bara med en per inlägg, och inte ens det ibland. Kan inte förstå hur det kan komma sig. Har fungerat perfekt fram tills nu. Varför fungerar en bild, och inte mer? Måste klura ut det där någon dag när det finns energi.


Just nu hänger ögonlocken.
Idag har det varit full fart igen nämligen.



Fick sova rätt länge idag för Mollis som vaknade vid 10tiden (jag fick även sova för det var Fredriks natt). Klev upp och gjorde oss klara i lugn och ro. Det är mysigt när Fredrik är hemma på morgonen.

Efter frukosten & uppsättning av hylla så traskade vi över till pappa där vi firade Ida. 13 år. Var det inte nyss hon var liten och käkade hästskit från rabatten? Känner sig gammal ibland faktiskt. Hänger liksom inte med i svängarna.

Traskade hem igen sen & mamma kom och hämtade Mollie. De två åkte in till stan där hon var efterlängtad. Var en bra idé för då hann vi även sätta upp tavlan, som vi har velat i veckor. Gjorde en ram lika som den till projektorn, och det passade faktiskt riktigt bra. Beskar dock tavlan lite, eftersom den var så jättestor. Fortfarande stor ändå nu. Snyggt blev det i alla fall.




Resultatet

( Ni får ursäkta att blixten ställde till det )



Mollis hämtade vi upp vid 8tiden och sen for vi hem igen. Lagomt träffade vi upp pappa & Ida som var på väg upp. Ida fick nämligen filmen Avatar av oss i present, och vad skulle inte passa bättre än den på vår nya tv-vägg? Fredrik hade även lyckats med att koppla i surroundljudet, så filmen blev riktigt lyckad.

Just nu sitter jag och bara myser på att det endast är lördag imorgon.
Varje gång man tror det är söndag så blir det lika glatt vid tanken på att man tänkt fel. Älskar när Fredde får långledigt. Vi hinner göra så himla mycket och får en chans att mysa lite för en gångs skull också.


Imorgon vid 12 kommer hela gänget från stan och hälsar på. När de andra åker hem så stannar Liam kvar. Ska bland annat hjälpa Fredrik med en massa ute, och sen spela tvspel på storbilden som han sett fram emot. Jag själv ska ta tag i källaren var det tänkt.

Nu ska jag löpa till sängen och slå igen ögonen. Det är trots allt min natt & då är det inte roligt om man är trött. Framför allt inte just nu när hon varit så gnällig hela dagen. Vi bara räknar dagarna tills den där nedrans tanden kommer fram. Hon som håller på att äta upp allt i sin närhet. Händerna får ta mest stryk av den där lilla tandköttsraden :)



God Natt





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0