.



Hjärtat i halsgropen


Idag har jag och Mollis bara legat i soffan och tagit det lugnt. Dvs de timmarna hon inte varit på viset. Så inte direkt någon produktiv dag. Tacka gudarna för att man kan fixa serier att kolla på. Har alltid varit sugen att kolla hela Desperate Housewives, men det har aldrig hunnits med förrän nu. Roligt och spännande är det i alla fall :) Tiden går mycket snabbare om inte annat.

När Fredrik kom hem så åkte vi in till stan och åt hos mamma. Stannade kvar och kollade lite tv innan vi for hemåt igen. Det var då vi satte våra hjärtan i halsgroparna.


Jag själv satt i baksätet och kollade på Mollie som höll på att knorra för en sekund. Helt plötsligt tvärnitar Fredrik och när jag kollar upp så är det en STOR JÄKLA ÄLG mindre än 1 meter från huven. Snacka om att vi blev rädda! Vilken tur att han reagerade så pass snabbt, annars hade vi nog inte haft så fin bil just nu.

Själv har jag aldrig sett en älg på så nära håll, så det var väl häftigt ändå. Sen blev det lite roligt där ett tag också eftersom älgen inte sprang av vägen utan sprang framför oss på vägen i säkert 2 minuter innan vi nästan fick tvinga av henne från vägen.


Imorgon är det onsdag och det händer nog inget speciellt. Troligen så får vi gå över till lägenheten och kolla. Idag hade hon kommit ur med hälften av sakerna i alla fall, och de har hunnit göra en massa grundsaker klara redan, som spackling m.m. Vet inte hur det ser ut där än, förrutom planlösningen som är samma som hos svärföräldrarna, så det ska bli skoj.

Nu blir det tv en sväng innan sängen.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0