.



Bestämd tjej


När den inbyggda matklockan ringer, då är det Paniik med maten, annars blir det skrik i högan sky tills den kommer. Vi har oss en liten bestämd tjej här hemma har vi lärt oss. Har också börjat lära sig när det börjar bli dags för käk, för då kan man se på ansiktsminen. Skönt att börja få in rutiner.

I helgen har vi väl mest varit omkring Marma-trakten. Var tänkt att vi skulle måla och greja i lägenheten hela helgen, men GISSA VAD? Självklart hade dumskallen som bor där tvärljugit att det skulle komma ett flyttlass, så fortfarande är hon inte utflyttad. Men nu så har de i alla fall varit dit och ställt upp målarsakerna och näst intill tvingat henne att fixa sig ur. Så nu i veckan ska Fredriks farbror (hyresägaren) hålla på och fixa, så jag Hoppas Hoppas att han är snabb så vi kan flytta in redan nästa helg. Tyvärr så är det en hel del som ska göras lät det som. Måla tak + lister m.m, slipa golv, lägga nya golv, måla om överallt & tapetsera. Och för att inte tala om att städa upp alla skit när det är klart. För det kommer ju verkligen inte det där puckot göra som flyttar ut nu. Ja.. det finns då alla sorts folk.

Så igår spenderade vi väl mestadels av dagen ute i solen och hos Fredriks föräldrar. Var superskönt att få vara ute och njuta av värmen. Men vad hände idag då kan man undra sig? Jag höll på att börja gråta när jag och Mollie klev upp och såg att det snöat och det var minusgrader igen. Den här snön kan bara försvinna fort nu tack!

På kvällen passade vi på att hälsa på morfar Mats i stan. Orkar inte direkt åka/göra någonting på söndagar nämligen. Där stannade vi och snicksnackade i någon timme innan vi for hem och åt lite gotta till film. Ja, så såg vår helg ut. Skaplig skillnad på sakerna man gör på helgerna nu mot för annars. Då var det full fart med fest och annat under dem. Men gud så mycket skönare det här är. Tycker i alla fall jag.




" Ge mig mat, NU! "





Snart kommer Mormor Anneli och hälsar på. Hon har med sig en body som de beställt från USA som Mollsan ska få. Knäpper ett kort på den senare och lägger ut. När hon kommer så ska vi nog bada tjejen och då blir det liv i luckan igen. Bada är inget roligt alls tycker hon. Då kommer den bestämda minen fram igen skulle jag tro :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0