.


Tjyven


Ja, det är faktiskt jag som är tjyv-ätarn nu för tiden. Det var ett tag sen med just donken, men allt annat. Har kommit in i världens omättnad, så det spelar ingen roll hur mycket jag trycker i mig så är jag hungrig i alla fall. Då är det ju inte så smart att proppa i sig en massa onyttigheter, men det är faktiskt rätt varierat på småätandet ändå. Tacka vet jag att de sänker priserna på frukt/grönt nu på affärerna, så man slipper bli uttömd på pengar. 10:- för en kiwikorg är perfekt!

När Fredde slutat så åker vi in och storhandlar, så att det finns hemma ett bra tag framöver. Och då blir det jäklar anamma mer färggrannt än innan. Jag tror att det är alla dessa filmer som vi ser som får oss att trycka i oss en massa skräp. Popcorn får gränsen sättas nu framöver.

Jaha, och då ska man sätta sig och göra dessa urtråkiga matlistor igen.
Det måste vara bland det tristaste/svåraste som finns..





Kommentarer
Postat av: Malin

haha skrämmande. jag har viljat göra det hur länge som helst. tänkte göra det i göteborg men då fixade hon så jag fick grått hår istället..

2010-01-11 @ 18:18:50
URL: http://maaalinlarsson.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag hoppas du skojar med mig, matlistor är fan det roligaste man kan göra ju :p

2010-01-12 @ 10:20:19
URL: http://sandraosth.blogg.se/
Postat av: sandra

Jaa, riktigt tjatigt faktiskt. Var inte roligt att se! ;( Jaa, när vi kom dit igår så hade Pär redan ringt till försäkringsbolaget så det var inga problem så..

2010-01-12 @ 13:25:28
URL: http://sandraosth.blogg.se/
Postat av: sandra

Ja men verkligen. Men man är ju inte direkt smart om man har ett hus och ingen försäkring heller.. Det är ju ett måste ju!

2010-01-12 @ 15:20:21
URL: http://sandraosth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0