.



Jaaaaa !


Jag Älskar när saker löser sig precis som jag vill!
När Fredde kom hem från sina päron idag så hade han en bra nyhet. Han hade då nyss fått reda på att lägenheten ska börja rustas efter nästa helg redan. Jippons!

Jag som nu för en gångs skull INTE gått och totalt hetsat upp mig av stress inför något, blev belönad med att det gick snabbare än vad jag först trott. Kanske ska fortsätta med den stilen i framtiden också. Om man inte förväntar sig saker så brukar de oftast lösa sig av sig själva har jag märkt. Och om inte, så kan man börja tjata bara liite ;)


Så nu är det BOKAT!
Fredde åker till fjälls nu nästa helg, så jag får hålla mig tills den 20e med att åka till IKEA. Men hur skönt är det inte att ha ett spikat datum då? Underbart! Och det är en massa som händer här i veckorna framöver, så det kommer att gå snabbt tror jag. Så nu har jag ångrat mig åter igen ang maggen här. Nu får hon gärna stanna inne tills det angivna datumet istället. Kommer att bli otroligt påfrestande att åka till Sundsvall (måste åka dit på Ikea, för de har inte allt i Valbo), men jag SKA med om de så ska få skjutsa mig i rullstol/vagn.

Just nu är vi över 18.000:- som ska handlas för, men då har vi verkligen fått med Allt som kan behövas. Vi kan slänga en massa halvdana saker, och byta ut dem mot nya och frächa som vi båda gillar. Som det är just nu så är det en massa skit som bara har ställts dit för att fylla. Och ska man flytta till ett ställe där man kommer att bo i över 3 år, så är det väldigt skönt att få det perfekt från början. Det kommer att bli så fint ! :)

Över till annat, så fick jag en till rolig nyhet idag. Vi ska som sagt till Fredrik gamla vän nu på söndag för käk och umgänge. Han ringde idag för att höra vilken dag som skulle passa oss bäst och han berättade då att de fått tillökning i familjen. Nej, det var inte en ny bebbe.. nej, det var ingen ny katt/hund.. Deras minigris hade fått 7 små bebbar !
Meeen vilket skämt. Jag Älskar minigrisar och ville alltid ha en när jag var liten. Jag kommer antagligen inte kunna slita mig från de små liven. Kameran ska med, så ni får se bilder efter helgen.


Förstår inte hur något
kan vara så sött




Nu är jag rätt sliten och orkar inte sitta mycket längre till. Anledningen till att jag gör det över huvud taget är för att Fredrik körde en fuling på mig tidigare. När han kom hem från päronen så sa han bara att han hade en kul nyhet. Om han fick spela sitt Fifa så skulle han berätta, annars skulle jag få veta imorgon. Den jäkeln vet att jag inte klarar av att vara så nyfiken, så nu sitter jag här istället alltså. Jäkla luring!

Men nu får det vara nog och jag ska gå och lägga mig. Ska orka mig upp imorgon för en dusch innan jag far in till tåget och hämtar upp Lina. Då blir det löshår för hela slanten som ska i. Jag vill se okej ut på Carolines fest på lördag i alla fall. Ojoj, det händer så mycket skoj här i framtiden så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen :)


Tokigt förkyld, men också

tokigt lycklig människa




Så här blev den förra förlängningen.
Hoppas på ett bra resultat även denna gång




Godnatt på er




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0