.



En heldag

Idag har det verkligen varit en heldag i stan. Mamma ringde och väckte mig runt 11, och då var det bara att hoppa upp. Hon kom och hämtade mig en stund senare och vi for in till staden. Där stannade vi på McDonalds där vi träffade upp Anneth & C/o, och vi blev sammanlagt 8 pers som åt tillsammans. Lov och allt som det är, så var det fullproppat med folk, men jag lyckades jaga väg två familjer så vi fick det stora bordet till slut.

Efter det åkte jag, mamma och Liam ut till Stugsund och hälsade på gamla plats-släktingar som vi inte träffat på länge. Det var trevligt. Plus att jag fick se lite gamla mästerverk av mig själv vid 2-4 års ålder. Tydligen trodde jag att människokroppen bestod av ett huvud, två ben och två armar, Enbart.

Åkte senare vidare ut till Dollar + Barnens hus där vi var på jakt efter masker till pojkarna och spindelnät. Allt hittades, och till och med jag köpte lite pynt att ha här hemma. Handlade på E-center och sen hem för att äta plättar med glass. Mmm.. gott !

Liam i sin nya & framför allt
fina mask


Efter maten och en lite tupplur senare så var det dags för staden. Ikväll var det nämligen "tjejkväll" på stan. Åh vilket fånigt namn tänkte jag, och släpade mig trött ned för trapporna. men väl där nera så var det fullproppat av folk överallt, och en massa roligheter att kika på. Så jag är ändå glad att jag följde med ner.


Nere på stan hade "Does it hurt" en liten visning
och jag fick prova på att tatuera en pumpa. Var
svårt att hålla rätt och balansera själva maskinen,
men roligt var det. Var en fjant och skrev "Mamma"



Träffade på hennes vän som hade utställning
av hennes saker. Masserar och säljer dessa prylar
som extrasyssla. Jag blir riktigt sugen att starta
något eget jag med. Många idéer nu.





Efter kiken träffade vi på Anneth igen, och vi gick upp på furan för en fika. Jag drack en varm choklad och satt och där satt vi och tittade på folk en stund. Fick väldigt ont i magen, så efter ett tag var det skönt att åka hem till Marma. Nu har jag lagt ut mitt "pynt" på bordet och ställt fram godis och ljus. Blev riktigt fint och mysigt. Det kostar inte mycket att få det bra.

Jag träffade på Nathalie & lille Liam
på furan, och var tvungen att knäppa
ett kort på honom. Inte en reaktion
från blixten, tröttis.



Mysigt hemma med ljus & godis




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0