Natt-inlägg


Jag sitter här inatt igen, lika yr i bollen som igår. Är egentligen heeelt slut, men det går ändå inte att sova. Är troligen på grund av allt jag tänker på just nu. Flytten, pengar, tid, träning och allt annat som snurrar runt där inne. Det finns så många "borde" men som verkar bara skitjobbiga att ta tag i. Vet att jag inte är ensammen  om den saken i alla fall. Undrar hur många som ligger sömnlösa bara här i Husby? En hel del skulle jag tro.


Idag har det verkligen inte hänt ett dugg. Trodde på riktigt att jag skulle hoppa från balkongen när klockan ringde imorse. hade verkligen behövt sova vidare, men det vara bara att hanka sig upp. Jag har gått/går som en robot nu, och bara tänker att snart är det slut på detta skitjobb. Fredag blir det sista dagen, och förhoppningsvis kommer lasset och hämtar upp mig + saker och far vidare till Gävle. Hej då Stockholm, hej då Husby & hej då donken.
Efter jobbet var det lik i soffan, och det har fortsatt tills nu. Matta slog nog sitt världsbästa i att vara vaken sent på en jobbvecka. Tror det höll till strax efter 23 till och med. Själv skulle jag vara helnöjd av att lyckas somna vid den tiden. Fast idag ska det dock inte bli till 4, som igårnatt. Jag ska faktiskt göra ett tappert försök redan nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0