.



Vecka 29


Nu väger bebisen dryga kilot och är ungefär 38 cm lång från topp till tå. Hos pojkar börjar testiklarna sin resa från sitt ursprungliga läge nära njurarna till pungen. Flickors klitoris sticker ut mer än den kommer att göra från de sista veckorna innan födseln, då den göms bakom de inre blygdläpparna. Bebisens huvud växer och hjärnan utvecklas och växer snabbt. Nästan alla bebisar reagerar på ljud vid 30 veckor.




För min del är det väl samma sak som förra veckan. Börjar konstigt nog bli Lite enklare att sova om nätterna, men det har ersatts med väldigt konstiga drömmar istället. För någon natt drömde jag till ett exempel att Fredrik skulle komma och döda mig, men han gick med på att vänta tills jag fött. Blev på morgonen skiträdd när han klev upp till jobbet.

Annars så sparkar det på som aldrig förr, ibland FÖR mycket. Kan vara svårt att sova/vila när det är fullt disco där inne. För någon dag sedan fick jag även en spark rakt in i revbenet, som inte var en favorit kan jag säga. Men man ska som sagt inte klaga, för det är ett bra tecken på att pysen är livlig och pigg. Men nu kan det gå undan så att den kommer ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0