.


Tony & Tiger


Hette inte den där fling-killen TonyTiger? Haha
Roligt sammanträffande eftersom de båda fyller år. Eller egentligen så är det väl bara Tiger, men de båda firas ikväll. För att klargöra så är Tiger Teds gosedjur som han hittat på fyller år just idag. Bara för att skojja med Ted så letade jag igår upp lite krafs i lådorna här och slog in en present till honom. En liten tomtebjällra och ett guldsnöre fick bli ett halsband till den lille. Ska bli roligt att se Teds min när vi tagit det på sådant allvar.

Och som sagt så fyller Tony år på måndag egentligen, men han ska firas idag av oss. Smörgåstårta och fika bli det väl där inne. Två smörgåstårtor på en vecka, underbart! Sen stannar vi väl där och dricker lite grogg. Jag själv får dricka julmust, men det gör mig igenting. Tråkigt att vara tvingad chaufför bara.

Har hittat/gjort en klockren present till honom i alla fall, som vi beställde på nätet. Knäpper kort på den idag, och lägger ut senare eller imorgon. För jag kan inte skriva det nu, eftersom mamma är en fanatisk läsare av denna blogg.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0