.


Vecka 28

Nu ligger slutspurten framför dig. Den tredje och sista trimestern börjar kring vecka 29 och pågår till vecka 40 (ibland längre). De flesta kvinnor ökar i vikt med ungefär 5 kg denna period.

Den här veckan väger bebisen drygt ett kilo och är ca 38 cm lång från topp till tå. Ungefär vid den här tiden kan bebisen öppna ögonen och vrida på huvudet och en stark ljudkälla lyser på utsidan. Underhudsfettet bildas och fingernaglarna växer.




Den här godingen såg jag på en tidning som IKEA
skickade ut för ett tag sen. Är en av de sötaste
varelser jag sett



I egna ord så är det väl ungefär samma som förra veckan. Blir svårare och svårare att somna för varje natt, och sömnen består mest av mardrömmar och annat otrevligt. Kramp i benen, andfåddhet, sura uppstötningar & ryggvärk.. Låter det inte lockande? :)

Börjar faktiskt längta efter dagen F (förlossning) för nu börjar det jobbiga ta över det mysiga. Men ännu är det 12 veckor kvar, och det är bara att bita ihop. För ju längre den får ligga kvar där inne, dess bättre mår han/hon. Och på tal om han/hon, så kommer vi inte ta reda på vad det är för något av dem två. Det blev helt enkelt för dyrt att sitta och åka till Stockholm för en sån sak, utan att ha några pengar för att ta en shoppingdag. Så ni får vänta  i 12 veckor till : )


Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, det låter väl bra :) Kan väl ta det nu till veckan innan jul eller så om du har tid?

2009-12-11 @ 10:51:26
URL: http://maaalinlarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0