Tattoo-planer



Fredde vill ha en nya tatuering på armen och han kom på idén att fader min kanske skulle kunna göra en bra. Vi åkte in till staden vid 4 och tog ett litet snicksnack. han ville från början ha dödskallar i någon slags form, och nu ser det ut att bli pirat-dödskallar. Ett tema med pirater, lite som en flagga ut över armen. Jag tror att det kommer bli riktigt snyggt faktiskt. Så nu får vi se hur det hela visar sig. Och om inte Fredrik vill ha den, så ska jag sno den. Blir lite avis : )



Åkte sen hem till mamma och åt wokat, vilket var göttans. Tyvärr hade vi ganska brottom ut till marma igen, så jag fick ingen efterrätt. Chokladpudding med halva persikor eller vad det nu är. Hm, hoppas det finns kvar lite tills imorgon då i alla fall. Då kanske vi åker in och kikar på Liam när han spelar fotboll.

Innan vi åkte hem så stannade vi och köpte lite götta tills ikväll. Så nu är kvällen laddad med film och mys. Kom hem och blev Äntligen bajsnödig. Kan säga att den här kisen i magen gör att resten av magen inte fungerar riktigt som den ska. Kanske bajsar 2 ggr i veckan som mest. Kissar dock stup i kvarten. Ja, det är inte bara bra saker som händer. Längtar tills det gått lite längre tid och allt det här jobbiga försvinner lite. Tills dess får Fredrik helt enkelt stå ut med små vredesutbrott. Än så länge har han fått en gaffel i sig och en banan i ansiktet. Lite synd är det om honom med, men det är lite rätt åt honom också : )



Kommentarer
Postat av: Farmor

Dutti kicka, ta det lugnt!

2009-08-17 @ 10:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0